כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מעבר עם רכב לקנדה 19/07/2008 12:14 לתגובה הבאה
  moshiko28 לא מחובר moshiko28  משתמש פעיל 194 הודעות עד כה
אפשר לעבור במפלי הניאגרה לצד הקנדי בלי בעיות? ואיך נקראת נקודת ההחזרה בצד האמריקאי לרכב שכור?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מעבר עם רכב לקנדה תגובה ל - 1 19/07/2008 12:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ריקי 5 מחובר ריקי 5  משתמש פעיל 1302 הודעות עד כה
אין בעיה לעבור לצד הקנדי ובחזרה.
לרוב החברות יש תחנת החזרה ב-BUFFALO
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מעבר עם רכב לקנדה תגובה ל - 2 19/07/2008 13:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
חיפשתי כמעט בכל החברות,ואין שם את האופציה של נקות בפאלו. אולי אני אנסה אותם טלפונית? יש מצב שזו לא נקודה פופולארית לכן היא לא מופיעה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מעבר עם רכב לקנדה תגובה ל - 3 19/07/2008 14:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
באופרן מופיע BUFFALO ( זה מופיע על USA EAST) . גם לאלאמו יש .
גם באוויס יש.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מעבר עם רכב לקנדה תגובה ל - 4 19/07/2008 16:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
נכנסתי גם לאופרן וגם לאלמו,תודה עלהמידע. הביה היא שכאשר אני בנקודת לקיחה רושם ניו-יורק, בנקודת החזרה זה נותן לי רק את האופציה של ניו-יורק, ולא ארה"ב איסט. יש לך פיתרון לבעיה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. מעבר עם רכב לקנדה תגובה ל - 5 19/07/2008 18:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מציעה לך להתקשר טלפונית עם חברות ההשכרה (אופרן, אלאמו, הרץ, אויס) ולבדוק עלויות. תבדוק גם בממסי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. מעבר עם רכב לקנדה תגובה ל - 6 19/07/2008 20:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  nimar_a לא מחובר nimar_a  משתמש מתחיל 36 הודעות עד כה
ערב טוב.
מבדיקתי, האופציות להחזרת רכב שנאסף בקנדה, ומוחזר בבפאלו, הינן יקרות למדי. בממסי מדובר בתוספת של 200 CAD + מעמ. להרץ אין אפשרות ובאוויס זה מותנה בסוג הרכב ותעריף החזרה הוא כ50 CAD דווקא באתרי חול של חברות ההשכרה (בעצם רק אוויס) ניתן לשכור רכב בתעריף סביר, אם כי שוב יקר יותר מאשר החזרה בקנדה. הבעיה היא שד לעת זו לא הבנתי האם תעריפי ההשכרה כוללים את כל הביטוחים הנדרשים. חוששתני שלא, משום שזה כולל רק את הביטוח הנקרא LDW . אם מישהו יודע שזה מספיק, אשמח לשמוע..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. אני מבינה תגובה ל - 7 19/07/2008 20:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שמדובר על לקיחה בניו יורק והחזרה בבאפלו (אחרי מעבר לקנדה וחזרה לארה"ב). גם במקרה זה יש חברות שלוקחות דמי החזרה ויש כאלו שלא. צריך לבדוק כל מקרה לגופו מול חברת ההשכרה.
לקיחת רכב בקנדה והחזרה בארצות הברית כמעט בלתי אפשרית, ואם אפשרית כרוכה בקנס גבוה.
שכירות באתרי חו"ל לא מומלצת כי היא לא כוללת את כל הביטוחים. הוספת כל הבטוחים הופכת את בדרך כלל את השכירות ליקרה משמעותית מהשכרה דרך ישראל.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. מושיקו תגובה ל - 8 19/07/2008 21:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שושי לא מחובר שושי  משתמש פעיל 3087 הודעות עד כה
על כל מיקרה,ממליצה להזמין טלפונית, ולא האנטרנט, אני קיבלתי 10% הנחה, שלא היה באנטרנט,ואפשרויות נוספות ללקיחת הרכב שלא היו באתר שלהם
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. אני מבינה תגובה ל - 8 20/07/2008 07:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בוקר טוב ריקי. איזה עוד ביטוחים נדרשים פרט ל LDW? יש באתרי חברות ההשכרה עוד שלושה סוגים, אשר לא דומים לשמות שיש באתרים הישראליים של אותן חברות. (מעין ביטוחים אישיים) המשונה ביותר הוא שאין ביטוח צד ג', ובוודאי לא הרחבה שלו כמקובל. האם את תוספות הביטוחים משלמים במעמד קבלת הרכב?
תודה, יפתח
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. ביטוחים בהשכרת רכב תגובה ל - 10 20/07/2008 07:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דווקא בגלל שאני לא מבינה מספיק בנושא הבטוחים בארצות הברית ולא מכירה את כל ראשי התיבות וכל ההבדלים ביניהם, אני מעדיפה לשכור רכב בישראל, כדי שאני לא "אפול" חס וחלילה במקרה הצורך. עם ביטוח לא מסתכנים.

האמריקאים לא זקוקים לביטוח כי ביטוח הרכב אצלם הוא אישי ולא למכונית. כך שאם יש להם רכב פרטי הביטוח שלו חל גם על רכב שכור. לקנדים, למשל, יש ביטוח לרכב שכור דרך כרטיס האשראי שלהם והם לא זקוקים לביטוח כשהם שוכרים רכב. הם כולם זקוקים לביטוח האישי PAI שאנחנו לא זקוקים לו מכיון שאנחנו עושים ביטוח נסיעות וזה כלול.
כך שמה שמציעים באתרים האמריקאים לאו דווקא זהה למה שאנחנו צריכים.

כאשר אני שוכרת רכב בישראל אני יודעת בפירוש שהביטוח מכסה את מה שאנחנו צריכים. כך שאתה יכול לבדוק באתרים אמריקאים כדי לראות סדרי גודל והפרשים בין החברות השונות (כי הביטוחים אחר כך עולים פחות או יותר אותו דבר אצל כולם) אבל אחר כך להזמין בחברה ישראלית.

עוד משהו. יש אתרים בריטים שהמחירים אצלם זולים יותר (וגם כוללים ביטוח). אבל המחירים טובים לאזרחי בריטניה. אם כותבים "אזרחי ישראל" המחיר קופץ והוא כמעט אותו דבר כמו מישראל.

אז עצה שלי - לך על בטוח (חוץ מנושא הביטוח, אם יש לך איזו בעיה יש לך למי לפנות)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. ביטוחים בהשכרת רכב תגובה ל - 11 20/07/2008 08:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה. כרגע אני מברר עם אוויס בארץ, לאחר שעשיתי הזמנה דרך האתר האמריקאי. (הזמנה ללא תשלום). מהם אותם אתרים בריטיים?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. ביטוחים בהשכרת רכב תגובה ל - 12 20/07/2008 08:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אם אתה מחפש בגוגל "RENTACAR NY" למשל, יוצאים כל מיני אתרים עם סיומת UK . לא שמרתי אותם כי הם אחרי בדיקה שעשיתי הם לא מעניינים אותי יותר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. מושיקו תגובה ל - 9 20/07/2008 22:26 לתגובה קודמת
אחלה.תודה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מידע לגבי הפארקים בראשית אוקטובר
להודעה הבאה:דיעה על מסלול בניו יורק

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף