| 1. כדורי לריאם (מלריה) -מי לקח ומי העדיף לוותר? |
09/07/2008 01:33  |
| |
ory_n |
25 הודעות עד כה |
|
|
חודש הבא אני עף להודו עשיתי חיסונים והכל מוכן ..
רק דבר אחד מטריד אותי וזה נושא המלריה..הבנתי שאפשר לקחת לריאם פעם בשבוע או לוותר ולקחת ליתר ביטחון קופסה של 12 מלרון ואם קורה משהו אז להתחיל לבלוע 4 ביום בשלב ראשון וכטיפול מיידי (כמובן שלפנות גם לרופא) , בוא נגיד שחוץ מהעובדה שהכדורים האלה (לריאם ) יקרים בטירוף למי שנוסע לחצי שנה כמוני הבנתי שהם גם עושים קצת תופעות לוואי מוזרות
רציתי לדעת מנסיונכם האישי (וכן , אני יודע שזה נושא לפורום בריאות אבל אני מעוניין לשמוע סיפורים של אנשים שלקחו/לא לקחו ובמיוחד כאלה שסבלו מתופעות)מה דעתכם בנושא..
ולמי שחטף משהו ולקח את המלרון במכה גם מעניין לשמוע..
בקיצור מה דעתכם בנושא
תודה
|
|
|
|
| 2. כדורי לריאם (מלריה) -מי לקח ומי העדיף לוותר? תגובה ל - 1 |
09/07/2008 03:36   |
| |
רוני |
404 הודעות עד כה |
|
|
אח שלו . לא לוקחים סיכונים בנושא בריאות.
תופעות לוואי בד"כ לא מורגשות , מקסימום תיקח את הכדורים בשבת ואז תנוח.
שאתה כותב "אני עף להודו"אתה מתכוון שיש לך סידור מיוחד עם להקהת עופות? אולי תעדכן אותנו , גם אנחנו רוצים לחסוך...
חחחח
|
|
|
|
|
| 4. בתור מי שחלה במלריה.... תגובה ל - 1 |
09/07/2008 09:02   |
 |
גיל - צוות למטייל ברשת |
4893 הודעות עד כה |
|
|
התשובה היא חד משמעית: אם צריך כדורים - לקחת!! זו מחלה איומה, שאם קצת פחות מזל משהיה לי יכולה להיות קטלנית ממש. שאל בפורום בריאות איפה צריך ומה לקחת, ותעשה את זה. תאמין לי שזה שווה את זה.
|
|
|
|
|
|
| 7. כל התגובות בנושא בריאות בד"כ כסת"ח תגובה ל - 6 |
09/07/2008 19:04   |
|
|
אני וזוגתי לקחנו לריאם ולא היו לנו שום תופעות לוואי...
|
|
|
|
|
| 9. תשובה קבילה רק ע"י רופא תגובה ל - 8 |
09/07/2008 22:19   |
|
התשובה שלי אישית,מפני שהשואל ביקש את זה.אני לא מתיחס לכל תשובות
הפוליטיקל קורקט,הבן אדם יקבל החלטה ע'פ שיקוליו ועל אחריותו.מזה עשר שנים שאני וזוגתי נוסעים לארצות "נגועות" מלריה.הפעם הראשונה והאחרונה שלקחנו מלרון היתה בכניסה לטיול באגן האמזונאס לפני עשר שנים. אחרי הכדור הראשון לאישתי היו הזיות אני ראיתי כפול.הפסקנו מיד את הענין הזה. אנחנו אנשים מבוגרים ע'פ כל קריטריון וברמת סיכון גבוהה יותר ממרבית המשתתפים כאן.לקחנו החלטה ע'פ שיקול הדעת שלנו בלבד ועל אחריותנו.אז ומאז אנחנו מקפידים על כיסוי מקסימלי של כל אזור חשוף בגוף, מריחת דוחי יתושים וריסוס הבגדים באופן תכוף.אכילת שיני שום בכמויות מסחריות בכדי לייצר ריחות גוף.---אורי
מאחורי ההר,זה לא אותו דבר.
|
|
|
|
|
|
|