כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. כמה שאלות לגבי תחבורה לקצ'קר בטורקיה 18/07/2008 01:48 לתגובה הבאה
  harelmor לא מחובר harelmor  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
יש לי טיסה לאיסטנבול כאשר הנחיתה בשעה 17:35 ויש לי התלבטות אם להמשיך לטרבזון באוטובוס או בטיסה...

האם יש אוטובוסים בתדירות גבוהה? איך אני מגיע לתחנה (אוטוגר?) מה העלות של האוטובוס בהנחה שאני רוצה אוטובוס איכותי.

תוך כמה זמן הוא מגיע לטרבזון?

אם אני לוקח טיסת המשך, אז היא תצא ב23:30 בלילהמאיסטנבול מה שאומר שיש לי המתנה של כ 6 שעות יש מה לעשות בזמן הזה שווה לצאת ולחזור לשדה תעופה הבנתי שמאוד פקוק?

כמו כן אני אגיע לטרבזון ב01:00 בלילה(אם אני לוקח טיסה) אפשר למצוא מקום לינה? האם ניתן להזמין מראש? והאם יש למישהו המלצה?

ומתי יוצאת בבוקר תחבורה מטרבזון ליעד הבא (פאזר, איידר או יעד אחר) היא זמינה או שצריך לסגור מראש?

בקיצור בהנחה שהשיקול העיקרי הוא חיסכון בזמן (גם כסף תלוי מה ההפרשים) מה עדיף אוטובוס (גם סוג של טיול, אפשר לישון בדרך אם זה לילה?) או טיסה?

אודה מאוד אם מישהו יוכל לעזור
תודה רבה.

הראל.

052-5257771

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. כמה שאלות לגבי תחבורה לקצ'קר בטורקיה תגובה ל - 1 18/07/2008 13:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ranchy לא מחובר ranchy  משתמש פעיל 722 הודעות עד כה
קח אוטובוס. הם ברמה. ניתן לישון ותגיע בבוקר ישר לנסיעת המשך.
באתר המצורף תוכל לבדוק השעות. לחלק מהחברות יש אתרי מכירה מוקדמים באינטרנט. לפי האתר אתה יכול ב20:45 לנסוע עם ULUSOY ישירות עד פאזאר באוטובוס הנוסע לRIZA . המחיר לטרבזון הוא כ50$ לכיוון(תלוי בשער ההמרה היומי)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. כמה שאלות לגבי תחבורה לקצ'קר בטורקיה תגובה ל - 2 18/07/2008 13:18 לתגובה קודמת
  ranchy לא מחובר ranchy  משתמש פעיל 722 הודעות עד כה
שכחתי לציין הגעה לאוטוגר ברכבת התחתית משדה התעופה. חפש שילוט HAFIF METRO התחנה במרתף בנין הטרמינל.סע עד התחנה הקרויה OTOGAR ESSELNER .
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:Eurailpass
להודעה הבאה:ממינכן לצל אם זי

שאלות נפוצות

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

מגזין על השולחן

כתבי למטייל כרגע באירופה

חיפוש מהיר