כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. ארגנטינה מקוצר בסוף ספט' 16/07/2008 13:20 לתגובה הבאה
  m_vered לא מחובר m_vered  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
שלום לכולם,
אנחנו זוג עם ילדה בת שנתיים + ומתכננים להגיע לארגנטינה בסוף ספט'. אנחנו מאוד לחוצים בזמן (3 שבועות) והמסלול המתוכנן הוא: מבואנוס טיסה לאל קלפטה - טיסה לברילוצה נסיעה למנדוזה טיסה לבואנוס.
האם המסלול נשמע הגיוני?
האם יש טיסות ישירות מאל קלפטה לברילוצה (לא דרך בואנוס?)
מה בעלות של החזרת רכב לא במקום בו שכרנו אותו?
האם יש טיסות בין ברילוצ'ה למנדוזה?
האם כדאי להזמין טיסות מהארץ או להזמין שם?

תודה מראש
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מקוצר אבל אפשר ! תגובה ל - 1 16/07/2008 17:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yotami_casazoola לא מחובר yotami_casazoola  משתמש פעיל 373 הודעות עד כה
שלום
המסלול בהחלט נשמע הגיוני וסביר.
יש טיסות ישירות בין אל קלפאטה לברילוצ'ה.
על החזרת רכב שלא במקום בו שכרתם אותו תקבלו קנס כואב התלוי במרחק בין שני המקומות. מדובר במאות דולרים לפחות
אין טיסה ישירה בין ברילוצ'ה למנדוסה. יש לטוס ברילוצ'ה- בואנוס איירס- מנדוסה. משך הנסיעה באוטובוס בין ברילוצ'ה למנדוסה הוא כ 17 שעות אם זכרוני אינו מטעני.
אם תרצו לרכוש את כרטיסי הטיסה במחירים הקיימים היום, עליכם לרכוש אותם כבר עכשיו. היתרון בכך הוא שתחסכו קרוב לודאי כמה עשרות דולרים לאדם על כל טיסה, שכן המחירים נמצאים במגמה מתמדת של עליה !
אם יהיו לכם שאלות נוספות, כתבו לי ואשמח לעזור !
להתראות, יותם, "קאסה זולה", בואנוס איירס
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. ארגנטינה מקוצר בסוף ספט' תגובה ל - 1 28/07/2008 22:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  dotan לא מחובר dotan  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
שלום, אנו זוג אשר מתכנו לצאת לירח דבש בספט'-אוק' למשך שלושה שבועות, נשמח לקבל מכם טיפים על המסלול במידה והתחלתם להתגבש.
תודה ויום טוב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. ארגנטינה מקוצר בסוף ספט' תגובה ל - 1 30/07/2008 17:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  elatamuz לא מחובר elatamuz  משתמש מתחיל 36 הודעות עד כה
גם אנחנו זוג עם ילד בן שנתיים + (יהיה בטיול). טסים בסוף ספטמבר לחודש.
באיזה תאריך אתם?
התכנון שלנו:
1. הגעה לבואנוס- לילה אחד
2. טיסה לאל קלפטה- 3 לילות
3. טיסה לברילוצ'ה- כמעט 3 שבועות נהיה באזור. התכנון הוא להשכיר רכב ולטייל באזור ברילוצה והאגמים ולהדרים בתקווה שנספיק קצת מהקרטרה אוסטרל ואם לא אז לא...ואחר כך לחזור חזרה עם הרכב לברילוצה
4. טיסה לבואנוס לשלושה לילות וחזרה לארץ.
לצערי לא נהיה בולדז ובאיגואסו בגלל יוקר הטיסות לאיגואסו שזה בעצם 2 טיסות פנים ולולדז הבנו שמאוד קשה להתנייד שם ושזה לא שווה את המאמץ של טיסה נוספת או 15 שעות באוטובוס, השכרת רכב נסיעה בדרכי עפר ולוגיסטיקה עם ילדים שאתם יודעים איך זה..
אשמח להיות בקשר ולהחליף מידע לגבי מסלול ציוד לינות ועוד..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. ארגנטינה מקוצר בסוף ספט' תגובה ל - 4 31/07/2008 09:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  micmes לא מחובר micmes  משתמש פעיל 316 הודעות עד כה
הי,
אנחנו גם זוג שעושה מסלול דומה בספטמבר אוקטובר רק שאנחנו טסים לברילוצ'ה לוקחים רכב ועושים את כל הסיבוב ברכב ב-24 ימים.
יש לי שאלה דווקא אחרת לגבי החיסונים: האם למקומות שאנחנו נוסעים יש צורך בחיסונים? כי הבנתי שאם לא נוסעים לאיגאוסו אז אין צורך.
מה אתם עושים האם אתם מקבלים חיסון? איזה? צריך כבר להתחיל עם החיסונים לא?
אשמח לקבל תשובה בברכת יום טוב
מיכל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. ארגנטינה מקוצר בסוף ספט' תגובה ל - 5 31/07/2008 11:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  zohar_j לא מחובר zohar_j  משתמש בינוני 90 הודעות עד כה
היי
גם אנחנו זוג - נוסעים ב28.9 לחודש.
נשמע שאנחנו מתכננים מסלול דומה

בואנוס- ולדז - ברילוצ'ה -רכב לקרטרה עד אל קלאפטה וחזרה לברילוצ'ה - וטיסה חזרה לבואנוס

מה אתם אומרים?
בדקתם עלויות של רכב ודלק?
ומחירי טיסות?
(והאמת שכבלל לא חשבנו על חיסונים - אז מצטרפת לשאלה...)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. ארגנטינה מקוצר בסוף ספט' תגובה ל - 5 01/08/2008 11:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  dotan לא מחובר dotan  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
היי מיכל
כפי שציינו אנו זוג שיוצא לירח דבש למשך שלושה שבועות נטו (לא כולל טיסות) לפי מה שאני מבין אתה מתכננים את רוב הטיול ברכב. האם אתם סוגרים את הרכב מהארץ או במקום? האם יש לכם מושג לגבי מחירי השכרה +ביטוח+ דלק ?
נשמח לקבל קצת טיפים בנושא. מדוע ויתרתם על מפלי האוגוסו כל מי שאני מדבר איתו אומר שזה המקום האחרון לותר עליו....
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. ארגנטינה מקוצר בסוף ספט' תגובה ל - 7 03/08/2008 11:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי,
אז ככה את הרכב סגרנו דרך האינטרנט בחברה שנקראת דולר, נסענו איתם גם בארה"ב והם היו בסדר גמור, האמת היא שוויתרנו על האיגאוסו מכמה סיבות האחת ששנה שעברה היינו במפלי הניאגרה אבל היא לא העיקרית לנסוע לאיגאוסו עם טיסות יגזול מאיתנו לפחות 3-4 ימים ואצלנו כמו אצלכם הימים מאוד קצובים גם לנו יש 25 יימים נטו ואנחנו יורדים עד אושוויה ועולים חזרה עושים את הקרטרה ואזור האגמים הצ'ילאני והארגנטינאי מזל שאנחנו 4 נהגים אחרת יהיה מאוד קשה בנוסף נהיה גם בפוקון בפיץ רוי והכי חשוב בטורס דל פיינה ונחזור דרך ואלדז אנחנו פשוט מעדיפים נופים וטבע פראי, טיסות הלוך ושוב לאיגאוסו זה למעלה מ-500 דולר וחבל לי על הכסף הזה גם ככה לקחתי שתי טיסות פנים מבואנוס לברילוצ'ה הלוך ושוב וזה כבר עלה לי 500 דולר אז זה מספיק לגבי הדלק לא ביררתי אני רק יודעת שצ'ילה יותר יקרה, אבל אני גם יודעת שזה פחות מהארץ אבל לא זול כמו באמריקה איפה שהוא באמצע אז נסתדר אני מקווה...
אם צריך עוד משהו אשמח לענות
מיכל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. ארגנטינה מקוצר בסוף ספט' תגובה ל - 6 03/08/2008 11:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  taldov לא מחובר taldov  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
שלום לכולם
להלן מספר תשובות
1 כן יש צורך בחיסונים ( טטנוס קדחת הצהובה וצהבת )לידיעתכם בתל השומר ישנה מרפאת מטיילים תתקשרו לשם ותקבעו תור
2 כדאי לסגור נושא הרכב מכאן בארץ ישנן המון חברות השכרה מקומיות.
3 כדאי לרכוש כרטיס טיסה כאן בארץ בחברת אירולינייס ארגנטינה ואז הטיסות הפנימיות הן כמעט שווה ערך לכרטיס אוטובס ישנה סוכונות שלהם בארץ
מספר פרטים נוספים
אנו 3 זוגות ( מבוגרים 60 אך צעירים בנפש )מתכוונים לטייל בארגנטינה מ 7/10/08 למשך כ - 30 יום
אשמך להחליף אינפורמציה וטיפים
דב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. אפשר לינק לאתר של דולר ? תגובה ל - 8 03/08/2008 13:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  lioge לא מחובר lioge  משתמש מתחיל 15 הודעות עד כה
החברה של השכרת הרכבים.

תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. ארגנטינה מקוצר בסוף ספט' תגובה ל - 8 10/08/2008 12:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  manili לא מחובר manili  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
למיכל - תודה על כל העצות החשובות. אנחנו זוג+בןעשרה המתכננים 5 שבועות בארגנטינה - צ'ילה מתחילת אוקטובר.מכיוון שאנחנו אוהבים טבע-נופים- בע"ח- טרקים- חשבנו לעשות את מרבית הטיול ברכב שכור.יש לי שאלות לגבי שכירת הרכב:
האם כדאי לשכור רכב מברילוצ'ה עד אוושוויה וחזרה לברילוצ'ה או שכדאי להחזיר באוושוויה ולחזור משם או מאל קלפטה בטיסה?? מה העלות של רכב לחודש?? מה ה"קנס" של החזרה במקום שונה? האם אכן חייבים רכב 4 על 4?? אשמח אם תוכלי לענות על שאלותי ואם יש לך כבר מסלול נסיעה מתוכנן - אודה אם תוכלי לשלוח לי אותו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. ארגנטינה מקוצר בסוף ספט' תגובה ל - 11 10/08/2008 20:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  oh23 לא מחובר oh23  משתמש מתחיל 19 הודעות עד כה
שלום לכולם,

גם אנחנו נוסעים בסוף ספטמבר תחילת אוקטובר ל-22 יום נטו.
1. האם בתקופה זו ניתן הגיע לאזור פטגוניה וארץ האש ?
2. האם מומלץ לעשות את טרק הטורסים או אולי עדיף דווקא הפיץ רוי ?
3.מה לגבי הקרטרה אוסטרל ?
4. האם עדיף בזמן קצר כ"כ לוותר על האיגוואסו וחצי האי ולדז ?

אשמח לקבל הצעות למסלול.

תודה,

אוהד
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. ארגנטינה מקוצר בסוף ספט' תגובה ל - 7 11/08/2008 08:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי,
אז ככה אני לא מומחית כזאת גדולה אבל אנחנו עושים ב-24 ימים את המסלול ברילוצ'ה אושוויה וחזרה דרך ולדז לברילוצ'ה, הטיסה היחידה שאנו לוקחים היא בואנוס ברילוצ'ה הלוך ושוב. מה אני יגיד לך זה דיי התאבדות אבל אנחנו 4 נהגים אז יהיה יותר קל הקנס על להחזיר באושוויה הוא מאוד גדול משהו בסביבות 800$ אבל זה לא סוף העלות כי אז אתה צריך בעצם לשלם גם על טיסות לשלושתכם ככה אם אתה נוסע באוטו אתה חוסך גם את הטיסות וגם את הקנס לכן זה יותר כלכלי אבלללל מאוד קשה לנהוג כל כך הרבה שעות... הרכב לתקופה הזאת הוא בסביבות 1100$ היה כשאנחנו סגרנו לפני 3 חודשים ואנחנו שכרנו ג'יפ מסוג פורד אקו ספורט דרך חברת דולר.
מקווה שעזרתי אם יש עוד שאלות אשמח לענות
נ.ב: תגידו מישהו לוקח GPS כי יש לי את המכשיר אבל צריך איך שהוא להשיג את המפות לארגנטינה וצ'ילה אשמח לדעת אם למישהו מהחברה שנוסעים באוקטובר לוקח את המכשיר.
יום טוב מיכל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. ארגנטינה מקוצר בסוף ספט' תגובה ל - 13 11/08/2008 22:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי מיכל,

אם אני מבין נכון כדאי להזמין את השכרת הרכב באינטרנט
לכמה זמן את משכירה את הרכב ? האם רק לקרטרה אסטרל או שהוא ישמש אתכם גם במקומות אחרים ?
האם צריך להתארגן 4 נהגים או שאולי יש אופציה להשכיר עם נהג ? כמה זה יוצא מבחינה כספית וכמה זמן בלל את ממליצה לבצע את ההשכרה ?

אודה על תשובתך,

אוהד
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. ארגנטינה מקוצר בסוף ספט' תגובה ל - 14 12/08/2008 08:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני אישית חושבת שגם שני נהגים זה משתלם ואין בעיה זה קצת טיול התאבדות אבל לא נורא זה חלק מהכיי... אנחנו לוקחים את הרכב צמוד איתנו לכל התקופה בברילוצ'ה ואז טסים לבואנוס וכמובן נפרדים מהאוטו, אני חושבת שלא צריך לפחד אנחנו החלטנו שאם לא מספיקים או רוצים להישאר יותר במקום אחד אז מורידים את אושוייה.
אם יש עוד שאלות אשמח לענות
מיכל
נ.ב: לגבי העלות עלה לנו 1000$ לשלושה שבועות הרכב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. ארגנטינה מקוצר בסוף ספט' תגובה ל - 15 12/08/2008 20:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי מיכל,

האם אתם מתכננים לעשות טרק ?
אם כן- כמה ימים ?
ואיזה טרק- פיץ רוי או טורוסים ?
אתם מתכוונים גם להגיע לחצי האי ולדז והאיגוואסו ?

שוב תודה על העזרה,

אוהד

סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. ארגנטינה מקוצר בסוף ספט' תגובה ל - 16 13/08/2008 09:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי אוהד,
כמו שכבר הזכרתי אנחנו ויתרנו מראש על האיגאוסו כי עדיף לנו להתרכז בפטגוניה ולהוסיף לה עוד 3 ימים.
לגבי טרק, אנחנו זורמים התכנון הוא לעשות את הטרק שמטפס לטורוסים בטורס דל פיינה, אבל זאת לא בדיוק העונה ולכן אנחנו לא בונים על זה 100%....
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. הי מיכל תגובה ל - 17 14/08/2008 14:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ZOHAR  משתמש לא מוכר
נשמע שאנחנו מתכננים בדיוק את אותו הטיול.
מה עלות הטיסה הלוך חזור לברילוצ'ה?
ועם איזה חברה?
מתי אתם נוסעים?
תודה
זהר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. הי מיכל תגובה ל - 18 14/08/2008 16:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אנחנו טסים על LAN ועלה לנו הלוך ושוב 500$
סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. הי מיכל תגובה ל - 19 16/08/2008 19:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מיכל ולכל השאר שלום,

האם את יודעת על טיסה מברילוצ'ה לאיסגוואסו ? אם כן- מה מחירה ?

רק לידיעתך- הטורוסים זה המקום שאני הכי רוצה להגיע אליו !
אבל, ויש כאן אבל גדול-בזמן קצר כל כך כמו שיש לנו כדאי לשקול היטב כל מקום שנוסעים אליו. לגבי הטורוסים- אני יודע שמזג האוויר באזור ובטרק זה מתעתע ביותר. רבים נוסעים עד לשם ובסופו של דבר נתקלים בגשמים / עננות / ערפל ולא רואים דבר. יכול להיות שעדיף להתרכז בפיץ רוי, קרטרה אוסטרל, אזור האגמים ואולי אף פוקון.
נקודה למחשבה..

אוהד
סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. עוד שאלה לגבי מרחקים תגובה ל - 17 17/08/2008 10:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ZOHAR  משתמש לא מוכר
היי
בדקתם אולי מרחקים בקילומטרים בין ברילוצ'ה לאל קלאפטה? ובין אל קלאפטה לולדז? וגם בין ולדז לברילוצ'ה?
בכמה ימים אתם מתכננים לעשות כל נסיעה?
תודה
זהר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. ארגנטינה מקוצר בסוף ספט' תגובה ל - 1 18/08/2008 15:32 לתגובה קודמת
  boaz80 לא מחובר boaz80  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
שלום רב,

גם אנחנו ..
זוג צעיר בירח דבש לשלשה שבועות.
מחפשים זוג נוסף שומר שבת, כשרות.. איתם אפשר להשכיר רכב ביחד באזורים מסויימים ולהוזיל בכך עלות.. וגם לעצור כשצריך לשבת וכו'..

מתכננים התחלה קצרה בבואיינוס איירס לראש השנה ואז גלישה לדרום. עוד בלי תוכנית מוגדרת...

נשמח לשמוע,

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:השכרת רכב בארגנטינה
להודעה הבאה:עונות

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף