|
|
| 3. התייעצות - טיול בת מצוה לאורלנדו תגובה ל - 2 |
07/07/2008 00:00   |
| |
חגיתY |
811 הודעות עד כה |
|
|
|
לדעתי שווה בהחלט להוסיף ימים לאורלנדו. אורלנדו נפלאה, ובכלל - אם טסים כ"כ הרבה שעות - שווה לנצל את הזמן קצת יותר טוב, בעיקר כשיש כ"כ הרבה מה לעשות.
זה באמת מאד מתיש ללכת כל יום לפארק אחר, לכן כדאי לעשות הפסקות. אנחנו שהינו 10 ימים וגם יש לנו שם משפחה, אז הלכנו יום כן - ויום לא (רק דיסני). אבל לכל היותר - לכו יומיים רצוף לפארקים ויום מנוחה, אותם תוכלו לגוון במוזיאון נחמד (הבית ההפוך, האמן בכך או לא, טיטאניק), מיני גולף מדליק (פיראטים), שייט ברחפת ביצות, קניות וסתם יום מנוחה במלון. בקלות אפשר למלא גם שבועיים (ומבטיחה לך שלא תצטערו).
לגבי הפארקים - בכל מקרה תצטרכו להחליט על מה לוותר. לדיסני יש 4 פארקים, ועוד 2 פארקי מיים, ליוניברסל יש 2 פארקים, יש את עולם הים ופארק המיים החדש שלו, ויש עוד פארק מיים- "רטוב ופרוע".
אפשרות נוספת היא באמת לשכור רכב ולטייל למיאמי ולקיי ווסט למשך 4 ימים לפחות.
|
|
|
|
| 4. התייעצות - טיול בת מצוה לאורלנדו תגובה ל - 1 |
07/07/2008 20:28   |
| |
yaffabe |
502 הודעות עד כה |
|
|
|
|
|
|
|
| 5. התייעצות - טיול בת מצוה לאורלנדו תגובה ל - 1 |
08/07/2008 00:37   |
|
בטח שכדאי להשאר ולטייל לפלורידה. אני עצמי עשיתי מסלול שלקח לי 8 ימים ללא השהיה באורלנדו. סע לכיוון מיאמי וטייל לאורך החוף מפאלם ביץ עד פורט לודרדייל. למיאמי כדאי להקדיש כיומיים כולל את פארק התוכים שיתאים מאוד לילדים (לא רק). אח"כ יום באוורגליידס והמשך
לאיי הקייז עד קיי ווסט כולל לינה ללילה. אח"כ אפשר לחצות לחוף המערבי של פלורידה עד לעיירה Naples ומשם לעלות לאורך החוף עד טמפה
שם כדאי לבקר ברובע הלטיני (ועוד מקומות שלא הייתי בעצמי).
לטיול יש התחלה וסוף אבל החוויות נשארות לנצח
|
|
|
|
|
|
| 8. התייעצות - טיול בת מצוה לאורלנדו תגובה ל - 7 |
09/07/2008 10:05  |
|
ממש לא ברור לי. תוסיף ימים לאורלנדו כדי לראות אותה באיזי ותשאיר רק 3 ימים למיאמי וקיי וסט כדי שתראה אותם בלחץ? תישמע למיאמי צריך יומיים לקייז יותר מיום כולל לינה אחת. ואם אתה כבר שם לא תראה את האורגליידס יום ותעשה טיול בדרך ךמיאמי דרך ערי החוף עוד יום? אני במקומך הייתי משאיר לאורלנדו 7 ימים ומוסיף את שלושת הימים לטיול
כדי לעשות אותו באיזי ומגוון.
לטיול יש התחלה וסוף אבל החוויות נשארות לנצח
|
|
|
|