כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. האם כדאי לקנות כרטיס משולב ליורודיסני ולסטודיו?? 11/07/2008 19:55 לתגובה הבאה
  yaniv208 לא מחובר yaniv208  משתמש פעיל 185 הודעות עד כה
האם באוגוסט לפי דעתכם יהיה מספיק זמן לסיים את כל היורודיסני (זוג + 2 ילדים בני 12 ו-13)וגם להגיע לסטודיו או שאין טעם להוסיף כסף כי לא נספיק ועדיף לקנות רק כרטיסים ליורודיסני??

תודה

יניב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. האם כדאי לקנות כרטיס משולב ליורודיסני ולסטודיו?? תגובה ל - 1 11/07/2008 22:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  לי 8 לא מחובר לי 8  משתמש בינוני 135 הודעות עד כה
לדעתי לא, אלא אם כן תקדישו לפארק יומיים.

באוגוסט שעבר הייתי ביורודיסני בפעם השנייה,
לדעתי הפארק מצריך לפחות יום שלם מבוקר עד חצות וגם אין סיכוי שתספיקו כל מה שתכננתם.....

כמעט בכל מתקן "חובה" משתרכים תורים ארוכים שעשויים לקחת גם שעה למתקן, לא לוותר על צפייה ב- 2 תהלוכות ערב, ניצול אופציית הפאסט פאסט...
בטוחה שתישארו עם טעם של עוד שלא הספקתם.

אציין כי לא הייתי בסטודיו אבל קראתי רשמים של מבקרים בשני הפארקים - שאהבו יותר את הדיסני.

בילוי נעים!
באז שנות אור.jpg הטירה ביורודיסני.JPG
באז שנות אור.jpg(גודל:20.22KB)הטירה ביורודיסני.JPG(גודל:18.08KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. האם כדאי לקנות כרטיס משולב ליורודיסני ולסטודיו?? תגובה ל - 2 11/07/2008 22:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ג'מוס ג'מוס לא מחובר ג'מוס  משתמש פעיל 3367 הודעות עד כה
היי לי
מה קורה?
הרבה זמן לא שמענו ממך?

הייתי עם הילדים בשני הפארקים ביום אחד -הסטודיו מיותר לגדולים- לטעמי.יהנו בו ילדים מגיל 6 עד 10 בעיקר.תתמקדו בפאסט פאס של הפארק הרציני.

תהנו
הג'מוס

T TC TCP TCP/IP
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. האם כדאי לקנות כרטיס משולב ליורודיסני ולסטודיו?? תגובה ל - 3 12/07/2008 08:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
mitzmitz1 mitzmitz1 לא מחובר mitzmitz1  משתמש פעיל 484 הודעות עד כה
בוקר טוב יניב:
אל תשכח נתון מאוד מאוד חשוב - אתה נוסע באוגוסט והתורים ארוכים, הכל יותר דחוק ודחוס.
חבל לנסות ביום אחד להגיע לשני הפארקים, עדיף להינות מהפארק עצמו, גם כך תרגישו שלא הספקתם...

היינו 3 ימים מלאים ורק הצצנו... לסטודיו. גם כך הילדים יצאו בתחושה שלא מיצו את כל הפארק...

רוית.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. האם כדאי לקנות כרטיס משולב ליורודיסני ולסטודיו?? תגובה ל - 3 12/07/2008 08:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי ג'מוס!
אני נמצאת כאן מידי פעם וחולמת על הטיול הבא..לא ידוע לאן ומתי...
נהניתי מאוד לקרוא את חוויות הטיול המשפחתי שלכם ואשמח לקבל גם את הקובץ המפורט שכתבת כל כך מקסים.
נשמע נפלא!

שבת שלום! Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. האם כדאי לקנות כרטיס משולב ליורודיסני ולסטודיו?? תגובה ל - 1 12/07/2008 09:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  fanyoni לא מחובר fanyoni  משתמש בינוני 136 הודעות עד כה
אני חושבת שמאד כדאי להיות גם בסטודיוס. מאד נהנינו שם. לשם מספיק חצי יום. אז אם אתם יומיים שם אז יום אחד יורודיסני, יום מלא. אח"כ סטודיוס ביום השני חצי יום ובחצי השני של היום לעבור לסטודיוס. יש שם מופע פעלולנים מקסים ומרתק.יש עוד מס מתקנים מאד יפים של המעלית שנופלת, נמו והצבים (שלא עשינו כי היה תור ענק), קולנוע נחמד. ועד כמה דברים כבר שכחתי.
בכל מקרה ממליצה על שני הפארקים. ואם יש גם ערב נוסף פנוי ואולי עודף כסף, ממליצה ללכת לראות את המופע של באפלו ביל בוויליג' הצמוד לפארקים. חוויה שונה ומיוחדת, בסגנון האבירים, אבל על המערב הפרוע. הילדים כל הזמן משחזרים את החוויה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. האם כדאי לקנות כרטיס משולב ליורודיסני ולסטודיו?? תגובה ל - 1 12/07/2008 09:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Trico Trico לא מחובר Trico  משתמש פעיל 1291 הודעות עד כה
מצטרף לקודמי
אם יש יום אחד אזי לוותר על הסטודיו
אם יש יומיים אז אפשר להקדיש חצי יום לסטודיו.
הפעילות בסטודיו היא פסיבית , בעיקר צפיה !

I'll be back
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. האם כדאי לקנות כרטיס משולב ליורודיסני ולסטודיו?? תגובה ל - 7 12/07/2008 10:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
זיוה זיוה לא מחובר זיוה  משתמש פעיל 3880 הודעות עד כה

הי חברים,
אני בונה על יום אחד בלבד בדיסני, אך ורק בפארק המרכזי. מניחה שנגיע לטיולים חוזרים בצרפת ונעשה השלמות באזור פריז. העיר נראית לי אטרקטיבית יותר מהפארקים, ולפי שעה אין מרד אצלנו בבית.

רציתי לשאול אתכם איך בכלל מחזיקים מעמד יום שלם מהפתיחה ועד תהלוכת הלילה. אני מבינה שההמלצה היא לבוא פחות או יותר לפתיחת הפארק כדי להספיק כמה שיותר ולהישאר עד אחרי שעה 23.00. אז איך מושכים יום כזה ארוך?
הבסיס שלנו בעיר ולא במלון של הפארק. אין אפשרות לצאת למנוחה במלון באמצע היום. יש עצות?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. האם כדאי לקנות כרטיס משולב ליורודיסני ולסטודיו?? תגובה ל - 8 12/07/2008 12:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הרבה סבלנות ונעליים נוחות
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. האם כדאי לקנות כרטיס משולב ליורודיסני ולסטודיו?? תגובה ל - 8 12/07/2008 12:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  טלוש לא מחובר טלוש  משתמש פעיל 1275 הודעות עד כה
היום פשוט עובר,
כמעט לא מרגישים.
אכן, נעליים נוחות הן הנתון העיקרי שמשמעותי.
לעשות הפסקות אוכל , (אם אתם מתכוונים להשאר ברמת הפסט פוד ולא יותר, באזור המערב הפרוע יש מסעדת פסט פוד שמגישה צלעות לא רעות בכלל).מכיוון שהבנות שלך לא ממש קטנות, בהחלט ניתן שלבת לכוס קפה כשהן במתקן שלוקח הרבה זמן.
חשוב מאוד:אם נפרדם, אפילו לדקות אחדות, ללכת קודם למקום היציאה המדויק ולקבוע נקודתפגישה ברורה.
אנחנו קבענו פעם עם הילדות והן פשוט איבדו כיוון.
אז , לקבוע בבוקר נקודת ציון מרכזית שבה נפגשים אם ממש הולכים לאיבוד. (ולסמן אותה במפה שבכיס של כל אחד).
ולכל מתקן לבדוק בדיוק היכן היציאה ולאיזה כיוון יוצאים.

[עודכן ב:12 יולי 2008 12:55:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. האם כדאי לקנות כרטיס משולב ליורודיסני ולסטודיו?? תגובה ל - 8 12/07/2008 12:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יונית יונית לא מחובר יונית - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 13151 הודעות עד כה
ואיך סוחבים אחרי יום טיול בעיר עצמה שמתחיל בבוקר ומסתיים עם חשיכה?
לפחות ביורודיסני לא תשמעי "אוף" "שובפעם" ו"מתי יוצאים"?
לילדים לא קשה לסחוב
להורים-קצת יותר,
אבל השפע של הפארק סוחף כמו בכל הפארקים האחרים ובלי לשים לב מגיעים לשעה 16.00 ומגלים שפספסתם את זמן ארוחת הצהרים,והינה..כבר מדליקים את האורות ומתחיל מצעד הלילה, מה ,כבר נגמר?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. האם כדאי לקנות כרטיס משולב ליורודיסני ולסטודיו?? תגובה ל - 8 12/07/2008 12:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי זיוה,
איך מחזיקים?.... Very Happy גרמת לי לצחוק...
את לא תביני איך היום נגמר וכמה שלא הספקתם למרות שהתרוצצתם בכייף ובהנאה גדולה בפארק העצום, מתאים לכל גיל.
גם אם את לא עולה על מתקנים, וכדאי לעלות (במיוחד לפיטר פן, שודדי הקאריביים, עולם קטן) כייף אפילו רק להסתכל שם בכל פינה, הכל מושקע ומדהים.

ידוע לי שבאזור הויליג' הרבה יותר זול לקנות מזון.
בדיסני הכל יקר, מסעדות, מזון מהיר ובתי קפה.
או שתצטיידו מראש בשתייה ומזון או שתתפנקו שם.

רצוי לקבוע נקודת מפגש מרכזית במידה ומישהו מתעייף או הולך לאיבוד ואין תקשורת אס אם אס או טלפון.
כדאי להגיע הכי מוקדם שאפשר ולהישאר עד הזיקוקים בחצות.

איזה כייף לכם שזה מתקרב...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. האם כדאי לקנות כרטיס משולב ליורודיסני ולסטודיו?? תגובה ל - 12 12/07/2008 17:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
זיוה זיוה לא מחובר זיוה  משתמש פעיל 3880 הודעות עד כה

הי לי,

אני שמחה לראות שאת כל כך מתלהבת. בטח שאעלה על חלק מהמתקנים. אני תמיד עולה על מתקנים לתינוקות Laughing .

כבר הייתי בשני פארקים נחשבים ומושקעים למדי, ובאף אחד מהם לא עד אמצע הלילה. גם בעיר לא מטיילים ככה. מקווה לשרוד את זה Smile .
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. האם כדאי לקנות כרטיס משולב ליורודיסני ולסטודיו?? תגובה ל - 13 12/07/2008 17:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
זיוה אל תדאגי. בטח שתשרדי. גם אני מהפחדנים ועולה ל מתקני התינוקות. המזל שיש המון כאלה שם ועשיתי את כולם ועוד. מאד מאד נהניתי. בטוח תהני. אל תרוצו, הכל באיזי. ולא ממש חייבים להשאר עד 23:00. חוץ מזה הזמן שם עובר באמת מהר. אולי אם רוצים להשאר ד הסוף ממש, אולי כדאי להגיע טיפה יותר מאוחר?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. האם כדאי לקנות כרטיס משולב ליורודיסני ולסטודיו?? תגובה ל - 13 12/07/2008 18:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני לא מתקרבת לרכבות הרים וסחרחרות מכל סוג, זה לא בשבילי...
יש שם המון מתקנים מדליקים ונעימים שיתאימו להורים עייפים.

מקווה בשבילכם שלא יהיו לכם תורים ארוכים לפני כל מתקן (אצלנו זה היה בממוצע מתקן בכל שעה...)
בשנה שעברה באוגוסט היתה שם גם קרובת משפחתי ביום אחר, וסיפרה לי שהם הספיקו להיות בכל המתקנים שחפצו...
מסתבר שירד גשם קל באותו יום וזה יצא לטובה מבחינתם, כי כנראה חלק מאנשים ויתרו על הבילוי בפארק ביום הזה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. האם כדאי לקנות כרטיס משולב ליורודיסני ולסטודיו?? תגובה ל - 15 12/07/2008 23:10 לתגובה קודמת
  yaniv208 לא מחובר yaniv208  משתמש פעיל 185 הודעות עד כה
תודה רבה על כל התגובות
החלטנו לקנות כרטיסים רק ליורודיסני ללא הסטודיו
אנחנו נקנה אותם כבר בפריז

שוב תודה

יניב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת: זקוקה ל עזרה פרייבורג קהילה יהודית
להודעה הבאה:השכרת רכב והחזרה במדינה שונה