|
| 2. מבקשת עצה - 4 ימים מחוץ ללונדון עם ילדים תגובה ל - 1 |
14/07/2008 10:27   |
|
לגולנד עדיין מתאים לילדה בגיל זה. גם Chessington יכול להיות מעניין וכולל גם גן חיות.
גריניץ' אינה MUST לילדים.
קוטסוולד ווילס הם במערב ולא במזרח. קנט בדרום מזרח.
|
|
|
|
|
|
|
| 7. מבקשת עצה - 4 ימים מחוץ ללונדון עם ילדים תגובה ל - 1 |
14/07/2008 21:46   |
|
בקוטסוולד:
הכפר Bourton-on-the-water אהוב על ילדים ומבוגרים כאחד. פרט לנחל שחוצה אותו ונחמד ללכת לאורכו, יש שם גם מבוך אנגלי טיפוסי וגם מיני בורטון.
כמו כן הילדים יוהבו את בריכות הדגים שב- Bilbury.
|
|
|
| 8. מבקשת עצה - 4 ימים מחוץ ללונדון עם ילדים תגובה ל - 6 |
14/07/2008 22:00   |
| |
mitzmitz1 |
414 הודעות עד כה |
|
|
לא מצליחה להתעלם משאלות על אנגליה...
גריניץ' עם הגילאים שלכם - כבד מידי, השיט ארוך מידי ומשעמם, השיט הקצר יותר והתיירותי "הרגיל" עד הטאוור בהחלט יספיק, להגיד שהם טיפסו על הגבעה למצפה והצטלמו בקו גריניץ'?! לא נראה לי שידבר אליהם.
אני מאוד בעד יום טיול בווינדזור - סיור בטירה ובעיירה המקסימה, ביקור בלגולנד - חובה עם גילאי הילדים שלך! שניהם יתמוגגו מכל רגע! אם יש זמן אפשר לצאת לטייל בכפרים מסביב - ב Duchest- כפר ציורי ומקסים אבל לא כ"כ נראה לי שיעניין את הקטן.
אפשרי לנסוע להמפטון קורט - סיור בחדרי הארמון, לעיתים קרובות יש הפעלות לילדים במטבחים של הארמון וגם אם אין הם עדיין מאוד מרשימים את הילדים (גם את הגדולים), גן הארמון מקסים! לרוץ בין העצים והמזרקות על הדשא (בניגוד לצרפת באנגליה מותר לדרוך ו"לנשום" על הדשא...) ,להתרשם מהגפן המפורסמת, להיכנס למבוך שמאחורי הארמון, בגנים ובשטחים הפתוחים שמאחורי הארמון יש בע"ח ובקיץ לעיתים יש סיורים בכרכרה ובסיום הטיול, מחוץ לארמון כדאי לעשות פיקניק ולטייל לאורך התמזה.
ויש עוד אין ספור אופציות, צריך רק להוסיף עוד כמה שבועות לטיול...
לילה טוב: רוית.
[עודכן ב:14 יולי 2008 22:00:]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|