כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מבקשת עצה - 4 ימים מחוץ ללונדון עם ילדים 14/07/2008 10:07 לתגובה הבאה
  ruthio לא מחובר ruthio  משתמש מתחיל 15 הודעות עד כה
שלום לכולם, אנו נהיה באנגליה באוגוסט ל - 9 לילות, מתוכם 5 בלונדון ו - 4 מתוכננים מחוץ לה. הילדים בני 6.5 (בן) ו - 8.5 (בת) אולי נהיה ב"חד יומי" בוינדזור וגריניץ' במסגרת הימים של לונדון. ההתלבטות היא אם לנסוע לכיוון מזרח (קנט, או לווילס או לקוטסוולדס, או אם אפשר לחבר משהו מהם. מה עדיף לילדים? שאלה נוספת - האם גריניץ' היא MUST לילדים, האם לגולנד מתאים לילדה בגיל הנ"ל או קטן כבר. ואם יש איזשהו פארק עדיף. תודה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מבקשת עצה - 4 ימים מחוץ ללונדון עם ילדים תגובה ל - 1 14/07/2008 10:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
gilgi gilgi לא מחובר gilgi  משתמש פעיל 1860 הודעות עד כה
לגולנד עדיין מתאים לילדה בגיל זה. גם Chessington יכול להיות מעניין וכולל גם גן חיות.
גריניץ' אינה MUST לילדים.
קוטסוולד ווילס הם במערב ולא במזרח. קנט בדרום מזרח.

3. מבקשת עצה - 4 ימים מחוץ ללונדון עם ילדים תגובה ל - 2 14/07/2008 11:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה! (הסוגריים בהודעה היו צריכים להיסגר אחרי "קנט" - אני יודעת שמדובר ביוונים שונים, וזאת השאלה - זה לא היה ברור) אני עצמי הייתי בקנט וגם ב - SUSSEX מזמן, אך בשני האיזורים האחרים לא. לכן - אני מתלבטת בקשר לבחירת כיוון מבין שלושתם. אלא אם כן - שוב - אפשר קצת ל"דלג" מאחד לשני איכשהו בלי להגזים בכמות הנסיעות.?. (או בכלל אולי עדיף להתמקד במשהו אחר עם ילדים?) שוב תודה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מבקשת עצה - 4 ימים מחוץ ללונדון עם ילדים תגובה ל - 1 14/07/2008 12:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  karenett לא מחובר karenett  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה
הי,
לא הייתי הולכת בגלל לגרניץ' עם קטנים!
לגבי לגולנד - מומלץ בחום! (אגב, אם מדברים על חום - כדאי להימנע מנסיעה לשם אם יורד גשם... חבל!)

אני ממליצה גם על ספר בשם "בריטניה עם משפחה" או משהו כזה... ספר מצוין עם עצות טובות מאוד לטיול עם ילדים. בכלל - אנחנו טיילנו לפני כמה שנים באנגליה. שבוע בלונדון ושבוע באזורים הכפריים - הילדים נהנו הרבה יותר באזורים הכפריים.
כמובן שצריך לקחת בחשבון את ההיסחבות ועד כמה הילדים שלך סבלניים...

אנחנו נסענו פעם לכיוון דרום ופעם לכיוון מזרח (נורפולק).

בהצלחה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מבקשת עצה - 4 ימים מחוץ ללונדון עם ילדים תגובה ל - 4 14/07/2008 15:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה רבה, תוכלי לספר לי עוד קצת איפה הייתם?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. icon4.gif  מבקשת עצה - 4 ימים מחוץ ללונדון עם ילדים תגובה ל - 1 14/07/2008 21:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  bekham לא מחובר bekham  משתמש פעיל 353 הודעות עד כה
כיון שאתם עם ילדים קטנים,חייבים לקחת זאת בחשבון ולבחור עפ"י זה.
ולכן אני הייתי ממליץ על:
א. העיר קיימברידג'-ובין היתר גם שט שם על הגונדולות עם הסטודנטים.
ב. ארמון בלנהיים- עם המבוך והגנים.
ג. הקוטוולדס- מספר כפרים קטנים יפים.
תהנו !
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. מבקשת עצה - 4 ימים מחוץ ללונדון עם ילדים תגובה ל - 1 14/07/2008 21:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
gilgi gilgi לא מחובר gilgi  משתמש פעיל 1860 הודעות עד כה
בקוטסוולד:
הכפר Bourton-on-the-water אהוב על ילדים ומבוגרים כאחד. פרט לנחל שחוצה אותו ונחמד ללכת לאורכו, יש שם גם מבוך אנגלי טיפוסי וגם מיני בורטון.
כמו כן הילדים יוהבו את בריכות הדגים שב- Bilbury.

8. מבקשת עצה - 4 ימים מחוץ ללונדון עם ילדים תגובה ל - 6 14/07/2008 22:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  mitzmitz1 לא מחובר mitzmitz1  משתמש פעיל 414 הודעות עד כה
לא מצליחה להתעלם משאלות על אנגליה...

גריניץ' עם הגילאים שלכם - כבד מידי, השיט ארוך מידי ומשעמם, השיט הקצר יותר והתיירותי "הרגיל" עד הטאוור בהחלט יספיק, להגיד שהם טיפסו על הגבעה למצפה והצטלמו בקו גריניץ'?! לא נראה לי שידבר אליהם.

אני מאוד בעד יום טיול בווינדזור - סיור בטירה ובעיירה המקסימה, ביקור בלגולנד - חובה עם גילאי הילדים שלך! שניהם יתמוגגו מכל רגע! אם יש זמן אפשר לצאת לטייל בכפרים מסביב - ב Duchest- כפר ציורי ומקסים אבל לא כ"כ נראה לי שיעניין את הקטן.

אפשרי לנסוע להמפטון קורט - סיור בחדרי הארמון, לעיתים קרובות יש הפעלות לילדים במטבחים של הארמון וגם אם אין הם עדיין מאוד מרשימים את הילדים (גם את הגדולים), גן הארמון מקסים! לרוץ בין העצים והמזרקות על הדשא (בניגוד לצרפת באנגליה מותר לדרוך ו"לנשום" על הדשא...) ,להתרשם מהגפן המפורסמת, להיכנס למבוך שמאחורי הארמון, בגנים ובשטחים הפתוחים שמאחורי הארמון יש בע"ח ובקיץ לעיתים יש סיורים בכרכרה ובסיום הטיול, מחוץ לארמון כדאי לעשות פיקניק ולטייל לאורך התמזה.

ויש עוד אין ספור אופציות, צריך רק להוסיף עוד כמה שבועות לטיול...

לילה טוב: רוית.

[עודכן ב:14 יולי 2008 22:00:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. מבקשת עצה - 4 ימים מחוץ ללונדון עם ילדים תגובה ל - 1 14/07/2008 22:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  bekham לא מחובר bekham  משתמש פעיל 353 הודעות עד כה
תוספת שנישכחה קודם:
פארק טוב ומתאים לכם הוא thorp park שהנסיעה אליו לא ארוכה(נדמה לי שכחצי שעה מלונדון).
תהנו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. מבקשת עצה - 4 ימים מחוץ ללונדון עם ילדים תגובה ל - 9 14/07/2008 22:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  mitzmitz1 לא מחובר mitzmitz1  משתמש פעיל 414 הודעות עד כה
מאוד מאוד מסכימה! הטרופי פארק מקסים!!
אבל לא סגורה לגמרי על התאמת כל המתקנים לגילאי 6.5 ו8.5.
נראה לי שקצת יותר לגדולים, למרות שיש גם הצעות לצעירים.

אני משוכנעת שיש לו אתר, אם אמצא אצרף קישור.
רוית.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. מבקשת עצה - 4 ימים מחוץ ללונדון עם ילדים תגובה ל - 8 14/07/2008 22:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה רבה לכולם, הכל מאד עוזר, גם בכלל וגם פרטי המקומות. (מנסיוני בקיץ שעבר איתם בהולנד ראיתי שבניגוד אלינו הם בד"כ מחפשים בכל מקום משהו לעשות - פעילות. אבל גם אנחנו בני אדם אחרי הכל, אז משתדלים לשלב בין לראות ללעשות..). אשמח מאד לשמוע עוד ממי שיכול. כמו שרוית כתבה - הרבה אפשרויות ופחות מדי זמן, אז קשה לבחור (וזה כמובן גם אישי) תודה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. מבקשת עצה - 4 ימים מחוץ ללונדון עם ילדים תגובה ל - 10 14/07/2008 22:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני חושבת שראיתי את האתר של THORP האם זה לא מגלשות מים מפחידות?
בקשר להמפטון קןרט -אני זוכרת שבתור נערה לפני די הרבה שנים הגן נראה לי בתור הגן הכי יפה שראיתי .
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. מבקשת עצה - 4 ימים מחוץ ללונדון עם ילדים תגובה ל - 1 14/07/2008 23:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  damages לא מחובר damages  משתמש פעיל 193 הודעות עד כה
אנחנו היינו לפני שנה וחצי עם ילדים גדולים יותר. אבל נחתנו בסטנסטד ולכן לקחנו את האוטו משם והזמנו צימר ממש קרוב (נחתנו בלילה) ישנו שם שני לילות. ביום הראשון נסענו לקימבידג' המקסימה. חנינו בחניון "חנה וסע" בקצה העיר ממנו יוצאים אוטובוסים כל 10 דק או רבע שעה. הסתובבנו בעיר עצמה ושטנו על סירה מהמרכז היה ממש כייף. חזרנו לצימר ובערב חגגנו בפאב נחמד ששם אכלנו ארוחת ערב (פאב מסעדה עם הילדים). ביום השני נסענו מזרחה לכיוון דובר, לאורך החוף צפינו מהצוקים על המעבורות בנמל - שיוצאות לצרפת. ישנו שם ובבוקר טיילנו על המצוקים הלבנים והיפים ומשם נסענו לארמון עם גנים יפים - טירת לידס. ומשם ללונדון. החזרנו את האוטו באוקספורד...אחרי שהורדנו את המזוודות במלון.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. מבקשת עצה - 4 ימים מחוץ ללונדון עם ילדים תגובה ל - 13 15/07/2008 07:58 לתגובה קודמת
תודה, נשמע מקסים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:בעיה בהשכרת רכב
להודעה הבאה:דחוף -חופש ולינהבדרך ממינכן לאוסטריה

שאלות נפוצות

כתבי למטייל כרגע באירופה

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מגזין על השולחן