כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. טיסה עם אתיופיאן איירליינס 12/07/2008 21:31 לתגובה הבאה
  moran9384 לא מחובר moran9384  משתמש מתחיל 48 הודעות עד כה
שלום לכולם,

אני טסה ביום שלישי עם אתיופיאן איירליינס להודו ורציתי לבדוק האם יש מישהו כאן שטס עם החברה הזו בעבר?... איך היא מבחינת תנאים? ואיך האנשים..? (למרות שהטיסה יחסית קצרה..), איך המטוסים? וכמה זמן כדאי להגיע לפני הטיסה?..

וכמובן, האם מישהו יודע כמה משקל התיק צריך להיות? וכמה עולה משקל עודף..?

תודה לכל העונים!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. טיסה עם אתיופיאן איירליינס תגובה ל - 1 12/07/2008 22:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  orenkandel לא מחובר orenkandel  משתמש מתחיל 10 הודעות עד כה
חברה סבירה, השתפרה עם השנים. התנאים סבירים מן הסתם פחות מאל על, פעם אחרונה שטסנו איתם הופתענו לטובה.תהני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. טיסה עם אתיופיאן איירליינס תגובה ל - 2 14/07/2008 18:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  runyon לא מחובר runyon  משתמש פעיל 244 הודעות עד כה
גם אני טסתי איתם, והיה סביר.
כמה עלה הכרטיס להודו דרכם?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. טיסה עם אתיופיאן איירליינס תגובה ל - 3 20/07/2008 10:03 לתגובה קודמת
  אלי אוגנדה לא מחובר אלי אוגנדה  משתמש מתחיל 18 הודעות עד כה
לגבי חברת התעופה הנל היא מתאימה לתרמילאים השרות די בסיסי וצריך לדעת כל הזמן שתמיד ישנם הפתעות ולמה אני מיתכוון לדוגמא בשבוע האחרון בוטלו ונידחו מספר טיסות שלהם מהארץ וכן טיסות החלוקה לאפריקה במצב כזה הם פשוט לא סופרים את הנוסעים שלהם אין להם את תרבות השרות המערבית הם הודיעו רק למספר מועט של נוסעים לגבי האיחורים בארץ והנוסעים נתקעו בנתבג כל הלילה. צריך להבין שמה שעולה זול שווה זול במידה ואתם מעונינים בשירות טוב האתיופים הם לא התשובה.
בכל אופן יש חדש בטיסות לאפריקה חברת SWISS טסה לנירובי במחיר דומה מאד למחיר הזול של האתיופים בערך 100 דולר יותר צריך לברר, ומנירובי ניתן לטוס לכל יעד באפריקה או באסיה עם קניה אירוויז או לאוגנדה וטנזניה בחברות המקומיות כמו PRESIEN AIR או UGANDA AIR.
אז שיהי לכם טיול בטוח ותהנו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:ויזה לזמביה
להודעה הבאה:גלריית צילומים חדשה

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר