כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. תכנון טיול קצר( מאוד קצר) לניו זילנד 07/07/2008 12:03 לתגובה הבאה
jillian  משתמש לא מוכר
הי, יש לי שבוע אחד בניו-זילנד בסוף חודש אוקטובר
ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי עם כמה שאלות
1. הטיסה שלי חזרה לארץ היא מאוקלנד יש טעם להגיע לאי הדרומי או להשאר רק בצפוני?
2. איזה מקומות שווה להגיע בטיול של שבוע באי הצפוני?
3. סקי, האם זו עדיין העונה לסקי? ואם כן, איזה אתרים מומלצים?

תודה Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. תכנון טיול קצר( מאוד קצר) לניו זילנד תגובה ל - 1 07/07/2008 14:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Or מחובר Or  משתמש פעיל 793 הודעות עד כה
השאלה היא "איך אתה רוצה לטייל"? אפשר לעשות טיול שמנסה להספיק כמה שיותר בשבוע. ואפשר משהו יותר רגוע.

אם היה לי שבוע, הייתי מנסה לתפוס "highlights", בחלק מהמקרים עדיף לבדוק קצת לפני שמגיעים. נניח (לדוגמא: )... האם כבר אפשר לעשות את הטונגורירו קרוסינג? (באי הצפוני) ו... דברים בסגנון.

אבל אני לא הייתי הולך על הצפוני אלא על הדרומי, ושתדע, תקציב הוא דבר שיכול לעזור מאוד לטיול שלך, וגם בכדי לעשות דברים בזמן קצר.

אני הייתי לוקח טיסה לקווינסטאון.
בקווינסטאון אפשר לעשות: באנג'י (וכל דומיו כולל דברים שמעולם לא שמעת עליהם), לעשות טיול לבן למונד, ולעשות גיחה לגלנורקי.

נוסע לוואנאקה, בוואנאקה : פאזלינג וורלד ובית הקולנוע (אם בא לך ויש זמן, לא חובה בטיול של שבוע), נוסע לטייל ברויס' פיק, וברוב רוי וגם קצת בעיירה ומסביב לאגם. אם רוצים אפשר לעשות גם צניחה חופשית.
כאן מגיע קצת עניין של כסף, מוואנאקה יוצאות טיסות "scenic flights" (חבל לתרגם לטיסות נופיות בעברית) למילפורד סאונד שמתחברות גם לשייט קצר בסאונד. העניין יכול לחסוך לך לא מעט זמן וכך תוכל גם לראות דברים מאוד יפים. הקו האווירי מוואנאקה למילפורד הוא דיי קצר, לעומת זאת בכביש זה ייקח הרבה זמן.

אח"כ הייתי נוסע לכיוון מאונט קוק, ולייק טיקאפו, גם כאן יש אפשרות לקחת טיסה שתנחית אותך על הקרחונים ותראה לך איך הכל נראה מלמעלה, ושוב... הדרך באוויר תהיה קצרה בהרבה.

זה מה שאני הייתי עושה, תסתכל על המפה, אם לא תעשה את הטיסות לדעתי עדיין תוכל להספיק להגיע לטה אנו (בשביל להגיע למילפורד/דאוטפול סאונד- אפשר לשלב גם לינה בקרוז בכדי להספיק יותר בזמן הנתון ולעשות את זה בצורה רגועה ושפויה יותר) או להגיע לקרחונים.

זהו, בסופו של דבר לוקחים טיסה מקווינסטאון בחזרה לאוקלנד.

לגבי סקי, זו לא העונה, אבל אם אתה בכל זאת מעוניין אני אוכל להמליץ לך.

אם יש לך עוד שאלות,רעיונות ומקומות שחשבת עליהם... תגיד, אני מאמין שמישהו כאן (או אני) יוכל לעזור.

[עודכן ב:07 יולי 2008 14:56:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. תכנון טיול קצר( מאוד קצר) לניו זילנד תגובה ל - 2 07/07/2008 17:33 לתגובה קודמת
  yushon לא מחובר yushon  משתמש בינוני 59 הודעות עד כה
אתה מודע לעובדה שכרגע הכנסת טיול של שבועיים שלושה לשבוע אחד?...
מה שכן. הכי טוב לדעתי למרות שיותר יקר כי זה דורש טיסה פנימית זה אכן להגיע לאזור קווינסטאון וואנקה ולהישאר שם. בלי מילפורד ושות'.
האיזור הזה לבדו מתאים לשלושה שבועות.
יש לך שם טיולי יום מדהימים בכמויות והכל מאוד קרוב אחד לשני.
אבל זה שאומר שתצטרך לטפוס טיסה לקווינסאטון וחזרה.

גם באי הצפוני לא חסר מה לעשות. יש לך את החלק הצפוני, קורומנדל ואיזור טאופו שיחסית קרובים לאוקלנד. החיסרון הוא ההתניידות. הכל זה מרחקים של 3 שעות נסיעה מה שמחייב רכב או אוטובוס.

בכל מקרה, עצתי לך- אל תשלב את שני האיים. בזבוז זמן שאין לך...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:ציוד
להודעה הבאה:עזרה עם אכסנייה בקיינס בבקשה

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

מחממים סורקים

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

חיפוש מהיר