כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עזרה בתכנון טיול 05/07/2008 21:44 לתגובה הבאה
  yaron_saiet לא מחובר yaron_saiet  משתמש מתחיל 40 הודעות עד כה
אהלן חברה
פעם ראשונה שאני כותב בפורום צפו לעוד הרבה הודעות מרגזיות ממני אבל אולי עוד תקופה אני כבר אהיה זה שיעזור ואייעץ לצעירים אחרים

חברה שלי ואני רוצים לטוס לאוסטרליה בספטמבר-אוקטובר להרויח עוד קצת כסף ביבשת (שנינו בעלי אישורים() ומינואר פברואר לטייל

השאלה הראשונה שלי אם מבחינת מחירי הטיסה יש משמעות לטיסה באוקטובר לעומת נובמבר?

בהנחה שאנחנו מתחילים לטייל מינואר כיצד כדאי לתכנן את הטיול? אנחנו רוצים לעשות בערך 8 חודשים כולל ניו זילנד כמובן

תודה מראש לכל העוזרים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עזרה בתכנון טיול תגובה ל - 1 06/07/2008 17:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עמית עמית לא מחובר עמית - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 9014 הודעות עד כה
בלי קשר לענין העבודה שביקשנו לא לדון בה בפורום, אם אתה מתחיל בינואר, טוס לניו זילנד לפחות לשלושה חודשים ותוכל להמשיך אחר כך כשמזג האוויר עוד סביר ממלבורן לאורך החוף המזרחי צפונה לעבר התקופה החמה והטובה של הצפון.

זה מאד בגדול, מעבר לזה ממליץ מאד להגיע להרצאה באחת החנויות כדי לקבל עוד מידע.

עמית - מנהל הפורום
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עזרה בתכנון טיול תגובה ל - 2 09/07/2008 19:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yaron_saiet לא מחובר yaron_saiet  משתמש מתחיל 40 הודעות עד כה
תודה על התגובה
על עבודה אני לא דן ולא כלום אל תדאג חוקים צריך לכבד ומעבר לכך עדיף הפורום הזה יוקדש לטיולים בלבד.

פברואר עד מאי זה זמן טוב לטייל בניו זילנד לפי הצעתך? אם כך עדיף להתחיל באי הדרומי נכון?
כמה זמן אורך מסלול הדי בממוצע?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. עזרה בתכנון טיול תגובה ל - 3 10/07/2008 16:29 לתגובה קודמת
עמית עמית לא מחובר עמית - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 9014 הודעות עד כה
פבואר עד סוף אפריל זה חודשים טובים לטיול, באי הדרומי יהיה די קריר לקראת אמצע אפריל, מאי זה כבר חורף אבל לרוב ללא שלג.

אכן עדיף מאד לטייל באי הדרומי קודם לכן ולעלות צפונה, אני מעריך שחודשיים באי הדרומי, ועד חודש באי הצפוני יכולים לספק את הטיול הממוצע (רוב התיירים ממוצא ישראל לא מאריכים את הויזה מעבר לשלושת החודשים הללו).

אגב, לא שמתי לב לענין הטיסה, אני לא מתיימר להיות סוכן נסיעות (כמו רעי שכותב פה בפורום לדוגמא), אבל לדעתי אין שום הבדל, עליך רק לשריין תאריכים מספר חודשים לפני, לגבי התשלום עבור העסקה, נסה לדחות אותו עד קבלת הויזה לאוסטרליה שאותה יש להוציא כחודש וחצי מראש, לא משנה אם היא תחת דרכון אירופאי או ישראלי (למעט אם אתה או הוריך ילידי אוסטרליה/ניו זילנד).

עמית - מנהל הפורום
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:עזרה בתכנון טיול
להודעה הבאה:חודש בפרת'

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

מחממים סורקים

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

חיפוש מהיר