כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. שאלות לגבי לינה באוסטרליה 17/07/2008 16:18 לתגובה הבאה
  brownsugar לא מחובר brownsugar  משתמש בינוני 83 הודעות עד כה
אז ככה: השאלה הראשונה שלי היא לגבי הגעתי למלבורן... אני טסה מת"א להונג קונג ושם יש לי עצירה של 8 שעות ואז משם טיסה לסידני ומשם טיסונת קטנטונת למלבורן.. אני מניחה שכשאגיע ארצה להתקלח ולנוח לפני הכל, ואני לא רוצה יותר מדי להתברבר כדי למצוא מקום לינה טוב(כפי שעשיתי בהודו ב80 אחוז לחות ו40 מעלות חום...) אז למישהו יש הצעה לגבי מקום טוב ונוח שאפשר ללון בו בלילה הראשון כדי שאהיה מסודרת?

והשאלה השנייה היא: בגדול, אני לא מטורפת על הקטע של להתחלק עם אנשים זרים בחדר..אני מטיילת לבד ובהודו כבר קרה שנגנבו לי דברים מהתיק בלילה כשהתחלקתי בחדר עם מישהו. הבנתי שבאוסטרליה ברוב האכסניות מתחלקים בחדרים, אבל יש חדרים ליחידים במחיר סביר?

תודה על כל הסבלנות והעזרה!

תמרה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. שאלות לגבי לינה באוסטרליה תגובה ל - 1 17/07/2008 22:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
tally tally לא מחובר tally  משתמש פעיל 1912 הודעות עד כה
לגבי מלבורן, תריצי חיפוש בפורום ובטיפים, לא חסרות המלצות (ראי גם דיברנו על זה פה משמאל)
לגבי הדורמס, באוסטרליה אין גניבות כמו במזרח. שום דבר אינו ודאי כמובן, אבל התחושה בטוחה הרבה יותר. אם בכל זאת תרצי חדר יחיד, תאלצי להוציא הרבה יותר כסף.כנסי לכמה אתרים של אטכסניות באוז ותקבלי מושגי מחירים.

No worries!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. שאלות לגבי לינה באוסטרליה תגובה ל - 1 19/07/2008 17:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
dekelbz dekelbz מחובר dekelbz  משתמש בינוני 93 הודעות עד כה
הי סוכר!
לדעתי אין ממש מה לחפש חדרים ליחיד. אפילו תיירים ממדינות שהכי מצפצפים בהם על החוק, כמו ישראל ו.. הולנד, מגיעים לפסיפיק ומשנים לגמרי את התפישה שלהם בגלל המנטאליות של אוסטרליה וניו זילנד. לא קרה פעם אחת שגנבו לי משהו באכסניות, בין אם זה בחדרים של 3, 4 או 12 איש, ואני די מבולגן ופזרתי את הדברים שלי בכל החדר.. כמובן שזה לא מומלץ, אבל עדיין, חוץ מבקתה בניו זילנד ששלוש מקומיות שהיו איתי בבקתה גנבו לי שוקולד, נבלות.. לא נגנב לי כלום, ולא זכור לי ששמעתי סיפורים על גנבות.
בכל מקרה, אני לא יכול לייעץ לך לגבי אכסניות במלבורן לצערי. מה שכן, אכסניה של ארגון yha בעיר גדולה כמו מלבורן תיהיה תמיד הימור בטוח בנוגע לניקיון, בטיחות וסדר, וגם הימור בטוח למקום גדול, בלי טאץ' אישי ודי הומה אדם.

[עודכן ב:19 יולי 2008 17:21:]

dunlop זו לא רק חברה לצמיגים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. שאלות לגבי לינה באוסטרליה תגובה ל - 3 19/07/2008 21:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
reuti22 reuti22 לא מחובר reuti22  משתמש פעיל 484 הודעות עד כה
המלצתי כאן כמה פעמים על אכסניה שמאוד קרובה לפדרשיין סקוור(תריצי חיפוש). אני פשוט כבר לא הכי זוכרת את השם שלה. נכון ללפני שנה חדר זוגי עלה לנו שם 70$ ללילה.אז קחי בחשבון שחדר יחיד גם יעלה הרבה. אם אני זוכרת נכון חדר בדורמס עלה שם 27 או 28$ לחדר של 4 אנשים.נקודה קטנה שאני רוצה לציין היא שאנחונ היינו שם בשבוע של הפורמולה 1 אז המחירים קצת קפצו בשבוע הזה.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. שאלות לגבי לינה באוסטרליה תגובה ל - 4 20/07/2008 09:00 לתגובה קודמת
  brownsugar לא מחובר brownsugar  משתמש בינוני 83 הודעות עד כה
תודה רבה לכולם על העזרה! Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:nossa
להודעה הבאה:לינה בהיט ובחיבורים

שאלות נפוצות

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק