כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. שאלה בקשר ויזה לאוסטריה 13/07/2008 17:16 לתגובה הבאה
  hiloz לא מחובר hiloz  משתמש מתחיל 21 הודעות עד כה
שלום!
הייתי באוסטרליה מחודש פברואר עד אמצע יוני למרות שקיבלתי ויזה לחצי שנה עם אפשרות להאריך לעוד חצי שנה. חזרתי מסיבות אישיות לארץ ולכן לא סיימתי את הטיול שתכננתי.
כרגע אני עובדת כי אני רוצה לחזור לאוסטרליה באוקטובר אבל הבעיה שמאוקטובר יישארו לי רק 4 חודשים לויזה.
רציתי לדעת אם יש אפשרות להאריך את הויזה מראש מהארץ לפני שאני טסה??
או אפילו מתוך אוסטרליה??
או שאין אפשרות להאריך בכלל את הויזה...?

תןדהה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. יכול להיות שלא הבנתי כמו שצריך תגובה ל - 1 13/07/2008 17:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1636 הודעות עד כה
את יכולה להכנס לאוסטרליה עד התאריך האחרון שלך לכניסה. אם תאריך הכניסה האחרון שלך הוא פברואר 2009, את יכולה לטוס שוב באוקטובר, לצאת בסוף ינואר, לחזור אחרי כמה ימים ותקבלי עוד חצי שנה.
בכל מקרה, מה שחשוב זה מתי התאריך האחרון שלך.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. יכול להיות שלא הבנתי כמו שצריך תגובה ל - 2 13/07/2008 20:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  hiloz לא מחובר hiloz  משתמש מתחיל 21 הודעות עד כה
לא ממש הבנתי...
אם קבילתי ויזה מ21 לינואר 08 עד ה21 לינואר 09 (קיבלתי חצי שנה עם אפשרות להאריך לעוד חצי שנה) נכנסתי לאוסטרליה בבפרואר 08 עד יוני 08 (למרות שיכלתי להישאר עד ה21 לאוגוסט)ואני רוצה לחזור באוקטובר 08 אני יכולה להישאר עד ה21 לינואר 09 לצאת לכמה ימים ואז לקבל עוד חצי שנה או שזה התאריך האחרון לויזה ואז אני לא יכולה יותר להאריך גם אם אני יוצאת??
אני לא יודעת אם זה משנה משהו אבל יש לי גם סעיף NO FARTHER STAY
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. יכול להיות שלא הבנתי כמו שצריך תגובה ל - 3 13/07/2008 21:44 לתגובה קודמת
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1636 הודעות עד כה
את יכולה או להכנס מאוקטובר עד אפריל או מאוקטובר עד אמצע ינואר, לצאת לשבוע ואז לחזור ולהשאר עד יולי. אני לא יודעת מה זה אומר שאת יכולה להאריך לעוד חצי שנה כי אמרת שיש לך NO FURTHER STAY, שזה אומר שכשאת נכנסת באוקטובר, את לא יכולה בינואר לגשת ולבקש להאריך אלא את צריכה לצאת ולהכנס שוב. באופן תיאורטי זה יעבוד, אם כי, פקידי ההגירה עשויים לתהות מאיפה יש לך כל כך הרבה כסף לטייל כ"כ הרבה זמן.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:עלויות טיול אוסטרליה
להודעה הבאה:טרקים בניו זילנד

שאלות נפוצות

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

מחממים סורקים