כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. סנטר פארק בהולנד 17/07/2008 00:33 לתגובה הבאה
  רעיה1110 לא מחובר רעיה1110  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
יש לי כמה שאלות:
בגלישה באתר ראיתי שרבים נסעו לפארק אמהוף ליד אמסטרדם. האם משהו מכיר פארקים נוספים של סנטר פארק ויכול להמליץ?
2. האם משהו היה בקמפרונן? נראה בתמונות טוב. או באחד הפארקים שבבלגיה?
3. איזה פארק עדיף לי מבחינת מרחקים? אני מעונינת לבקר בחיטהורן, אפטלינג, מוזאון פתוח הארנהיים או אחר, אפשרות לדולפינריום או כל המלצה אחרת.
כמובן שאני מעדיפה מרחקים קצרים.
4.חברת גרייבר משווקת את סנטר פארק בישראל. האם משהו הזמין ישירות מהאתר שלהם? יש להם מבצעי הרגע האחרון יותר טובים ממה שגריייבר מציעים?
תודה רבה למי שיענה לי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. סנטר פארק בהולנד תגובה ל - 1 17/07/2008 12:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ro23 לא מחובר ro23  משתמש בינוני 89 הודעות עד כה
כתבתי "יומן מסע להולנד ובלגיה" בפורום לפני שבוע. שהייתי בשני פארקים של סנטר פארקס בשתי הארצות. קראי והשכילי.
אם יש לך שאלות נוספות:

רונן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. סנטר פארק בהולנד תגובה ל - 1 17/07/2008 14:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
doriza  משתמש לא מוכר
רעיה שלום,

היינו בשני הפארקים (איימהוף וקמפרוונן). שניהם מצויינים. היתרון של איימהוף הוא מיקומו המרכזי (כחצי שעה מאמסטרדם) ולפי המקומות שאת רוצה להיות בהם עדיף לך לשהות בו.
להוזלה משמעותית של המחיר, תזמיני ישירות (בטלפון) דרך סנטר פארקס WWW.CENTERPARCS.COM טלפון 31-10-4989619

דורית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. סנטר פארק בהולנד תגובה ל - 1 19/07/2008 06:43 לתגובה קודמת
סיגלית סיגלית לא מחובר סיגלית - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 6609 הודעות עד כה
אין ספק שהמיקום של דה אמהוף הוא הטוב ביותר לטיולי כוכב ביעדים שציינת.
הפארקים האחרים ממוקמים בדרום המדינה או בצפון בלגיה ומתאימים יותר לטיולים בדרום הולנד (כולל אפטלינג) וצפון עד מרכז בלגיה.
קחי רק בחשבון שהשהות בפארק עצמו כ"כ אטרקטיבית שיהיה לך קשה להוציא את הילדים מהם לטיולים בסביבה.
מאד חשוב להשאיר זמן לבילוי בפארק עצמו של סנטר פארקס. אחרת כדאי ללון בכפר נופש זול יותר.
מצורפת כתבה שכתבתי על הרשת (שכל מי שגר בה מחפש מגורים דומים ביעדים אחרים בעולם... וקשה למצוא).
לגבי הזמנה, כדאי להשוות את מחיר ההזמנה הישירה למחיר ההזמנה דרך הנציגים בארץ (כולל כל התוספות) ולהזמין את מה שיוצא הכי זול.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:בלונדי סובב עולם - עיזרו ושילחו תמונות
להודעה הבאה:אתר שמודד זמני הליכה ברגל בברצלונה