כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. זהו הטיול שלנו מה דעתכם 13/07/2008 11:34 לתגובה הבאה
  wildcat6 לא מחובר wildcat6  משתמש מתחיל 29 הודעות עד כה

מינכן גרמניה ד 16/7 1
לגולנד 24 יורו, ילד 20 יורו. גרמניה ה 17/7 2
פסטיבל הקיץ קלן גרמניה ו 18/7 3
יריד שעשועים דיסילדוף גרמניה ש 19/7 4
movie park ילדים 21.50, מבוגר 25 Dorsten גרמניה א 20/7 5
מערות וספארי הן-סור-לס בלגיה ב 21/7 6
ארמון המלכה בריסל בלגיה ג 22/7 7
פסטיבל הבגנט בריסל בלגיה ד 23/7 8
סיור בברוז', שמורת הפרפרים. בלגיה ה 24/7 9
אפטלינג הולנד ו 25/7 10
הולנד ש 26/7 11
human body - Corpus Experience הולנד א 27/7 12
המוזיאון הפתוח בארנהם-הולנדרמה הולנד ב 28/7 13
גן החיות של ארנהם הולנד ג 29/7 14
De Hoge Veluwe פארק הולנד ד 30/7 15
מרכז החלל האירופאי (Euro Space Center) ברוז פיסול בחול בלגיה ה 31/7 16
פוטורוסקופ מ- 33 יורו,י- 25 יורו. 17:00 הכניסה ב-15 יורו. בקיץ 10:00 - 22:00. צרפת ו 1//8 17
צרפת ש 2//8 18
יורודיסני צרפת א 3//8 19
יורודיסני צרפת ב 4//8 20
סטודיודיסני צרפת ג 5//8 21
צרפת ד 6//8 22
מוזיאון הצעצועים Colmar צרפת ה 7//8 23
היער השחור גרמניה ו 8//8 24
היער השחור גרמניה ש 9//8 25
היער השחור גרמניה א 10//8 26
פרק ארופה גרמניה ב 11//8 27
אוטושטאט גרמניה ג 12//8 28
מינכן גרמניה ד 13//8 29

מחשבות נוספות שאני לא יודעת איפה לשלב
השכרה שיט עצמי 6.5 יורו לשעה מחיר סביר טירת מיודן בהולנד הולנד
דולפינריום -הארדוויק Harderwijk
מחירים שייט למושבות כלבי ים
הכרטיס עולה 35 יורו למבוגר ו-22.5 יורו 13.6 € 9.50 המוזיאון הפתוח בארנהם-הולנדרמה
אוטרכט – מוזיאון הרכבות, מוזיאון תיבות נגינה, מוזיאון דיק ברונה. http://forum.lametayel.com/forum_getfile_large/id-34720/
– מוזיאון ריקס, מוזיאון ואן גוך, בית רמברנדט שוק הגבינות באלקמאר
מוזיאון פתוח בארנהם € 13.30 € 9.30 האי טסל - השייט בסירת הדייגים
מבצר מיודן € 8.50 € 6.00 מבצר מאיודן
ארמון הט לו € 7.00 € 3.00 Burgers Zoo גן החיות בורחר
burgerszoo.nl.colo2.netmasters06.netmasters.nl 
פארק ארכיאון
http://www.archeon.nl/enghomeindex.html

פארק בבלגיה בלגיה
http://www.plopsaland.be/main.html
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. זהו הטיול שלנו מה דעתכם תגובה ל - 1 13/07/2008 13:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מיכל א מיכל א לא מחובר מיכל א  משתמש פעיל 1408 הודעות עד כה
קצת יותר מדי לונה-פארקים לדעתי.
אם תוותרו על חלק מהם תוכלו להכניס אופציות נוספות.

שימי לב של human body - Corpus Experience צריך להזמין כרטיסים מראש.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. ואו. אפשר להצטרף? תגובה ל - 1 13/07/2008 14:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  fanyoni לא מחובר fanyoni  משתמש בינוני 136 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. זהו הטיול שלנו מה דעתכם תגובה ל - 2 13/07/2008 14:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
זיוה זיוה לא מחובר זיוה  משתמש פעיל 3846 הודעות עד כה
שלום לך,

יש בתכנית המון, המון, המון פארקי שעשועים ופסטיבלי קיץ שמסרבלים את המסלול ושעלולים להפוך את הטיול לעונש במקום ל"וואו" הזה שאתה מצפה לו.

בין לגולנד לקלן מפרידים מאות ק"מ. לא בדקתי אם מדובר ב-500 או ב-1000. כך או כך זה המון. להזכירך - מדן ועד אילת יש 500 או 600 ק"מ (מי שיודע, שיעדכן אותנו).

למה להגיע פעמיים לבריסל? מה זה פסטיבל הבגנט? אשמח לדעת. בכל מקרה, גם אם יש פסטיבל ששווה מאמץ, אפשר לבקר באותו יום גם בארמון המלוכה (להוציא יום שני).

בעניין מרכז החלל:
אתה מתכוון לזה שבארדנים בבלגיה? אם כן, המרחק ממרכז הולנד גדול מאוד, והמרחק ממנו לפסטיבל החול כ-200 ק"מ. זה לא אפשרי ביום אחד, ואני חושבת שלא כל פסטיבל מצדיק קפיצות כאלה במסלול. בברוג' כבר תכננת טיול ביום אחר, והחזרה לאזור מיותרת. בדרך כלל הפסטיבלים האלה מהנים כשהם מהווים תוספת למשהו קרוב.

הנסיעה מאזור ברוג' לפוטורוסקופ היא משהו שלא הייתי ממליצה לאנשים שיקרים לי, בוודאי לא ביום אחד ובלי לטייל בדרך ולראות קצת את צרפת. זה עונש ושום פארק לא מצדיק נסיעה כזאת.

בחבל אלזס היפהפה תבקרו רק בשביל מוזיאון הצעצועים?

יש לי הצעה, אולי קצת קשה לעיכול, אבל אני משוכנעת שאם תקבל אותה יהיה לכם טיול פי אלף מוצלח:
1. לוותר על פסטיבלי הקיץ בקלן ובדיסלדורף ולטייל בנחת לאורכה של גרמניה, צפונה, בדרך להולנד (לא יכולה להגיד כמה זמן דרוש לזה כי אני לא התנסיתי בטיול באזור, זו הצעה ברמה העקרונית).
2. לוותר על פוטורוסקופ ודיסני.
אם אתה מחפש פסטיבלים, החל מ-2.8 מתחיל שבוע שלם של פסטיבל ימי ביניים בעיירה היפהפיה Vianden בלוקסמבורג. תתעכב שם יום ותמשיך ליער השחור ולחבל אלזס.

בשנה שעברה, כשחיפשתי חומר לקראת טיול בחבל אלזס, נתקלתי בדי הרבה מידע על פסטיבלים ואירועים מיוחדים שמתקיימים שם באוגוסט. אם תרצה אוכל לעזור בחיפוש.
לפני כמה ימים תמי פרסמה בפורום אירופה, במיוחד בשבילך, אתר עם רשימה אדירה של פסטיבלי ימי ביניים, שמתקיימים בעיקר בצרפת אבל גם בבלגיה, בלוקסמבורג וקצת בשווייץ (כנראה באזורים דוברי צרפתית). ככלל, מעולם, לצערי, לא נסעתי לטיול באורך כזה, אבל הניסיון הקצר שלי מלמד שכמעט בכל אזור, בעיקר בתקופת הקיץ, ניתן למצוא אירועים מקומיים נחמדים שיגוונו את הטיול. כדאי לאתר את הפסטיבלים לפי המסלול ולא לבנות מסלול לפי פסטיבלים.

כנס לפורום אירופה ודפדף כמה דפים אחורה, עד שתמצא את ההודעה של תמי. אם לא תמצא ותמי לא תופיע בשטח, אוכל בערב לאתר אותה.

ובעניים "קורפוס" - מיכל כבר אמרה, ורציתי רק להוסיף שגם אני קראתי את המידע שניתן לבקר שם רק בהזמנת מקום מראש.

חוץ מזה, אני מסכימה עם פאני שטיול כזה ארוך זה כיף אדיר ואני כבר מתמלאת בקנאה, אבל יש קפיצות נורא גדולות והן עלולות לקלקל את ההנאה.

[עודכן ב:13 יולי 2008 14:45:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. אנחנו יוצאים עם שני ילדים 5 ו 7 תגובה ל - 4 13/07/2008 14:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
וכל הטיול התחיל מרעיון של יורודיסני
אנחנו לא נוותר על יורדיסני תמורת לוקסמבורג
כתבתי את רעיונות המסלול כי היתה לי תחושה
שאני לא מודעת למרחקים ולסידור הדברים
לגבי השאלה על פסטיבל בגנט - 10 ימים של תהלוכות, מוסיקה בינלאומית, הופעות, זיקוקים... הפסטיבל נחלק לארבעה חלקים: פסטיבל תיאטרון רחוב, פסטיבל ג`אז, פסטיבל מחול ופסטיבל מיוחד לתיאטרון בובות. הרחובות מלאים מופעים, הטיול בחוצות העיר הוא הצגה בפני עצמה מופעי מוסיקה ובידור וכמובן שבחינם. וכמו בכל דבר בבלגיה גם פסטיבל זה ילווה במטעמי הארץ - בירה ושוקולד.

לגבי מיכל אשמח לדעת על איזה דברים אחרים את מדברת
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. אנחנו יוצאים עם שני ילדים 5 ו 7 תגובה ל - 5 13/07/2008 15:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה

תיקון: המרחק בין לגולנד לקלן פחות משחשבתי. אם הבנתי נכון היכן לגולנד (לא הייתי שם), המרחק הוא קצת פחות מחמש מאות ק"מ, אבל רק קצת פחות, עדיין מרחק שצריך לחלק לשני ימי נסיעה כשמדובר בילדים צעירים.

העניין הוא לא דיסני מול לוקסמבורג אלא ההיגיון של המסלול. אני חושבת שבפרק זמן של ארבעה שבועות כדאי לשלב בין שלוש ארצות ולא ארבע (להוציא את חבל אלזס שצמוד ליער השחור). לוקסמבורג בדרך מהארדנים בבלגיה ליער השחור. אבל הטיול הוא שלכם. אולי תוותרו רק על פוטורוסקופ.

את כתבת "פסטיבל הבגנט בריסל" וחשבתי שמדובר על משהו בבריסל. הפסטיבל שאת מדברת עליו הוא בעיר גנט. השאלה אם האירועים הספציפיים שיש שם באותו יום, מתאימים לכם. זה נשמע כמו פסטיבל ישראל או משהו דומה, שם נורא כללי לאוסף של אירועים רבים. מקסימום תטיילו בעוד עיר יפה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. זהו הטיול שלנו מה דעתכם תגובה ל - 1 13/07/2008 16:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ג'מוס ג'מוס לא מחובר ג'מוס  משתמש פעיל 3320 הודעות עד כה
היי
לדעתי יש המון ימים מבוזבזים בטיול שלכם.
תוכלו לצמצם קצת ימים ולהספיק לטייל גם באוסטריה ואם ממש תסעו מהר גם קפיצה קטנה לאגמי צפון איטליה.
ועכשין ברצינות - מה תעשו בשנה הבאה? עשיתם את כל אירופה בטיול הזה.
נו טוב - כמעט הכל. למה לרוץ לכל כך הרבה מקומות? אי אפשר להתמקד במדינה אחת או שתיים? גרמניה תתן לכם תעסוקה לשבועיים והולנד לעוד שבועיים.
בקיצור אני חושב שזה עמוס מידי גדול מידי ובסופו של דבר גם ימאס מידי.
לארגון מחדש של המסלול במקומות שהייתי בהם - אשמח לעזור.הולנד, קצת בלגיה ואזור פריז. אה כן - גם 3 ימים ביורודיסני זה יותר מידי לטעמי...

הג'מוס
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. אנחנו יוצאים עם שני ילדים 5 ו 7 תגובה ל - 5 13/07/2008 17:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יש מקומות נוספים שמופיעים אצלך ברשימה כאופציות

טירת מיודן - מקסים לילדים לטעמי.
אוטרכט - מוזיאון הרכבות ומוזיאון תיבות הנגינה, לא לוותר.
אמסטרדם - יום שלם או חצי יום אחרי ביקור בבוקר בטירת מיודן.
העיר ליידן נחמדה מאד - מוזיאון הטבע ותחנת רוח 7 קומות.
אם רוצים ללכת למוזיאון צעצועים אפשר ללכת לזה שבדוונטר בהולנד ולחסוך נסיעה ארוכה בצרפת.
את חיטהורן כדאי להוסיף - שיט איטי שבדיוק מתאים לילדים קטנים ומהנה מאד גם את המבוגרים.

על בריסל רוב הסיכויים שהייתי מוותרת. הייתי מגיעה לברוז' רק פעם אחת, ועם ילדים קטנים רוב הסיכויים שלא הייתי מגיעה למרכז החלל.

גם על הmovie park בגרמניה הייתי מוותרת. אם נוסעים לכל כך הרבה לונה פארקים בתקופה כל כך קצרה אתם לא תהנו. הם די חוזרים על עצמם בסופו של דבר והכניסה אליהם היא חלק מאד יקר בטיול. צריך לבחור את ההכי מעניינים.
גם הפוטורוסקופ בדרך כלל מומלץ לילדים יותר גדולים (יותר גבוהים, שיכולים לעלות על יותר מתקנים).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. אנחנו יוצאים עם שני ילדים 5 ו 7 תגובה ל - 8 13/07/2008 17:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני חושבת שצריך להבדיל בין אתרים שהולכים אליהם רק למען אושרם של הילדים (והמבוגרים גם נהנים מהם כי הם אוהבים לראות את הילדים שמחים, כי הפארקים מושקעים וברמה גבוהה מבחינה עיצובית וכו') ובין אתרים שהולכים אליהם במסגרת ההיכרות עם אזור מעניין ומפני שהם חלק מטיול יפה. בטיול שלכם יש מיקוד מאוד גדול בילדים. את הסגנון כל אחד קובע לעצמו, אבל כדאי לשים לב לזה, והתרומה שלי היא רק בניסיון שלי עם הילדה שלי, שלפעמים מתפעלת גם מאתרים של מבוגרים, כפי שגם ההפך קורה.
אבל את כל זה אמרתי כנגד האמירה של מיכל על בריסל. לבריסל נכנסים בשביל המבוגרים וכך גם לאמסטרדם. בשתיהן ניתן למצוא נקודות עניין לילדים. למה אמסטרדם כן ובריסל לא? כבר היו כאן הרבה חוות דעת שליליות על אמסטרדם בהקשר של טיול עם ילדים, והכניסה לערי הבירה היא שיקול שכל אחד מתלבט בו עם עצמו. זה בסדר גמור להחליט שלא נכנסים לערים גדולות, אבל אני לא מבינה מה ההבדל בין שתי הערים.
אני מוצאת את עצמי נלחמת על תדמיתה של העיר הזאת בימים האחרונים וממליצה למעוניינים לקרוא את הגלויה של יאיר מהקישור הנחמד ב-ynet תיירות, שאורי העלה כאן לפני כמה ימים:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3536816,00.html

[עודכן ב:13 יולי 2008 17:46:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. כמה מזומן כדי לקחת למסלול כזה תגובה ל - 8 13/07/2008 17:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
התלבטות כמה מזומן לקחת עלינו
אנחנו לוקחים גם מסטרכארד
(מיסתבר שויתרנו על פוטורוסקופ בגלל מרחק בטעות עוד רשום)
לCorpus Experience נראה לי מזה שווה איך וכמה זמן מראש מזמינים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. חווית קורפוס תגובה ל - 10 13/07/2008 17:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ג'מוס ג'מוס לא מחובר ג'מוס  משתמש פעיל 3320 הודעות עד כה
כאן מזמינים:
http://www.corpus-experience.nl/reserveringen.php
מקישים את הכמות ומתקדמים ליום ולשעה.
אם תוכלו לדווח איך היה לכשתשובו - יהיה נחמד.

הג'מוס
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. בשנה הבאה כנראה לא נעשה טיול כזה תגובה ל - 7 13/07/2008 20:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
את האמת הסיכוי לטיול בסדר גודל כזה רק מבחינת זמן טיול
יהיה רק עוד 7 שנים ולכן החלטנו ללכת על זה בגדול.
ואנחנו חובבי פארקים בעצמנו כך שזה לא יהיה עונש עבורנו
היינו יחד בוולדיסני לפני החתונה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. בשנה הבאה כנראה לא נעשה טיול כזה תגובה ל - 12 13/07/2008 22:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בתור חובבת פארקים בעצמי, המחשבה על חודש שלם שבו הולכים לפארק כל 2-3 ימים בשיא הקיץ כשיש תור של כשעה לכל מתקן, היא לא מפתה במיוחד.

אני ממליצה לבנות גם מסלול חלופי שיכיל אופציות אחרות, כך שאם תגיעו לרוויה מפארקים לא תתקעו ללא מסלול.
העובדה שאתם עם קראוון מאפשרת לכם לשנות תוכניות בקלות.

הוצאות ליום למשפחה ממוצעת הן בערך 150 יורו (ללא לינה). את רוב התשלומים אפשר לעשות עם כרטיס אשראי, כך שלא צריך לקחת הרבה מזומנים.
מקסימום, אפשר להוציא מזומן בכספומט.

בנסיעה האחרונה שלנו, ההוצאות היחידות שהיו במזומן היו קניות בסופרמרקט, וגם זה רק בגלל שלא היה לנו כרטיס מאסטר קארד והסופרמרקט לא קיבל כרטיסי אשראי אחרים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. אפשר עזרה ברעיונות חלופיות תגובה ל - 13 14/07/2008 07:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אשמח לדעת על פסטיבלים ביולי אוגוסט
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. אפשר עזרה ברעיונות חלופיות תגובה ל - 14 14/07/2008 07:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה

אשמח לעשות עבודה קטנה בנושא. לא היום.

אחפש בבלגיה, באזור איל דה פרנס ובאלזס.

בהולנד יש כל מיני כדורים פורחים ופסטיבלי פרחים. ג'מוס מתמחה בזה.

אם אפשר רק מילה קטנה - יש אתרי טיולים אינטימיים לא רעש וצלצולים, והם הכרחיים בטיול בין פסטיבל אחד למשנהו. אני, למשל, לא בטוחה כלל שאם אתם הולכים לבריסל ולברוג', כדאי לכם לבלות בגנט, למרות הפסטיבל. ואולי כדאי לכם לבקר רק בברוג' ובגנט ולוותר על בריסל (אף שאני מעריכה את הפוטנציאל של העיר).
הארדנים הם לא רק מערת הנטיפים המפורסמת, ושייט בנהר מז מול הנוף היפה של העיירה דינאן עשויי להיות מאוד מרגיע בין כל האירועים הגדולים. אז החלופות צריכות להיות גם בקטע הזה: טיולים נטו, תוך התאמה לילדים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. אפשר עזרה ברעיונות חלופיות תגובה ל - 15 14/07/2008 17:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לא שמתי לב שאתם נוסעים בעוד יומיים. אלה האפשרויות שמצאתי בחיפוש זריז. בטח יש עוד הרבה, אבל זה דורש זמן. לא חיפשתי כלל ביער השחור, שאותו אני לא מכירה, וגם ביעדים אחרים - חיפוש מוגבל. באתר של תמי לא חיפשתי עדיין. אוכל לנסות בהמשך היום.

זה מה יש כרגע.

פסטיבלים, אירועי קיץ ואירועי פולקלור:

מידע בצרפתית ניתן לתרגם בתרגומון. אני משתמשת בזה:
http://babelfish.yahoo.com/translate_txt

בלגיה

לוח האירועים לקיץ של העיירה לה רוש אן ארדן בארדנים בבלגיה:
http://www.la-roche-tourisme.com/

זהו לוח האירועים של פסטיבלים כפריים שמתקיימים לאורך כל הקיץ בכפרים באזור שממערב לדינאן:
http://www.amfesm.be/calendrier.php
בפסטיבל כזה היינו, ותוכלי להתרשם מהתמונות שצירפתי (כבר פירסמתי אלך פעמים. לא נורא - שיהיה עוד פעם). אם את מעוניינת, אוכל לעזור לך לפענח את הפרטים על הפסטיבל המתאים לכם (מיקום ותאריך). יש ב-20.7 וב-27.7. אני מבינה שאלה התאריכים הרלוונטיים לכם.

צרפת

מצורף האתר של העיירה פרובינס, בחבל שמפיין בצרפת, במרחק לא רב מפריז. זו עיירה ימי-ביניימית ולאורך העונה מתקיימים בה אירועים ומופעים. האמת - ניסיתי לפתוח את לוח האירועים שלהם, והם כותבים שבקרוב הוא יהיה זמין. מאוד מוזר. תשוטטי באתר - אולי יש דברים קבועים לאורך כל העונה. תוכלי לשאול גם את יונית. לא הייתי בעיירה הזאת.
http://www.provins.net/anglais/default.htm

משהו באגיסהיים באלזס, עיירה שהיינו בה והיא מאוד יפה; אמנם בצרפתית, אבל תבדקו מהו אופיו של האירוע, אולי נחמד:
http://www.ot-eguisheim.fr/liste_fetes.html

לוח האירועים של ריקיוור וריבוויל, שתי עיירות תיירות מרכזיות בחבל אלזס:
http://www.ribeauville-riquewihr.com/client/index.php?idsite =1&action=affiche_article&idarticle=63

בשנה שעברה הייתה פה מישהי שדיווחה על ערבי פולקלור בקולמר, נדמה לי שבימי שלישי. לא הצלחתי להיכנס עכשיו לאתר התיירות של העיר. אולי יש שם איזו תקלה זמנית וכדאי לנסות שוב (בגוגל: colmar).

143.jpg 146.jpg
143.jpg(גודל:9.00KB)146.jpg(גודל:8.19KB)

[עודכן ב:14 יולי 2008 17:16:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. תודה רבה תגובה ל - 16 14/07/2008 18:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הצרפתים חוגגים או פסטיבלי יין או חגים נוצרים
אבל שמרתי את זה
קיבלתי הסבר לגשת לליכשת תיירות ולשאול על summer fest
פסטיבלים קטנים שלא מפורסמים לתיירות חוץ
ליער השחור יש לנו את חוברת האטרקציות וגם את החוברת של ענתי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. לצמצם נסיעות תגובה ל - 17 14/07/2008 18:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  eytanh2311 לא מחובר eytanh2311  משתמש בינוני 89 הודעות עד כה
הי
הניסיון שלי אולי לא גדול אך
היינו שבוע באורלנדו ובמשך 5 ימים עשינו רק פארקים.
זה מאוד מעייף ולא נסענו מרחקים גדולים כי היינו בדירה.
בימומיים האחרונים כבר הגוף לא סחב (חזרנו כל יום אחרי 21:00).

אני יודע שכבר יומיים לפני הנסיעה שלכם אך קחו המלצה.
תצמצמו מרחקים ותורידו מקומות שנוסעים רק לפארקים ותהנו יותר.
תסתכלי בפורם יש המלצות על הולנד, גרמניה והיער השחור.
אם קצת מאמץ תראי שתוכלי להרכיב טיול עם הרבה פחות קפיצות ולדעתי הנאה גדולה יותר.
בכל אופן שתחזרי אנא תדווחי לנו מה היה בפועל כדי שכולנו נחכים.
איתן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. ניסיון אחרון תגובה ל - 17 14/07/2008 22:10 לתגובה קודמת
יונית יונית לא מחובר יונית - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 13151 הודעות עד כה
אתם בחרתם מסלול טיול מבוסס על מרחקי נסיעה עצומים, אטרקציות,ופסטיבלים(מסוגים שונים,שאם אינכם יודעים את איפיון הפעילות,שעות הפעילות,בתשלום/חינם) לפעמים אתם עלולים לפספס את המיטב.
העירו לכם כמה וכמה על המרחקים העצומים, על עומס הפארקים.
הילדים שלכם צעירים מאד, זה טיול ראשון שלכם כנראה בהיקף כזה ואתם מנסים לבלוע את הכול.
חבל.

עוד יותר מזה העובדה שאתם נוסעים עם קרוון,מה שיכול לאפשר לכם טיול רגוע יותר
שהייה מפעם לפעם יום שלם על שפת אגם בלי ל"עשות כלום"

ממליצה לצמצם טווח נסיעות
להוריד אטרקציות,אתרים,פסטיבלים
ולהצטמצם על "תא שטח" קטן יותר ותבלו בו יותר.

נקודתית Euro Space Center לא שווה את הביקור, בטח לא עם ילדים צעירים. ובכלל...

אוטושטט? לא מתחבר גיאוגרפית בכלל למסלול שלכם! הוא בצפון מרכז גרמניה .

בקיצור- בנקודת הזמן הנוכחית
המלצה חמה צמצמו מרחבי נסיעה וכמויות "אטרקציות"
השאירו זמן לבילוי באגמים ויערות עם הילדים
פעם ב-..10 ימים השאירו "יום מנוחה"
הביאו בחשבון את זמני הנסיעה, התארגנות.
ו...
טיול נעים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיול באלפים בצרפת- סיוע בהכנת מסלול HELP
להודעה הבאה:הולנד בלגיה נורמנדי ופריז - עזרה בבקשה