|
| 2. זקוק בדחיפות לפרטים לגבי LETOONIA GOLF RESORT תגובה ל - 1 |
21/07/2008 18:25   |
| |
yellowking - הנהלת הפורום |
1876 הודעות עד כה |
|
|
|
|
|
|
|
|
| 4. זקוק בדחיפות לפרטים לגבי LETOONIA GOLF RESORT תגובה ל - 1 |
23/07/2008 00:26   |
| |
eliadfer |
2 הודעות עד כה |
|
|
איזה קטע, חזרתי עכשיו משם, אני הייתי שם שישה ימים, אנחנו היינו חמישה נערים בני 18 ונהננו מכל רגע, בנוסף, חיפשתי בכל מקום חוות דעת של אנשים ישראלים ופשוט לא מצאתי, בגלל זה אני אפרט בנושא.
אז דבר ראשון, מבחינה ויזואלית המלון יפה מאוד, המון גנים מושקעים, עצים פרחים גינות שבילים, אווירה של חופש.
יש במלון הזה גם מבנה וגם ביתנים , אני הייתי במבנה, אישית אני לא מבין מה ההבדל מה שכן, הביתנים יותר שקטים ולזוגות או משפחות זה יכול להתאים יותר.
אוכלוסיית המלון - המלון מכיל ברובו רוסים, חלק קטן של בריטים גרמנים צרפתים. הרוב רוסים, לי באופן אישי לא הם לא הפריעו בכלל, המלון שקט ומסודר.
ניקיון- נקי בצורה יוצאת דופן, חדרים נקיים, סידור חדרים כל יום, הכלי אוכל, חדר אוכל, בריכה, הכל נקי ומצוחצח.
הבריכות מדהימות, מהנות ונקיות. הבעיה הקטנה היא שזה בריכה גדולה מאוד שכולה אותו גובה שהוא מטר ושבעים ורק בצדדים יש מעין עליות כאלה. בנוסף יש בריכה אולימפית בגובה של מטר וארבעים, יש 2 בריכות שקטות בתוך האיזור של הביתנים.
מגלשות- אין מבחר יש מגלשה אחת לילדים ועוד אחת שמחולקת לשלוש די מהנה.
אוכל, הכי חשוב כמובן, מבחינת אוכל, יש יותר טוב, אבל לא רע בכלל, יש מגוון ויש כמות והכל חם וטרי, אבטיחים ומלונים יש כל הזמן, כל היום. בערב בשרים סלטים תוספות, בשישי בערב הארוחת ערב מאוד מושקעת, טלה דגים שווארמה ועוד..
ארוחות בוקר זה מ 7 עד 10
צהריים מ 11 עד 3 (יש ארוחת בוקר מאוחרת שהיא נכללת בצהריים)
וארוחת ערב מ 7 וחצי
בנוסף יש מסעדות שמפוזרות במלון שמגישות המבורגר - באופן אישי התאכזבתי מההמבורגר, אבל זה עניין של טעם.
בארוחות השונות מגישים גלידות פיצות טוסטים חביתות קינוחים פנקייקים פירות וכו'.
מסעדות בהזמנה אישית, יצא לי להיות רק בדגים, עצה שלי איך שתגיעו תירשמו כי לפעמים נגמר המקום, המסעדת דגים מצויינת יש אסיאתית ותורכית.
מיני בר מתמלא כל יום, לא עשיר בכלל במשקאות.
בארים במלון מפוזרים בלי סוף אין מחסור אין תורים אין הידחפויות הכל זמין.
ספא חמאם ג'קוזי סאונה הכל כלול חוץ מהמסאג'ים, חוף ים מסודר
שדרה ענקית של מדשאה עם ערסלים בכל מני סוגים, מדהים.
צוות בידור נחמד מאוד, ההופעות עצמן הן משהו כמו שעה ביום מתחילות ב 10 דובר אנגלית, אין בעיה להבין.
לילדים יש מיני קלאבים וכל מני שטויות כאלה ואחרות..
בירות - בירה EFES חופשי קוקטיילים - (האלכוהול לא הכי משובח) חטיפים וכל מני כאלה..
אין כמעט ישראלים במלון אנחנו היינו הצעירים היחידים ובנוסף היו אולי 2 משפחות של ישראלים, צריך להתרגל אבל בסך הכל זה כיף.
חסרונות - המלון כמעט ולא דובר אנגלית, נורא קשה לתקשר איתם.
מבחינת כשרות במאכלים יש בעייתיות כי אין לדעת אם יש חתיכות של חזיר באוכל או בשר וגבינה וכד'.
בעיקרון זהו, אני באופן אישי מאוד מרוצה חברים שלי מרוצים וזהו..
מאחל לכם חופשה נעימה!!
[עודכן ב:23 יולי 2008 00:30:]
|
|
|
|
|
|