כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. 17 יום במערב, מסלול סופי (כמעט) 09/07/2008 09:43 לתגובה הבאה
  segev_cohen לא מחובר segev_cohen  משתמש מתחיל 19 הודעות עד כה
שלום לכולם,
עכשיו כשסיימנו להזמין מלנות לכל בטיול (אם כי הכל ניתן לשינוי), זהו המסלול המעודכן כולל מלונות:

הערה חשובה - הטיול עם תינוקת בת שנה
זמן טיול - אמצע ספטמבר

יום 0 - נחיתה בסן פרנסיסקו בערב
ימים 1-3 סן פרנסיסקו (כולל זמן התאוששות), לינה במלון Argonaut. הכוונה ביום הראשון - אזור הרציפים, אלקטרז, יום שני - החוף הצפוני, מגדל קויט, ציינה טאון, יום שלישי - אקספלריום ועוד מבחר אטרקציות - ציורי הקיר, רובע ההיפים...
יום 4 - לקיחת רכב, נסיעה ליער מויר, עצירה בגיימסטאון, הגעה ליוסמיטי - westgate lodge - ורק אם הזמן יאפשר (ואם יוותר כוח) - כניסה לפארק באזור הסמוך לכניסה המערבית.
יום 5 - יוסמיטי לכיוון tioga pass, וחזרה ללינה ב- westgate lodge יום 6 - עמק יוסמיטי + glacier point, לינה בכניסה הדרומית לפארק - ב- best western שבאוקהרסט
יום 7 - בוקר - חורשת מריפוסה, לפנות צהריים - נסיעה לגילרוי. נסעית בערב ללינה במונטריי (best western crest)
יום 8 - מונטריי והאזור: אקווריום, The Menace playground, כרמל, פוינט לובוס. שינה לילה שני במונטריי.
יום 9 - כביש 1: ביג סר כולל עצירות במספר פארקים + טירת הרסט, לינה ב- sand motel בסן סימון
יום 10 - נסיעה דרך סולונג וסנטה ברברה, הגעה ללוס אנגלס אחה"צ - ערב בהוליווד, לינה ב- Orchid suites (התלבטות לעומת Express Holiday INN הסמוך ליוניברסל)
יום 11 - יוניברסל, לינה באותו מקום
יום 12 - נסיעה לאגם Mead, נסיעה לאורכו עד לינה באוברטון (best western)
יום 13 - נסיעה דרך עמק האש וסידר סיטי עד ברייס - הגעה בשעות אחה"צ לקראת שקיעה. לינה ב- B & B בטרופיק
יום 14 - בוקר - ברייס, שעות אחה"צ המוקדמות - נסיעה לציון, הגעה לפני שקיעה. לינה בספרינגדייל (best western)
יום 15 - בוקר בציון, שעות אחה"צ המוקדמות - נסיעה ללאס וגאס, לינה ב- Desert Rose suites ל- 3 הלילות הנותרים
יום 16 - לאס וגאס
יום 17 - לאס וגאס
יום 18 בבוקר - חזרה לארץ

אשמח לקבל הערות, הצעות לשיפור, במיוחד לגבי בתי המלון ואטרקציות שפספסנו ונמצאים באזור
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. 17 יום במערב, מסלול סופי (כמעט) תגובה ל - 1 09/07/2008 16:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  im לא מחובר im  משתמש בינוני 100 הודעות עד כה
יום 9 - אם לא מטיילים בהרסט בסיור הראשון על הבוקר אין טעם ללון בסן סימון . עירה יבשה שאין בה כלום למעט הקרבה לטירת הרסט .
שמורת ביג סר שרופה וכן חלקים נוספים בכביש 1 .
אני ממליצה לבקר בטירת הרסט בסביבות אחר הצהריים ואז להמשיך ללינה במורו-ביי .
טיול נעים .
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. 17 יום במערב, מסלול סופי (כמעט) תגובה ל - 2 09/07/2008 19:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  bini21 לא מחובר bini21  משתמש פעיל 258 הודעות עד כה
הי IM
אני מתכוננת לישון במורו ביי, האם אתה יכול להמליץ לי היכן?

תודה רבה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. 17 יום במערב, מסלול סופי (כמעט) תגובה ל - 1 09/07/2008 19:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שושי לא מחובר שושי  משתמש פעיל 2726 הודעות עד כה
בעיני תכנון מצויים,בשקט עם זמן לכל דבר
ארוחת ערב בסן סימון,מסעדה ליד best western,גם נעים וגם טעים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. brini21 תגובה ל - 4 09/07/2008 20:16 לתגובה קודמת
  im לא מחובר im  משתמש בינוני 100 הודעות עד כה
עדיין לא הייתי במורו ביי כך שאני לא יכולה עדיין להמליץ
אני הזמנתי מוטל שנקרא Anchor Inn כתובת Beach Street 220
טלפון 805-772-3333 . היגעתי דרך מנוע חיפוש באינטרנט - תגובות בטריפאדוויזר היו סבירות .(לכאן ולכאן כמו בכל מלון)
באופן אישי - אין לי דרישות גדולות ובשל שיקולי תקציב חשוב לי שהמחיר יהיה טוב - על חשבון דברים אחרים .
אירית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:אי אפשר לקנות כרטיסים מוזלים ברשת- אז מה עדיף?
להודעה הבאה:נסיעה מניו יורק לבוסטון

חיפוש מהיר

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף

שאלות נפוצות