|
|
|
| 4. תשובה לגבי הגשמים בניו זילנד תגובה ל - 3 |
14/07/2008 18:20   |
|
|
קרה מה? שירד גשם או שנהרס הטיול? לא נראה לי שתמצאי כאן מטייל שלא ירד לו גשם בכלל בזמן הטיול. האם הטיול נהרס? זו כבר שאלה של השקפה. לטעמי - לא. אני הייתי שם בינואר 2006 וחצי מהזמן היה גשם (פברואר כבר היה יותר טוב). יש טיולים שעושים גם בגשם, לפעמים זה מפריע יותר ולפעמים פחות. בכל מקרה זוכרים את זה כחוויה. אני עליתי לקי סאמיט, מקום שאמור להיות מאוד מאוד יפה. האיש הנחמד בדוק אמר לי שמזג האוויר אמור להתבהר ועדיין - 3 שעות והגשם לא הפסיק, אפילו לא לשניה. גם כשכבר הגעתי לפסגה, היה ערפל כבד בצורה שלא רואים ממטר (מילולית!!). זה לא היה הכי כיף וכמו שאמר בצל טוב - גשם עם רוח זו קצת בעיה, רק גשם זה פחות גרוע. זה לא היה הכי כיף, שמחתי מאוד שהבאתי איתי גרביים להחלפה אבל שנתיים וחצי אחרי - זו חוויה.
חודש אח"כ התכוננו לעשות את הטונגרירו קרוסינג ומזג האוויר לא היה מאיר פנים. למודת ניסיון, החלטתי לוותר ולדחות ליום אחר. האם הטיול נהרס? ודאי שלא! באכסניה שהייתי בה בנשיונל פארק היה אח וסרטים ומעבר לזה - היה ג'קוזי מקורה לשימוש חופשי של האורחים. מאוד נהניתי להיות בג'קוזי עם ספר נחמד כששומעים את רעש הגשם היורד.
לסיכום - זה יהרוס לך את הטיול אם תתני זה להרוס. גשם זה חלק מנ"ז...
|
|
|
|
| 5. גשמים בניו זילנד תגובה ל - 4 |
14/07/2008 22:00  |
|
לגבי צלילה מה שאני יודע זה רק משיחות עם.. צוללנים שפגשתי, אישית לא צללתי, אבל אומרים שלצלול בפיורדלנד, מה שדי מפורסם, זה לא ממש מרשים ולא שווה את מה שעושים סביב זה.
לגבי טרקים, שזה משהו שקצת יותר הייתי בו, ברוב המקרים הליכה בתוך יער בגשם היא נחמדה, כל עוד יש מעיל גשם מתאים- לא להתפשר בנושא. כשההליכה נהפכת לנופית, גשם ועננות פשוט יחסמו את הריאות. לדעתי אם אתם בראש הזה, תמיד עדיף לקחת אוכל ליום ספייר לטרק, ככה אם מחר יירד גשם, אבל מחרתיים יתבהר, מחכים עוד יום בבקתה וזוכים לנופים במז"א מצויין. בכל מקרה, דבר זה לא אפשרי בגרייט ווקס, כי חייבים כל יום לישון בבקתה שמזמינים מראש.
dunlop זו לא רק חברה לצמיגים
|
|
|
|