| 1. לינה בהיט ובחיבורים |
18/07/2008 09:35  |
| |
denisi |
1 הודעות עד כה |
|
|
שלום
אנחנו מתכננים נסיעה לניו זילנד בדצמבר, ומעונינים לקבל פרטים עדכניים בקשר לאירגון ההיט ולחיבורים, פרטים כגון מה יש בכל מקום, מה טוב יותר, היכן אנשים נהנו יותר. האם יש איזו חוברת עם דירוג כלשהוא לגבי מקומות אלו?
אשמח לקבל פרטים מאנשים שהיו שם בזמן האחרון
דניסי
|
|
|
|
| 2. לינה בהיט ובחיבורים תגובה ל - 1 |
18/07/2008 11:35   |
 |
עמית - הנהלת הפורום |
8959 הודעות עד כה |
|
|
לחיבורים אין חוברת, הלינה בחינם, אלא אם כן יבקשו ממכם הוצאות של 5 דולר ללילה עבור שימוש במים חמים וכו'.
להיט יש חוברת שקבלתה מותנית ברכישת חברות, אם אני לא טועה, החברות עולה כ 50 דולר ליחיד, בחוברת תמצא פירוט מה יש בכל מקום, ובבקשה ממך, אל תנסה להשיג את החוברת ממישהו אחר כי אם חלילה תתקל במארח שיבקש ממך את כרטיס החבר - האי נעימות תהיה גדולה יותר מהסכום הצנוע של הדולרים האלה.
אגב, אין מה לצפות לגדולות בכל מקום בו תגיע, מדובר על בתים של משפחות, חלקם מפנים גראז' ומכניסים לשם מזרנים או מיטות, חלקם תקבל חדר כמו בן משפחה, יותר מזה מלבד מעטים בלבד - לא תקבל.
המלצה אישית, כמו שאני יצרתי קשרים עם 2 מארחות היט נהדרות שעם אחת מהן אני שומר קשר גם אחרי שנים רבות, כדאי לך גם לנסות, כדאי להצטייד (רק אם אתה בוחר/רוצה) במתנות קטנות מהארץ שמזכירות את ארץ הקודש, התשומת לב הקטנה מאד נוגעת להם ללב), מעבר לכך יש להקפיד על חוקי הבית, למשל אצל טריש - לדבר אנגלית ואנגלית בלבד, אחרת היא עלולה להעלב, או במקרה של כריסי מטאופן שתזכה לצעקה "מהההה ??" כאילו היא מבינה אותך... (ד"ש אם אתה מגיע אליה...)
עמית - מנהל הפורום
|
|
|
|
|
| 4. לינה בהיט ובחיבורים תגובה ל - 3 |
20/07/2008 04:00  |
| |
ניצן nz |
74 הודעות עד כה |
|
|
אתר האינטרנט של חיבורים כמעט ולא מתעדכן וכבר הבחנתי בכמה מארחים שכבר מזמן לא בכתובת המפורסמת.
אני ניסיתי ליצור איתם קשר באופן אישי דרך האתר כדי לעדכן אותם, אבל אין תגובה.
שורה תחתונה - האתר הוא מעולה אבל יש בו מספר מארחים שכבר לא בעסק כך שתקחו את זה בחשבון.
ספר חדש של HIT כבר לא הודפס כמעט שנתיים, אבל מהדורה חדשה אמורה לצאת בחודש אוקטובר הקרוב לכן כמו בחיבורים - חלק מהמארחים כבר לא מארחים יותר.
פורסם פה בפורום בעבר כתבה מצוינת על כל הנושא - הוספתי את הקישור.
כמו כן קימים ארגונים נוספים בניו זילנד שמארחים מטילים בחינם ( לאו דוקא ישראלים ) עם מספר מארחים הרבה יותר גדול ומגוון מ HIT ןחיבורים, וההרשמה היא בחינם.
אשמח לתת פרטים נוספים לפונים אלי באופן אישי.
טיול נעים
|
|
|
|