כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. קיירנס - מלבורן 12/07/2008 18:45 לתגובה הבאה
  zvikady לא מחובר zvikady  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
שלום
אני בחורה בת 21 שרוצה לבלוע את החופש, טסה ב 11/8/2008 לקיירנס ומתכננת 3-4 חדשים לטייל עד מלבורן ולהמשיך לניו זילנד לחדשיים.
1 האם אפשר לקנות דולר אוסטרלי בישראל אן לטוס אם אמריקאי
2 האם כדאי לבצע משיכות בחול בכרטיס אשראי ( כמובן משיכה מקסימלית ).
3 עלות כרטיס תחבורה ציבורית מקיירנס למלבורן
4 האם אפשר לקבל המלצות לינה לתרמילאים בקיירנס
5 האם אפשר לקבל המלצות לקורס צלילה + סאפרי צלילות בריף הגדול

תודה על הסבלנות

גל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. קיירנס - מלבורן תגובה ל - 1 12/07/2008 20:52 לתגובה קודמת
  guy_totdj לא מחובר guy_totdj  משתמש מתחיל 19 הודעות עד כה
שלום וברוכה הבאה לפורום

לגבי כסף לטיסה של מעל 3 חודשים שאת משלבת בה גם את נ"ז מומלץ לך לפתוח חשבון בנק באוסטרליה, בטיפים מצד שמאל ניתן למצוע את כל הפרטים לגבי פתיחת חשבון בנק באוסטרליה ונ"ז.

עלות פאס מקיירנס למלבורן הינה בסביבות 350$ תלוי בחברה שאת בוחרת, ישש את חברת גרייהאונד שהיא קצת יותר יקרה אבל יש לה 5 אוטובוסים ביום, ויש את חברת פרימייר שיותר זולה אבל יש לה רק אוטובוס אחד ביום. ההמלצה שלי היא ללכת על גרייהאונד ככה אפשר לקחת אוטובוסי לילה. במו בן מומלץ לעשות כרטיס YHA בארץ וככה בנוסף להנחות בהוסטלים את מקבלת גם הנחה בגרייהאונד.

אכסניה שאני אישית ממליץ עליה בקיירנס ושהיתי שם רק לפני 3 חודשים היא הגלובאל פאלאס שמנצאת ממש במרכז העיר, אכסניה טובה במחיר סביר ביותר. 17-19$ ללילה.

לגבי קורסי צלילה בשונית הגדולה, את יכולה כמובן להתעדכן בטיפים, יש קורסים יותר זולים (במיוחד במגנטיק איילנד) אבל אז את גם לא ממש בשונית והם הצלילות הן מעטות, ויש קורסים יותר יקרים אבל כמובן את גם מקבלת יותר, בסופו של דבר זה שאלה של כסף וכמה את מוכנה לשים.

לגבי הזמן 3-4 חודשים לטייל מקיירנס למלבורן זה הרבה זמן, הזמן הממוצע הוא חודשיים פלוס מינוס לזמן זה, הייתי ממליץ לך לבדוק גם על מסלול ה-D ועל החוף המערבי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שלום לכולם, חדש פה + שאלה
להודעה הבאה:???

שאלות נפוצות

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

מחממים סורקים