כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. ניו זילנד בספטמבר 20/07/2008 16:25 לתגובה הבאה
  jmarr לא מחובר jmarr  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
שלום לכולם,
אני נוסע לחודש לניו זילנד בספטמבר. אני מודע לכך שזה לא החודש הכי טוב לטייל שם אך זה מה יש...
הייתי שמח להמלצות:
1. הטרקים המומלצים ביותר לעונה זו. אני מניח שאת מילפורד יהיה בעייתי לעשות אבל מה כן יכול להיות סביר? מה אין סיכוי לעשות בעונה זו?
2. המלצות לגבי אתר סקי וציוד. אני לא גולש מנוסה מדי ואתר בסיסי יספיק לי – מעוניין לעשות יומיים שלושה.
3. מה העלות פחות או יותר לחודש למישהו שמטייל בזול יחסית (לא כולל סקי. קונה אוכל מסופרמרקטים, הרבה טרקים וישן בגסטהאוסים)?
תודה מראש!
אור
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. ניו זילנד בספטמבר תגובה ל - 1 20/07/2008 18:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1717 הודעות עד כה
חודש בנ"ז זה לא ממש הרבה זמן. אני מבינה שזה מה שיש לך, אבל קח בחשבון שאם אתה רוצה לעשות הרבה טרקים, תצטרך להתמקד באזור יחסית מצומצם של נ"ז. טרק של 3 ימים יקח לך למעשה 4-5 ימים, כולל הגעה לאזור, קניות אוכל וכד' לפני הטרק וכן התארגנות ומנוחה אחרי הטרק (כביסה, השלמת קניות של אוכל וכד').
אין לי מושג לגבי שלג בספטמבר, ועוד פחות לגבי סקי, אבל בוא נניח שאם אתה רוצה שבוע של סקי זה משאיר לך זמן למשהו כמו 3 טרקים, נגיד - רק באי הדרומי.
מעבר לזה, יש לך גם בעיה שחלק מהטרקים יהיו עדיין סגורים, במיוחד אם יהיה שלג. טרקים שתוכל לעשות יהיו כאלה שהם בצפון האי הדרומי (די בטוח שתוכל לעשות אותם), אלה הטרקים של החוף ולפי דעתי גם באזור ההיפי אמור להיות בסדר (חוף מערבי). אולי גם בבנקס פנינסולה יהיה אפשרי לעשות את הטרק.
לגבי האי הצפוני, גם שם כנראה יהיה אפשרי לעשות כמה טרקים. לפי דעתי אין לך זמן להיות בשני האיים.
כמובן, יש אפשרות לעשות טיולי יום, בכל מקום, כדאי להתייעץ עם ה-DOC ספציפית לכל יום שמעוניינים לטייל בו.

לגבי עלויות, גם על לינה בבקתות בטרקים משלמים, אם כי זה מחוץ לעונה אז אולי יהיה יותר זול. באופן כללי לילה בדורם באכסניה עולה סביב 20$ ללילה. בקתה יכולה להיות בחינם (בלי תחזוקה) או אפילו עד 30$ אם זה למשל באייבל טזמן (שם אני משערת שתמיד יש בקתות פתוחות). אל תשכח שאתה צריך גם רכב: במקומך הייתי שוכרת. טרמפים וליפטים יכולים להיות קצת בעייתי מבחינתך כי יכול לקחת הרבה זמן להשיג כאלה ואתה רוצה לעשות הרבה טרקים.
בוא נגיד שמשהו כמו 2000$ לחודש, לא כולל את הסקי. אולי יהיה קצת פחות כי הבקתות בטח יהיו יותר זולות וגם לא יהיה לך הרבה זמן לאטרקציות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. ניו זילנד בספטמבר תגובה ל - 2 21/07/2008 10:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Or לא מחובר Or  משתמש פעיל 791 הודעות עד כה
בתחילת ספטמבר זה "סוף עונת הגלישה" (spring ski) אבל עדיין יש שלג, ככל שתגיע מוקדם יותר, בתיאורה זה אמור להיות טוב יותר.
לגבי ציוד... אין לי מושג איזה המלצות אתה מחפש, אבל משכירים שם הכל. החל מביגוד וקסדות ועד הציוד עצמו... אתה מוזמן לשאול כאן, ואני מאמין שגם בפורום סקי תקבל תשובות. בכדי להוריד את העלויות אפשר להשכיר ציוד ל3 ימים ברצף ולא לחוד, וגם לעשות סקר שוק ולבדוק דילים של סקי פס+השכרה.

לגבי אתרים, אם אתה אומר שאתה לא גולש מנוסה, אני משער שקרדרונה (בין קווינסטאון לוואנאקה) או הרימארקבלס (ליד קווינסטאון) יתאימו לך.

נדמה לי ששקד ענתה על השאלות שלך.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. תודה על התגובות! תגובה ל - 1 22/07/2008 05:28 לתגובה קודמת
  jmarr לא מחובר jmarr  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:The Western Arthurs מישהו יודע? מישהו שמע?
להודעה הבאה:ניו-זילנד - מסלול והמון טפים

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

מחממים סורקים

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

חיפוש מהיר