כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מלון בברצלונה-צריכה את עזרתכם 06/07/2008 15:35 לתגובה הבאה
  miklik לא מחובר miklik  משתמש מתחיל 39 הודעות עד כה
שלום רב לכל מביני אירופה,
בתור מישהי שמשתמשת רבות בפורומים של המטייל לטיוליי בעולם, אני יודעת שאתם לא אוהבים כאלה שלא עושים שיעורי בבית ובאים עם שאלה בלי לעשות מחקר/בדיקה באתר.
בדר"כ אני מאד יסודית כאשר אני מחפשת מלון, קוראת במטייל, ב-trip adviser וכו', אך מכיוון שאין לי הרבה זמן והבטחתי להוריי שאמצא להם מלון מרכזי בברצלונה, אשמח במידה ומישהו שהיה/מכיר/מבין /יודע יוכל לתת לי טיפ למלון מוצלח במרכז שנמצא בדר"כ בדילים של טיסה +מלון של חברות הנסיעות המוכרות.

תודה מראש לכל המשיבים,
מקווה שתוכלו להמליץ על משהו מוצלח.
תודה רבה ויום טוב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מלון בברצלונה-צריכה את עזרתכם תגובה ל - 1 06/07/2008 17:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  לי 8 לא מחובר לי 8  משתמש בינוני 135 הודעות עד כה
לדעתי הכי מרכזי: בקרבת הראמבלס
ככה אפשר לטייל וגם לתפוס הפוגה בחדר שנמצא כמה דקות מהמרכז השוקק אומני רחוב, דוכנים, פרחים, ציפורים.

בילוי נעים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מלון בברצלונה-צריכה את עזרתכם תגובה ל - 1 06/07/2008 20:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  יהודה ר. לא מחובר יהודה ר.  משתמש פעיל 659 הודעות עד כה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מלון בברצלונה-צריכה את עזרתכם תגובה ל - 1 06/07/2008 21:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  klugasi לא מחובר klugasi  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
שלום לך mikmik
מלון בברצלונה , במרכז העיר מאוד יקר אבל ממליץ לך מאוד על מלון ברמה ומחיר סביר שמו דיאגונל. חדש ומיוחד ממש צמוד למטרו ולחשמלית שמגיעה למרכז העיר, לראמבלס, כיכר קולומבוס ועוד..
תהני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מלון בברצלונה-צריכה את עזרתכם תגובה ל - 4 07/07/2008 01:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
kltal kltal לא מחובר kltal  משתמש בינוני 127 הודעות עד כה
היינו במלון HUSA MESON CASTILLA בברצלונה, מרחק דקה הליכה מהרמבלאס אבל ברחוב קטן ושקט. המלון מעוצב יפה מאד, החדר היה גדול ונקי, היחס לבבי מאד, ארוחת בוקר בופה מלא ויש גינה מקסימה לאכול שם. היינו מאד-מאד מרוצים ואין ספק שנחזור לשם שוב!!!
והעיקר - מחיר ממש סביר, במיוחד כי הוא כל כך מרכזי!!
ליד ממש יש מסעדה סינית נחמדה, מאפייה ומכולת מעולה, פשוט תענוג.

הנה הלינק
http://www.husa.es/en/fichaHotel.php?id=67

מומלץ מאד!!!

Happiness is your own responsibility
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. מלון בברצלונה-צריכה את עזרתכם תגובה ל - 5 07/07/2008 08:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  nailicq לא מחובר nailicq  משתמש פעיל 417 הודעות עד כה
ממליצה על tryp apolo. נקי חדרים נחמדים. אומנם לא מאוד מרכזי (רבע שעה הליכה ללה רמבאלס), אבל זה לא משנה, כי ממש בפתח במלון יש מעלית שיורדת לרכבת התחתית, לתחנה של קו מצוין שמגיע לכל האזורים המתויירים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. סליחה- לא בפתח במלון, בפתח המלון. תגובה ל - 6 07/07/2008 08:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. תודה רבה לכולכם תגובה ל - 7 07/07/2008 08:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  miklik לא מחובר miklik  משתמש מתחיל 39 הודעות עד כה
אני מתחילה לבדוק, האם ידוע לכם אם מלונות אלו משתתפים בדילים שמציעות חברות הנסיעות של טיסה+מלון?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. למה דוקא דיל? תגובה ל - 8 07/07/2008 10:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני לא אוהבת את כל הדילים האלה הם לא בהכרח יותר זולים ויש איתם המון בעיות. אנחנו לקחנו טיסה ומלון בניפרד. משדה התעופה מגיעים בלי בעיות לעיר ברכבת.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. למה דוקא דיל? תגובה ל - 9 07/07/2008 11:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
kltal kltal לא מחובר kltal  משתמש בינוני 127 הודעות עד כה
מסכימה בהחלט עם קודמי!!
אם תוותרו על השילוב של טיסה ומלון תופתעו וגם תהנו מבחירה של מלון על פי המלצות טיילים, ולא קומבינות שהיו נוחות לכל מיני סוכני נסיעות על גבינו..
במדור 1001 טיפים מלבד הפורום הזה תמצאו שלל המלצות לכל מקום בעולם, ויחד עם הפורום תוכלו לגבש את כל הטיול כולל מסלול, אטרקציות, מקומות לינה ומסעדות ועוד כל מיני פנינים וטיפים שלא מספרים עליהם...וזה הכייף האמיתי, והמלצתי לכם להדפיס את כל החומר ולקחת אותו איתכם, וזה יהיה יקר ערך לאורך כל הטיול.
בקיצור - אם תרימו את כפפת העצמאות פעם אחת, ייתכן ולא תרצו אחר כך לוותר עליה !

בהצלחה ותהנו!

Happiness is your own responsibility
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. למה דוקא דיל? תגובה ל - 10 07/07/2008 19:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  orlyl123 לא מחובר orlyl123  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
מצטרפת להמלצה של מלון meson castilla המלון מאד מאד מרכזי כשתי דקות לרמבלה ולפלאזה קטלוניה נגיש לכל האטרקציות של העיר כמו כן המלון נקי הארוחת בוקר טובה מאד והצוות אדיב ומוכן לעזור
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. מלון בברצלונה-צריכה את עזרתכם תגובה ל - 1 07/07/2008 20:01 לתגובה קודמת
  tsila1606 לא מחובר tsila1606  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
[ממליצה על מלון אמבסדור. על הרמבלה .מומלץ מכל הבחינות
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שאלות - אמסטרדם
להודעה הבאה:מדריך מפורט ביותר לזלצבורג - אזור האגמים והסביבה

שאלות נפוצות

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

מגזין על השולחן

כתבי למטייל כרגע באירופה