|
| 2. קיירנס - מלבורן תגובה ל - 1 |
12/07/2008 20:52  |
| |
guy_totdj |
19 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום וברוכה הבאה לפורום
לגבי כסף לטיסה של מעל 3 חודשים שאת משלבת בה גם את נ"ז מומלץ לך לפתוח חשבון בנק באוסטרליה, בטיפים מצד שמאל ניתן למצוע את כל הפרטים לגבי פתיחת חשבון בנק באוסטרליה ונ"ז.
עלות פאס מקיירנס למלבורן הינה בסביבות 350$ תלוי בחברה שאת בוחרת, ישש את חברת גרייהאונד שהיא קצת יותר יקרה אבל יש לה 5 אוטובוסים ביום, ויש את חברת פרימייר שיותר זולה אבל יש לה רק אוטובוס אחד ביום. ההמלצה שלי היא ללכת על גרייהאונד ככה אפשר לקחת אוטובוסי לילה. במו בן מומלץ לעשות כרטיס YHA בארץ וככה בנוסף להנחות בהוסטלים את מקבלת גם הנחה בגרייהאונד.
אכסניה שאני אישית ממליץ עליה בקיירנס ושהיתי שם רק לפני 3 חודשים היא הגלובאל פאלאס שמנצאת ממש במרכז העיר, אכסניה טובה במחיר סביר ביותר. 17-19$ ללילה.
לגבי קורסי צלילה בשונית הגדולה, את יכולה כמובן להתעדכן בטיפים, יש קורסים יותר זולים (במיוחד במגנטיק איילנד) אבל אז את גם לא ממש בשונית והם הצלילות הן מעטות, ויש קורסים יותר יקרים אבל כמובן את גם מקבלת יותר, בסופו של דבר זה שאלה של כסף וכמה את מוכנה לשים.
לגבי הזמן 3-4 חודשים לטייל מקיירנס למלבורן זה הרבה זמן, הזמן הממוצע הוא חודשיים פלוס מינוס לזמן זה, הייתי ממליץ לך לבדוק גם על מסלול ה-D ועל החוף המערבי
|
|
|
|