כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. צריך את המלצתכם! 20/07/2008 18:30 לתגובה הבאה
  orrg7 לא מחובר orrg7  משתמש בינוני 62 הודעות עד כה
אני שוקל לטוס לטיול בניו זילנד...משהו כמו חודש חודשיים...
אז הנה כמה שאלות...:
במידה ואני לא רוצה להתכלב יותר מידי מבחינת לינה בטיול...כמה אמור בערך לעלות לי כל העניין?
הבנתי שינואר זה שיא הקיץ שם, מאיזה תאריכים נחשב שם העונה החמה מבחינת תיירות והאם שווה לנסוע בעונה הפחות תיירותית??
אמממ זה כל מה שאני חושב עליו כרגע...אבל אני בטוח שאני אשאל עוד שאלות Very Happy
תודה מראש לכל העונים!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. חם? בנ"ז? תגובה ל - 1 20/07/2008 19:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1711 הודעות עד כה
קיץ ניו זילנדי דומה לקיץ של מרכז אירופה: רוב הימים נעימים (20 ומשהו מעלות), לפעמים גם ימים מעוננים או גשומים (תלוי גם באזור בתוך נ"ז). בימים חמים באופן קיצוני יהיה משהו סביב 30 מעלות, וגם זה לא קורה בכל האזורים. בוא נגיד שממש חם לא הולך להיות. רוב האנשים דואגים יותר מגשם מאשר מחום (בצדק, אגב...).
לנסוע מחוץ לעונה? אפשר, אבל אם זה ממש מחוץ לעונה (נגיד עכשיו) אז יש קצת בעיה שחלק מהטרקים סגורים וגם חלק מהאטרקציות לא פעילות. אם אתה מדבר על לנסוע בנובמבר במקום בינואר - אפשר, לא מאוד עקרוני.

לגבי עלות, בממוצע כ-2000$ לחודש, תלוי מה עושים. אני לא יודעת מה אתה קורה להתכלב על לינה: לישון בדורם זה להתכלב? אוהל זה להתכלב? לישון באוטו זה להתכלב? בנ"ז יש גם אפשרות לישון אצל אנשים שמארחים בבתיהם (ראה קישור ל"אירוח ישראלים בנ"ז - חיבורים והיט" בצד שמאל). זה לא רק עניין של לינה אלא גם מה אוכלים, איך מתניידים, אלו אטרקציות וכמה אטרקציות עושים וכו'. בכל מקרה - בערך 2000$ לחודש, ועל זה צריך להוסיף עלות טיסה, ביטוח, ציוד וכו'.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. חם? בנ"ז? תגובה ל - 2 20/07/2008 20:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  orrg7 לא מחובר orrg7  משתמש בינוני 62 הודעות עד כה
כשאני אומר להתכלב אני מתכוון לישון הרבה באוטו ובאוהל, למרות שהבנתי שזה חוסף המון...
אבל נגיד ואני רוצה לעשות אטרקציות למיהנן, אבל מעדיף לישון באכסניות (לא משנה שירותים ומשלקחות משותפים וכאלה..), כמה אמור לעלות לי בערך?
אני בוחן עכשיו כמה אופציות לגבי טיול אז אני רוצה לדעת כי מה לעשות, כסף זה חלק מההחלטה...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. חם? בנ"ז? תגובה ל - 3 20/07/2008 21:50 לתגובה קודמת
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1711 הודעות עד כה
אני חושבת שעדיין משהו סביב 2000$ לחודש. כמו שאמרתי לך, יש עוד פרטמטרים חוץ מלינה. רכב זו הוצאה גדולה, יחסית. אם למשל תיסע בטרמפים זה מן הסתם יהיה חיסכון די משמעותי בעלויות. גם בענייני לינה - אפשר לישון אצל מארחי היט, חיבורים או דברים כמו קאוצ' סרפינג וזה בהחלט מוזיל עלויות: 5$ ללילה במקום 20$ באכסניה, למשל.

בסופו של דבר - נ"ז זה יקר. שווה מאוד, אבל יקר, יחסית ליעדים כמו דרא"מ או אסיה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:אוזיס אני בא
להודעה הבאה:מה דעתכם על המסלול המצורף?

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

מחממים סורקים

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

חיפוש מהיר