כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. שלום לכל חברי הפורום המנוסים.. 13/07/2008 19:47 לתגובה הבאה
  יהב לא מחובר יהב  משתמש מתחיל 9 הודעות עד כה
שאלה לי אליכם..
אני ועוד חבר מתלבטים לסגור טיסה בסוף דצמבר לבואנוס במחיר יחסית זול של 1300$..
אנחנו מתכוונים להגיע לסנטיאגו ומשם לרדת דרומה ואז לעלות בחזרה לכיוון ברזיל בוליביה וכו..
שווה לחכות עד סוף דצמבר?! נגיע לאזור בכלל בעונה?!
מודה מראש לכל העונים והעונות..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. סוף דצמבר זה שיא העונה. תגובה ל - 1 13/07/2008 19:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  mi luz לא מחובר mi luz  משתמש פעיל 528 הודעות עד כה
שיא העונה אומר מזג האוויר הטוב ביותר ובהתאם גם המחירים היקרים ביותר. 1300$ זה מחיר מצוין אבל לפחות חלק מההפרש תשלמו במחירים הגבוהים של שירותי התיירות בינואר. אני עדיין הייתי קופץ על זה.

הדברים אמורים בהנחה שאתם לא מעוניינים להגיע לקרנבל בברזיל. אם כן, תצטרכו להזדרז מאוד ואולי לוותר על מספר מקומות בדרום או לחזור אליהם בהמשך.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. סוף דצמבר זה שיא העונה. תגובה ל - 2 13/07/2008 20:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  יהב לא מחובר יהב  משתמש מתחיל 9 הודעות עד כה
האמת שאנחנו מאוד מעוניינים להגיע לקרנבל, אבל אני לוקח בחשבון שהקרנבל עד כמה שאני יודע מתרחש השנה בסוף פברואר..
מה הזמן האופטימאלי לטיול מצ'ילה עד לברזיל?!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אין זמן אופטימלי. כמה שיותר, יותר טוב. תגובה ל - 3 14/07/2008 15:07 לתגובה קודמת
  mi luz לא מחובר mi luz  משתמש פעיל 528 הודעות עד כה
אין לי מושג מתי יוצא הקרנבל השנה, אבל אם באמת הוא יוצא בסוף פברואר ואתם טסים בסוף דצמבר זה משאיר לכם חודשיים ברוטו. זה יחסית מעט זמן ויכול להיות שתצטרכו לוותר על מספר מקומות או לחזור בהמשך.
פתרון לא רע יכול להיות נחיתה בבואנוס לכמה ימים בלבד, משם טיסה לנקודה הדרומית ביותר שאתם רוצים להגיע אליה ומשם להצפין עד איזור ברילוצ'ה. למסלול כזה חודש וחצי זה קצת צפוף אם עושים טרקים, אבל בהחלט אפשרי. משם להמשיך לברזיל לקרנבל ואחרי ברזיל אולי לחזור לארגנטינה בשביל להשלים פערים כמו יותר זמן בבואנוס ומקומות כמו קורדובה, סלטה וצפון צ'ילה. משם אפשר לעבור לבוליביה ולהמשיך בטיול.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מעבר גבול קיחארו-קורומבה
להודעה הבאה:מחירי טיסות פנימיות בארגנטינה

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף