כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מלון טרם ספארי בארושה 16/07/2008 11:29 לתגובה הבאה
etek etek לא מחובר etek  משתמש בינוני 139 הודעות עד כה
היי,
אני צריך להזמין מלון ליום הנחיתה שלנו בארושה, ג'ורג (נ'גולה)רצה להזמין לנו חדר ב pallsons, ממה שקראתי הוא לא הכי מומלץ.
אחרי זה(בעקבות זה שאמרתי לו שאני רוצה מלון אחר) הוא המליץ על מלון חדש שנקרא THE CHARITY HOTEL (שהדבר היחיד שמצאתי לגביו זה מספר טלפון - במדריך טלפון), מישהו היה\ מכיר \ ממליץ על אחד משני המקומות האלו, הם אמרים להיות בסביבות 50$-60, ללילה לזוג, ככה שאם מישהו היה\ מכיר\ ממליץ על מקום אחר באותה עלות, אשמח לשמוע.
הערה! אני לא כותב את זה בגלל חשד שהמלונות האלו הם מלכודת\ עובדים עליי\ וכו.., אלא פשוט חשוב לי לדעת שאחרי הנחיתה (שמן הסתם נהיה בסביבות 15 שעות בדרך) ולפני שאני יוצא לספארי תהיה לי הפוגה נעימה ושינה ערבה.
תודה מראש לעונים.

[עודכן ב:16 יולי 2008 11:34:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מלון טרם ספארי בארושה תגובה ל - 1 16/07/2008 16:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  galliani1899 לא מחובר galliani1899  משתמש מתחיל 12 הודעות עד כה
הייתי עם ג'ורג' לפני שבועיים בספארי, גם אותי הוא לקח ל CHARITY. המלון מצוין ביחס למחיר שלו, יש בו מיטה טובה, מקלחת עם רדיו ואפילו אביזרי רחצה באמבטיה. כמו שציינת, המלון חדש, בן חודשיים-שלושה, ואפשר להרגיש את זה. גם האוכל מעולה, ארוחות טעימות ועשירות בחדר אוכל מרווח. עלה לי 35$ ליחיד.
הבעיה היחידה היא שלשני זוגות ישראלים נוספים ששהו במלון נגמרו המים החמים לאחר מקלחת אחת (אני לא סבלתי מהבעיה, כיוון שהייתי יחיד).
אז כדאי לבדוק את הנושא בטרם תזמין.
לכל שאלה נוספת, אשמח לעזור.
אור.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מלון טרם ספארי בארושה תגובה ל - 1 16/07/2008 17:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yoelamit לא מחובר yoelamit  משתמש מתחיל 20 הודעות עד כה
גם לי הוא המליץ על plasons ואני רוצה להחליף. מתי אתה טס? ולכמה זמן? תודה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מלון טרם ספארי בארושה תגובה ל - 2 16/07/2008 17:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי אור,
תודה על התשובה.
אם אתה אומר שהמלון חדש והאוכל טעים, נראה לי שעם מקלחות קרות\ קצרות נסתדר, זאת בכל זאת אפריקה, זה לא שאנחנו נוסעים לנופש במלון בטורקיה- המטרה להתפנק במלונות אחרי הספארי.
עוד שאלה לגבי המלון זה כולל גם ארוחת ערב וגם בוקר, או רק א.בוקר (כי בתוכנית שלנו מוזכרת ארוחה במלון ולא הבנתי עם הוא מזמין כחלק מהעסקה\ זה כלול במלון, או שאנחנו מזמינים אותו Smile
ועם כבר במקלחות עסקנו, אם במקרה היית בספארי קמפינג בסיסי (אוהלי סיירים, ארוחות בכלובים וכו...), איך המקלחות\ שירותים באתרי קמפינג בשמורות?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מלון טרם ספארי בארושה תגובה ל - 4 16/07/2008 17:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
@ יואל
אנחנו טסים ב15 לאוגוסט, מתחילים ספארי למחרת ב 16.
לגבי pallsons לא היה כתוב שום דבר ממש רע עליו אלא שהוא 'Old Timer' מה שלא נשמע גם ממש טוב, אם נתת לו תשובה חיובית לגבי המלון הזה, פשוט תבקש לשנות, לא נראה לי שמבחינתו יש הבדל לאיזה מלון תלך, לא נראה לי שה Booking שהוא עשה "קשיח", אולי יותר עניין של עוד איזה רווח\ עמלה בשבילו\ קרובים שלו\ חברים שלו, שבטח זה גם ככה ב CHARITY.
לנו בזמנו כשהתמקחנו איתו ואחר כך הלחץ של לשלוח כסף, המלון לפני\אחרי לא נראה חשוב (וגם אז חשבנו ביום הנחיתה להתקדם עד אגם מניארה =מוסיף עוד יום ספארי לחישוב->ירד מהפרק) מאז עוד לא נתתי לו תשובה, אני יצטרך לעשות את זה בימים הקרובים...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. מלון טרם ספארי בארושה תגובה ל - 5 16/07/2008 18:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי שוב. דיברתי עם חבר שחזר ולן בצ'רטי הוא מאד מרוצה היה מן המקום גם מהאוכל. לגבי ההתנהלות של ג'ורג' היא אכן חידה. אשמח אם יש לך מידע/אחר לגבי הדברים או מקומות כדי שלא נגלה מאוחר מידי.
בכל מקרה אני מדבר איתו בשבוע הבא לקראת היציאה 27/7 ואשמח אם תשלח לי חומר. אני בכל מקרה אכתוב לך אחרי שאחזור עוד לפני היציאה שלך 5/8. תודה, יואל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. מלון טרם ספארי בארושה תגובה ל - 4 16/07/2008 18:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  galliani1899 לא מחובר galliani1899  משתמש מתחיל 12 הודעות עד כה
בהחלט מסכים לגבי איכות המלונות באפריקה. אפילו אגדיל ואומר שזהו היה המלון הטוב ביותר שהייתי בו במהלך החודש שהייתי באפריקה, כאשר כל המלונות בהם הייתי ביו בטווח המחירים הזה.
הדיל כולל א. בוקר בלבד. ג'ורג' יכול לסדר לך משהו, אני מאמין שאם תשאל אותו, יש סיכוי טוב שיסכים. בכל מקרה ארוחת הערב אינה יקרה ואיכותה עולה על רב המסעדות שראיתי.
איני יודע מהו המסלול עליו סיכמת עם ג'ורג'. אלו מקומות הלינה שהיו לי:
-ביום הראשון בטרנגירי/אגם מניארה היה אוהל גדול מאוד, כולל מקלחות, שירותים ומיטה מרווחת. על פניו הכול היה נהדר, אבל מים אין Laughing בבוקר העניין סודר. מומלץ לבדוק מבעוד מועד.
-ביום השני בסרנגטי הקמנו אוהל סיירים שאני נכנסתי בו רק באלכסון, אבל אני גבוה (1.93), כך שלנמוכים ממני לא היתה בעיה. מקלחת עם מים קפואים בלבד. שירותים מלוכלכים.
-ביום השלישי בנגורונגורו הקמנו את אותם האוהלים, נוף יפהפה והרבה חיות מסתובבות סביבך בלילה. גם היו מים חמים במקלחות, אבל השירותים - בול פגיעה. באותו הלילה ג'ורג' סידר אפשרות לעבור ללודג' תמורת 50$ בלבד ליחיד, מחיר זול מאוד ללודג', אבל הקמפינג באותו יום היה חוויה בלתי נשכחת. מומלץ.
-ביום הרביעי ג'ורג' סידר לנו אכסניה עם חדרים עם מקלחות ושירותים. לא היו מים חמים במקלחות בחדרים, אבל היו מים חמים במקלחות המשותפות.
אור.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. מלון טרם ספארי בארושה תגובה ל - 7 17/07/2008 10:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
@ יואל,
לא הבנתי מה אתה רוצה שאשלח לך, אני בדיוק כמוך לא הייתי בספארי (למרות שגרתי וטיילתי מספר פעמים באפריקה).
שמבחינתי נטוס (אתה בעוד שבועיים\אנחנו עוד חודש, ננחת נפגוש את ג'ורג ונלך לראות חיות, יותר מזה אלא נראה לי שצריך לדעת ...
@ אור
תודה על המידע! נראה לי שנסתדר עם התנאים שתיארת, בכוונה לא ביקשנו שום שינוי בתנאים ולקחנו ספארי הכי זול, כי הערכנו שנוכל לשנות שם את רמת המגורים, אם נרצה\ נצטרך, ומה שסיפרת על האפשרות מעבר ללודג' ב50$ יותר לאדם מאושש את זה, כי זה אותם לודג'ים שהוא מציע מפה ב 300$ ליום (ככה זה רק 200$).
בעקרון סגרנו ספארי פרטי, ככה שאפילו את התוכנית לא סגרנו לפרטים (יותר ממה שהוא הציע במייל הראשון שלו) ג'ורג, נשמע כאילו מבחינתו מה שנעשה בארבעה ימים תלוי במה נרצה וגם להוסיף ימים אמר שלא תהיה בעיה - שאפשרי מבחינתו לשנות את התוכנית אחרי ההגעה שלנו (מה שמתאים לנו מאוד, כי זה מה שאהבנו באפריקה ובכלל בלטייל) ודי הבנתי ממנו שעדיף לא לבקש שינויים מפה כי זה ייקר את העסק.
יאללה אני רץ להזמין את החדר בCHARITY Cool
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. מלון טרם ספארי בארושה תגובה ל - 7 17/07/2008 12:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  shimritst לא מחובר shimritst  משתמש מתחיל 38 הודעות עד כה
גם לי הוא המליץ על plasons ועכשיו אחרי השרשור כאן אני מתחילה לרצות לשנות. - ההבדל במחיר בין הבתי מלון משמעותי (לזוג)?
ושוב אם אפשר לקבל כמה שיותר פרטים על הספארי עם ג'ורג' אני מאוד אודה לכם. אני מצרפת את התוכנית כמו שהוא שלח במייל - עכשיו לגבי הצייד עם השבט אני צמחונית ומאוד מתנגדת לרצח של בע"ח. עכשיו אני לא חייבת לצאת איתם השאלה היא האם יהיה לי מה לעשות - כגון לשבת עם נשות השבט ושהן יבהו בי?
05-10;pick up from kilimanjaro airport drive to arusha dinne overnight at
pallsons hotel.
06-10;depart to lake manyara for game drive in the park dinner overnight at
jambo campsite.
07-10;depart to serengeti national park via maasai tribe and oldupai gorge
game en route dinner overnight at seronera campsite.
08-10;early morning game drive in serengeti national pak until lunch time
dinner overnight at ngorongoro serena lodge.
09-10;fullday game drive in the crater dinner overnight at bushman campsite
10-10;early the morning hunting with bushman[hadzabe] then visiting another
tribe datoga[mang'ati] after lunch drive back arusha dinner overnight
at pallsons hotel.
11-10;after breakfast transfer to zanzibar.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. מלון טרם ספארי בארושה תגובה ל - 9 17/07/2008 12:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Smile, התוכנית שלכם נראית מוכרת (ברובה)
עד הקטע של נגורו נגורו (09-10), חוץ מהתאריכים (שלא קיימים אצלינו- זה רק יום1, יום 2), זה (מממ...), העתק מדויק של התוכנית שלנו...(ממש מעליב ה Copy paste הזה Smile)
לגבי המלון, אני אדע מחיר לזוג כשהוא יחזור אליי... ואפרסם פה, לplasons, הוא אמר 45 לזוג, מקווה שזה אותו מחיר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. מלון טרם ספארי בארושה תגובה ל - 10 17/07/2008 12:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני משערת שהוא עושה את אותה תוכנית לכולם אלא אם כן יש בקשות אחרות. אנחנו ביקשו מקומות לפי המלצות פה באתר ולפי זה הוא העתיק.
מתי אתם נוסעים? כי בהחלט נשמח לשמוע ממי שהתנסה לפנינו וללמוד לקחים Twisted Evil
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. מלון טרם ספארי בארושה תגובה ל - 11 17/07/2008 13:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אנחנו נוסעים באמצא עד סוף אוגוסט, לא נראה לי שאת צריכה לדאוג לגבי מידע, יש כבר ויהיה פה באזזז לגבי הספארי עם ג'ורג, אחרי אוגוסט (אני יודע שיש קבוצות ישראלים לפנינו וישר אחרינו).
בנסוף הוא ענה לי שהמלון CHARITY, עולה 65,000 שילינגים טנזניים (שזה מפתיע חשבתי שהם מדברים שם רק ב$$$), בהמרה באינטרנט זה יוצא 55$ לזוג.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. מלון טרם ספארי בארושה תגובה ל - 12 17/07/2008 14:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אז אם המלון השני ממולץ יותר בשביל 10$ לא נתקמצן.וכן, כן - אנחנו רוצים כמה שיותר פרטים - אפילו כמה פילים היו בשעה 10:25 ליד האגם.
אבל נחמד לדעת שלעוד אנשים יש זמן להתעסק באינטרנט בזמן יום עבודה Razz
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. מלון טרם ספארי בארושה תגובה ל - 13 17/07/2008 14:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
זה חלק חשוב מהעבודה שלי, זה נותן לי השראה Embarassed
לא, לא נתקמצן.
לגבי השעה והפילים, אני מקווה שנהיה שם בשעה הזו Rolling Eyes
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. מלון טרם ספארי בארושה תגובה ל - 14 17/07/2008 16:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מתי אתם נוסעים ?אולי אוכל לתת פרטים יותר רלוונטיים וכיצד התנהלתי איתו. יואל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. מלון טרם ספארי בארושה תגובה ל - 15 17/07/2008 16:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אנחנו טסים לטנזניה ב-17/9/08 אבל שבועיים ראשונים אנחנו מנדבים ורק ב-5/10/08 אנחנו נתחיל את הספארי. הוא המליץ לנו על 5 ימים שמתוכם 3 לילות נישן בשטח. העניין הוא אם באמת חייבים להביא שק"ש או שהם מביאים - כי לא בא לי להסחב עם הרבה דברים.
ומכייון שאתה טס לפנינו - אתה השפן נסיונות. Laughing
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. מלון טרם ספארי בארושה תגובה ל - 16 18/07/2008 16:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
eytanin eytanin לא מחובר eytanin  משתמש פעיל 550 הודעות עד כה
זו תכנית הטיול הכי בסיסית שיש. אין בסיסית ממנה.
מדוע הוא לא מקדם אתכם ביום הראשון ישר למניירה? אני מניח שזה מכוון שהוא מקבל אחוזים גבוהים מהמלון.
תבדקו אפשרות להגיע ישר למניירה. זה לא רחוק מארושה. לחילופין, מדוע לא מושי? אפילו לא תראו את הקילימנג'רו מלמטה?

מאזין לנאמר ומאמין למראה עיניים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. מלון טרם ספארי בארושה תגובה ל - 17 18/07/2008 18:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תציע מסלול חלופי למה שהוצע כאן .
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. מלון טרם ספארי בארושה תגובה ל - 18 18/07/2008 22:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רק לספארי? או בכלל באיזור?
רק עכשיו סיימנו פגישה עם חבר שחזר מ3 ימי ספארי "בסיסי" (לא סבסטיאן ולא ג'ורג' נגולה או אף אחד אחר שמוזכר בפורום)
הכל גם עניין של כסף.
דוגמא אחת: LAKE NDUTU
אחד המקומות המאוד יוצאי דופן בסרנגטי! שפע של צ'יטות וטורפים אחרים.
מקום אחר: BUKUNDI ליד אגם איאסי. פגישה עם שבט הטטורו שהם "פראיים" יותר מהמסאים.
קבלת פעם "יעוץ" אצל רופא אליל?
"תחנת המוניות" בבוקונדי אגם נדוטו בין עצי השיטה
"תחנת המוניות" בבוקונדי(גודל:6.41KB)אגם נדוטו בין עצי השיטה(גודל:4.89KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. מלון טרם ספארי בארושה תגובה ל - 1 20/07/2008 10:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  saxsha לא מחובר saxsha  משתמש מתחיל 7 הודעות עד כה
Oasis Lodge
סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. מלון טרם ספארי בארושה תגובה ל - 20 20/07/2008 11:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
@ saxsha
נראה טוב, אבל מה המחיר?

@ eytanin,
חשבתי שנראה את קילימנג'רו משדה התעופה ומהדרך לארושה (נראה לי שנחתתי שם פעם כשטסתי באתיופיאן(bus)ליינס, בדרך לדרא"פ ל"הפסקת סיגריה" בזמן הזריחה וזה היה אחד המראות המדהימים שראיתי עד אז, אולי זה לא היה הקילמנג'רו אלא הר אחר גבוה עטוף עננים, מישהו אמר לי שזה היה קילי' רק בהפסקה הבאה בלוסקה Embarassed ).
בכל מקרה אחרי הספארי כנראה ניסע ללשוטו אז נעבור שם עוד פעם ובכלל אני מקווה מהספארי לחזור ישר למושי (לבקש את זה במקום ההחזרה לשדה, עם הוא יתקמצן, אז ניסע לשם מהשדה, או רק נעבור שם בדרך מארושה).
לגבי הספארי, מה זאת אומרת "דוגמא אחת: LAKE NDUTU
אחד המקומות המאוד יוצאי דופן בסרנגטי", צריך לבקש במיוחד להגיע לשם, ז"א זה מחוץ למסלול ה'רגיל'?
נראה לך שבתור חווית ספארי ראשונה זה משנה עם היינו במקום כזה או לא?
שוב זה התפתח לדיון מורכב משאלה פשוטה, כל הכבוד:)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. מלון טרם ספארי בארושה תגובה ל - 21 20/07/2008 16:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
etek
אף אחד לא יקח אתכם לNDUTU אפילו שזה לא רחוק מ GORGE OLDUVAI
התשובה הייתה עבור יואל.
בכל אופן, משדה התעופה בארושה (שהוא בדיוק בין מושי לארושה) לא תראו את קילי. במיוחד לא בעונה זאת. לא בטוח שגם מלמטה תראו בגלל כיסוי העננים. הדרך חזרה מלשוטו עוברת קודם כל דרך מושי ולא צריך נסיעה מיוחדת. בטח לא חזרה לארושה.
מה שכן מיוחד, הוא הכפר מרנגו (יש שם בסיס ליציאה לטיפוס בהר, בנתיב שנקרא מרנגו)יש שם טרק מעניין עם מפל יפה. לא צריך בשביל זה לשלם ולהכנס לשמורה וזה בתחתית ההר.
לכם, שזה הספארי הראשון, זה לא כל כך משנה איפה והיכן. רק לפי האיטינארי של שימרית, ראיתי שזה הכי בסיסי שיש. להכנס-להסתובב הכי קצר שיש ולברוח. (מחירי הדלק בטנזניה הם שגעון אחד גדול)
ומלמטה בסביבות אפריל בדרך למושי קילי בתקופה הזו מלמעלה
ומלמטה בסביבות אפריל בדרך למושי(גודל:3.71KB)קילי בתקופה הזו מלמעלה(גודל:3.20KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
23. מלון טרם ספארי בארושה תגובה ל - 22 20/07/2008 17:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לא הבהרתי נכון מארושה (מקווה ממושי) אנחנו (כנראה) נוסעים ללשוטו, משם לדאר וזנזיבר ולא חוזרים, הטיסה חזרה מזנזיבר.
אולי נעצור במושי ונעשה את מה שהמלצת (מהכפר מרנגו) עם תנוח עלינו הרוח...
ולמה שלא יקחו אותנו לאן שאמרת, במיוחד שזה לא רחוק, הרי זה הכול תלוי בכסף...בכל מקרה, יש לנו שיטה שאומרת שמה שראינו זה הכי טוב שאפשר, אז בטח לא נתאמץ (ונאמץ את הארנק) כדי להיות איפה שהוא רק כי זה מחוץ למסלול הבסיסי...אבל נראה מה יהיה כשנגיע ומה באמת נראה, כבר הכנתי את הפנקס שבו אני צריך 'לסמן' את ה 'big 5' (בדיחה דרום אפריקאית שהיום צוחקת עליי).
וכן הבנתי שמחירי הדלק משתוללים (כמו בכל העולם).
מעניין איזה הר ראיתי פעם שעברה עם אתה אומר שלא רואים את הקילימנג'רו מהשדה ואיפה באמת נחתתי, יכול להיות שהזיזו את השדה ב11 שנים האחרונות Shocked (זה היה בקושי שדה תעופה-יותר 'תחנת אוטובוס' עם מגדל פיקוח על איזו חלקה ישרה על צלע של הר...)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
24. מלון טרם ספארי בארושה תגובה ל - 23 20/07/2008 18:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ראית את הר מרו. הוא יחסית קרוב יותר לשדה ונמצא מקביל לקו הנחיתה-המראה
לא יקחו אתכם מכוון שיש "סטנדרט תיירותי" זה הסיבוב וזהו!
מה ששילמת תקבל. לא ירמו אותך אבל גם לא יתרמו לך כלום.
וחוץ מזה... אם פתאום יתמזל מזלכם ותראו להקה של 200 אריות (כן מאתיים) כמו שפעם ראיתי, אז תצאו מאוכזבים? בטוח שלא!
בנגורונגורו כל החיות יתיצבו אצלך "למסדר צילום". לא תפסיד כלום. זה לא כמו בקרוגר שאתה נודד כמו צועני ולפעמים לא רואה כלום!
ועוד חלק חלק קטן מהלהקה
ועוד חלק(גודל:6.41KB)חלק קטן מהלהקה(גודל:10.77KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
25. decisions, decisions, decisions .... תגובה ל - 24 21/07/2008 12:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
חבר'ה בלבלתם אותי לגמרי. אני רוצה לכתוב לג'ורג' את כל הבקשות החדשות והעיניינשן לגבי המלון לגבי ביקורים ב: "LAKE NDUTU ו/ או
BUKUNDI ליד אגם איאסי. פגישה עם שבט הטטורו שהם "פראיים" יותר מהמסאים."
מה לעשות - מנסיון שלכם מה ממולץ - אני שם רק בפעם הראשונה אז מבחינתי הכל יהיה מדהים כי אף פעם לא הייתי ביבשת אז בבקשה קצת סדרים במה כדאי ועל מה אפשר לוותר - יש לי רק 5 ימים לספארי.
ודרך אגב שאלה נוספת - האם אפשר לעשות ספארי באותו הרכב גם עם אנשים שרוצים לישון בלודג'ים ושאנחנו נישן בקמפינג.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
26. decisions, decisions, decisions .... תגובה ל - 25 21/07/2008 22:20 לתגובה קודמת
הי שמרית
אל תבלבלי את עצמך. קחי את הטיול הסטנדארטי. מה שג'ורג יציע לך, תקחי!
הוא לעולם לא יקח אותך לנקודות שציינתי מכוון שזה אצלו "מחוץ למסגרת" והוא לא יצא למקום שאפילו העובדים שלו לא יודעים איפה זה.

[עודכן ב:21 יולי 2008 22:22:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מעוניין לקבל פרטים-טיול למרוקו.
להודעה הבאה:ספארי מטנזניה לקניה?

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר