כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. הודו 20/07/2008 23:34 לתגובה הבאה
  liorit222 לא מחובר liorit222  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה
שלום שלום !
החלטתי שאני טסה להודו בעוד שבועיים .. ואין לי מושג לאן מה מי ולמה ... אני יודעת שאני מחפשת מקומות מעניינים להרגע ולמצוא קצת שקט .. אשמח אם תוכל לתת לי מידע על העונות .. שמעתי שאני יכולה להשיג כרטיס ב600 דולר דרך ירדן .. זה הגיוני ?
תודה !
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. הודו תגובה ל - 1 21/07/2008 07:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  תאי לא מחובר תאי - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 11015 הודעות עד כה
היי liorit222,
ממליץ לך לקרוא את החומר הקב שישנו בלינק המצ"ב ולחזור אלינו עם שאלות יותר ממוקדות.

טיול מהנה,
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. קחי בחשבון תגובה ל - 1 21/07/2008 09:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Meytal_c לא מחובר Meytal_c  משתמש מתחיל 14 הודעות עד כה
1. חיסונים להודו, בהנחה שאף פעם לא חוסנת לקראת נסיעה כזו, יש להתחיל לפחות חודש וחצי מראש.
2. כרטיס טיסה יש להזמין כמה שיותר זמן מראש. כרגע המחירים עולים כי זו עונת השיא. אם את רוצה לטוס, תתחילי להתקשר לסוכני נסיעות ולברר מחירים. הטיסה ששמעת עליה היא כנראה עם חברת התעופה royal jordanian. ניתן להזמין דרך סוכנות שנקראת fly east.
3. לכמה זמן את רוצה לנסוע? לאיזה אזור בהודו? רק להודו, או גם למדינות אחרות באזור? השאלות האלו יכולות להשפיע על החיסונים שתצטרכי, התרופות שתצטרכי לקחת איתך, הציוד שתצטרכי לקנות וכו'.
4. איזה סוג של טיול את מחפשת? טרקים? בטן-גב? מסיבות?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. כרטיס בפחות מ- 600$ עם הירדנים תגובה ל - 3 21/07/2008 11:43 לתגובה קודמת
  ory_n לא מחובר ory_n  משתמש מתחיל 25 הודעות עד כה
אז כפי ששמעת אפשר להגיע להודו בפחות מ-600$ למען האמת ב542$ שזה כמה שעלה לי הכרטיס (הלוך לדלהי חזור מבומביי למרות שזה לא משנה אפשר לשחק עם זה או לחזור מאותו מקום)
רק דבר אחד קטנטן חשוב שתביני - זה כרטיס מעמאן ולעמאן! לא מנתב"ג.
משמע, את צריכה להגע לעמאן עצמאית ולחזור מעמאן עצמאית, זה לא אמורה להיות בעיה כי יש חברה בשם נזרין שמוציאה כל יום אוטובוס לעמאן מנצרת ונדמה לי שגם מת"א (נזרין 04-6010458) .
יש קצת אגרות וויזות שמוציאים בגבול וזה יוצא בסופו של דבר עוד 100-150$ אבל זה לא נורא בהתחשב ששאר החברות לוקחות מינימום של 1000$ לכרטיס.
כמובן שיש גם את נושא המעבר לירדן שכל אחד יחליט אם הוא מעוניין להסתובב במדינה ערבית או לא (וכיוון שאת אישה אולי זה אפילו קצת פחות נעים).
אז בוא נגיד שזה יוצא אחרי כל הבלאגן בין 650$-700$ שזה עדיין נמוך משמעותית משאר החברות, ולא לשכוח שהירדנים נחשבים חברה איכותית וזה גם חשוב.
יש כאלה שלא אוהבים את הבלאגן ומעדיפים לשלם עוד קצת ולצאת מהארץ ויש כמוני שמעדיפים לחסוך על ההוצאה הכי "מיותרת" בטיול שזו הטיסה שהיא בחזקת אין ברירה ולהשאיר לעצמם יותר כסף לטיול עצמו.
דרך אגב, אותה טיסה רק עם קונקשיין מנתב"ג ולנתב"ג (ז"א יציאה מהארץ עם הירדנים וחזרה לארץ) תעלה לך כפול!!! 1062$ שזה טירוף לשלם עוד 500$ בשביל לחכות 10 שעות קונקשיין בירדן.
לשיקולך,מקווה שעזרתי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שאלה על שוק סופ"ש בבנגקוק
להודעה הבאה:איפה עדיף לטייל במרס אפריל

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר