כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עזרה דחופה בבקשה- הזמנת טיסות דרך גול 15/07/2008 12:01 לתגובה הבאה
  sadicat25 לא מחובר sadicat25  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
שלום

אני רוצה להזמין טיסה פנימית בברזיל באתר האינטרנט של גול ולא מצליחה להבין מספר דברים:

חייבים להזמין טיסה הלוך ושוב? אי אפשר להזמין אצלם טיסה אחת בלבד, לכיוון אחד, למשל מסאו פאולו לסלבדור וזהו? חובה גם טיסה חזרה? פשוט זה מה שרשום בתנאים של הרכישה...

אפשר לשלם בכרטיס ויזה ישראלי או שחייבים כרטיס אשראי בין לאומי?

איך מקבלים את הכרטיס? באימייל או בשדה התעופה?

אשמח לכל עזרה שהיא ממישהו שכבר טס עם גול בתוך ברזיל או כבר הזמין טיסות .. המון תודה!

סנדרה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עזרה דחופה בבקשה- הזמנת טיסות דרך גול תגובה ל - 1 15/07/2008 12:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  doritberk לא מחובר doritberk  משתמש מתחיל 8 הודעות עד כה
אין שום בעיה להזמין לכיוון אחד. את צריכה למלא באתר את כל הפרטים לא להשאיר אף קוביה ריקה כי זה תוקע, משלמים בכרטיס אשראי, אני הזמנתי מפה , את מקבלת אישור הזמנה דרך המייל ואת הכרטיס מקבלים בשדה התעופה. כדאי על כל מקרה להדפיס את אישור ההזמנה עם המספר ועם זה להגיע לדלפק שלהם בשדה. יש להם באתר גם אפשרות לתמיכה בצ'אט.
בהצלחה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עזרה דחופה בבקשה- הזמנת טיסות דרך גול תגובה ל - 2 15/07/2008 12:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  sadicat25 לא מחובר sadicat25  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
תודה רבה!!

אני ממש מעריכה את התשובה המהירה, ממש פחדתי להזמין ואז להתקע עם בעיות שצריך לפתור בשיחות בינלאומיות לברזיל... את אומרת שויזה סטודנט רגילה מתקבלת אצלם בלי בעיה? לא צריך אשראי בין לאומי?

אנסה עכשיו לבצע את ההזמנה, בתקווה שזה יהיה קל כמו שציינת:)
סנדרה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. עזרה דחופה בבקשה- הזמנת טיסות דרך גול תגובה ל - 3 16/07/2008 01:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שטוי לא מחובר שטוי  משתמש מתחיל 13 הודעות עד כה
סנדרה שלום

אני בצעתי הזמנה מגול באמצעות האתר שלהם, ההזמנה הייתה קלה ויחסית די נוחה.
לפי מה שראיתי צריך שיהיה ברשותך כ. אשראי בינלאומי אבל תנסי בכל מקרה.
תעברי לשימוש בשפה האנגלית והכל יהיה פשוט ויחסית יותר מובן. ניתן להזמין טיסה לכיוון אחד ואין חובה לבצע הלוך חזור, גם המחיר לא משתנה ככה שכדאי לך.

אחרי ההזמנה יופיע הכרטיס שלך תדפיסי אותו וואיתו תגיעי לנמה"ת.

בהצלחה, גם אנחנו אמורים לטוס עימם בסוף יולי.

מיכל ועמית.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. עזרה דחופה בבקשה- הזמנת טיסות דרך גול תגובה ל - 4 16/07/2008 14:57 לתגובה קודמת
  31zohar לא מחובר 31zohar  משתמש פעיל 399 הודעות עד כה
חברים אני ממש לא סבור שתוכלו להזמין כרטיס טיסה בלי כרטיס אשראי בין לאומי. הכרטיס הישראלי הוא לשימוש בישראל.
ואם אין לכם כרטיס בינלאומי אז למה אתם מחכים...תזדקקו לו לטיול לא?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:ספר מומלץ לפרו?
להודעה הבאה:ביגוד לאיזור הדרום (אל קלפאטה) באוקטובר

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף