כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. שאלה לגבי הסקייפ והזמנת טיסות פנים בארגנטינה מהארץ 11/07/2008 14:02 לתגובה הבאה
  L.B לא מחובר L.B  משתמש מתחיל 23 הודעות עד כה
אני בסוף אוקטובר טס ל5 חודשים עם חבר ונוחת בבואונס ומתכנן לקחת טיסת פנים לאושוויה השאלה אם כדאי להזמין את הטיסה כבר מהארץ או לחכות ולהזמין שם שננחת???האם לא תהיה בעיה להשיג את הכרטיסים מבחינת עונה לחץ של הזמנות מחירים מה האפשרויות הממולצות??
ולגבי תוכנת הסקייפ כמה דקות דיבור ממולץ לקנות ל 5 חודשים אני יודע שזה תלוי כל אחד כמה הוא מתקשר אבל מה הממוצע מה כדאי באיזה סכום??
תודה תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. שאלה לגבי הסקייפ והזמנת טיסות פנים בארגנטינה מהארץ תגובה ל - 1 11/07/2008 15:49 לתגובה קודמת
  31zohar לא מחובר 31zohar  משתמש פעיל 399 הודעות עד כה
לגבי הסקייפ תרכוש דקות ב 10 יורו. תמיד כשייגמר תוכל להוסיף עוד. אם אתה לא רוצה לרשום את פרטי האשראי שלך במחשב ציבורי בדרום אמריקה כדי לטעון את כרטיס הסקייפ אז תן לקרובים בארץ את פרטי הכרטיס (כולל מספר הזיהוי באינטרנט המופיע בדיווח החודשי שאתה מקבל מחברת האשראי) והם יטעינו לך.
לגבי טיסה לאושוויה זה שאלה של כסף וזמן. אם אתה נוחת בבואנוס ומתכנן לשהות שם כארבעה ימים אז סביר להניח שתמצא טיסה לשאושוויה. מצד שני אם אתה מוצא בארץ כרטיס זול אז אין סיבה לחכות להגעה לארגנטינה ותקנה כבר כאן. אני ממליץ לרכוש כרטיסים של אירוליינס
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:hola! the best way from peru to ecvador
להודעה הבאה:אזהרה לגבי איסתא

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף