כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon4.gif  היכן ניתן לקנות את כרטיס ה-V.I.P ?בארץ?איפה? תודה 21/07/2008 12:28 לתגובה הבאה
  מיכליס לא מחובר מיכליס  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. לא ניתן, לא צריך תגובה ל - 1 21/07/2008 14:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1958 הודעות עד כה
יכול להיות שאולי את יכולה להזמין אותו דרך האינטרנט או איזה מן דבר כזה אבל - למה לך? כשאת מגיעה לאוסטרליה, תיכנסי לאכסית ה-VIP הראשונה שאת רואה ותקני את הכרטיס. ההנחה תנתן לך גם על הלילה הזה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. תודה תגובה ל - 2 21/07/2008 16:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מיכליס לא מחובר מיכליס  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה
וכמה זה עולה בערך?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. לפי האתר של VIP זה עולה 43$ תגובה ל - 3 21/07/2008 16:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני יודעת שזה נראה נורא מלחיץ ואת בטח רוצה להכין את הכל מראש והכל, אבל זה באמת לא בעיה. באכסניה הראשונה שתגיעי אליה שתהיה שייכת ל-VIP תבקשי כרטיס חברות. אפילו אם את ישנה באכסניה אחרת אבל רק עברת ליד אכסניה של VIP את יכולה להכנס ולבקש לעשות כרטיס חבר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. אכסניות ה- VIP תגובה ל - 4 21/07/2008 18:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יעל מ. יעל מ. לא מחובר יעל מ. - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 752 הודעות עד כה
לדעתי האכסניות האלו פחות מומלצות (התנאים פחות טובים, פחות שקט ונעים)... מניסיוני, בכל מקרה).

אם כן רוצה כרטיס הנחות - כדאי את כרטיס ה- YHA שתקף בכל העולם והאכסניות שלו (ברובן) טובות. את הכרטיס את יכולה לרכוש באחת האכסניות בארץ השייכת לרשת.

טיול מהנה
Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. אכסניות ה- VIP תגובה ל - 5 22/07/2008 18:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  snoofkin לא מחובר snoofkin  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
ואיפה אפשר לקנות את ה YHA בארץ? כי שמעתי שזה נורא יקר בניו זילנד או אוסטרליה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. אפשר לקנות בכל אכסניה של HI בארץ תגובה ל - 6 22/07/2008 19:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני מצרפת לך לינק לאתר הרשת. מופיעות שם האכסניות של הרשת ותוכל לגשת לזו הקרובה למקום מגוריך ולרכוש את הכרטיס. כתוב שם שהכרטיס עולה 50 ש"ח, כך שהמחיר קצת עלה, מסתבר, אבל עדיין הוא משתלם.
אגב, האכסניות של YHA הן בד"כ קצת יקרות אבל מצד שני - אתה די יכול להיות סמוך ובטוח שהאכסניה תהיה בסטנדרט מסוים. הכרטיס, אגב, משתלם אפילו רק בשיל ההנחות שתקבל איתו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. אפשר לקנות בכל אכסניה של HI בארץ תגובה ל - 7 22/07/2008 19:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה רבה
יש לך מושג אם כרטיס סטודנט יעניק לי את אותן הנחות או שכדאי לעשות גם וגם?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. אפשר לקנות בכל אכסניה של HI בארץ תגובה ל - 8 22/07/2008 19:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
באופן כללי ההנחות באטרקציות / תחבורה הן די זהות כך שאם כבר יש לך כרטיס סטודנט - לא בטוח ששווה להשקיע גם ב-YHA. YHA נותן הנחות באכסניות של הרשת הזו, כרטיס סטודנט בד"כ לא נותן הנחות באכסניות. אני, בכל אופן, לא נתקלתי בזה: אולי רק אם שואלים במיוחד בקבלה אם יש הנחות. מה שכן, רוב האכסניות הן לא של YHA ואלו שכן הן בד"כ קצת יקרות, כך שאם כבר יש לך כרטיס סטודנט לא נראה לי שיש טעם להוציא YHA. אם אתה מתלבט איזה מהם להוציא אני הייתי הולכת דווקא על ה-YHA.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. אפשר לקנות בכל אכסניה של HI בארץ תגובה ל - 9 22/07/2008 22:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אחלה תודה רבה על העצה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. אפשר לקנות בכל אכסניה של HI בארץ תגובה ל - 10 23/07/2008 01:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
dekelbz dekelbz לא מחובר dekelbz  משתמש פעיל 342 הודעות עד כה
הי מיכליס
אני לא יכול להתחרות בשקד בעניין של המידע.. מדהים איך היא עושה את זה. מה שכן, האכסניות של yha באמת גבוהות בסטנדרטים של ניקיון וסדר, אבל מצד שני הרבה מהן, גם בניו זילנד וגם באוסטרליה הן עם אווירה קלינית משהו.. אתה יכול להיות שם שבוע ועדיין להרגיש זר.
יש שם יחסית הרבה אנשים שהם לא תרמילאים, אלא פשוט מבקשים לישון במקום זול: צרפתי בן 50 שישן באכסניות כי זה זול ומפליץ בלי סוף, מקומי שאשתו זרקה אותו כי הוא הכיר בת 16 מצ'ט והכי טוב- אחד שחזר אתמול מטרק של 8 ימים בניו זילנד ועדיין לא התקלח, וגם מדבר איתך בלי סוף כי הוא לא דיבר עם אף אחד שבוע.
לדעתי אם את מחפשת אכסניות יותר ביתיות, מקום חברתי שאפשר להכיר בו אנשים, כרטיס ה yha טוב רק בשביל ההטבות הנלוות.

[עודכן ב:23 יולי 2008 01:27:]

dunlop זו לא רק חברה לצמיגים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. אני מסכימה איתך בכלליות תגובה ל - 11 23/07/2008 10:34 לתגובה קודמת
דקל, אני מסכימה איתך בכלליות לגבי האכסניות של YHA, אם כי לא נתקלתי בחוויות כמו אלו שאתה מספר עליהן. החוויה הכי מסעירה שהיתה לי באכסניה של YHA היתה בוולינגטון, כשאחד משותפי לחדר שכח לקחת את המגבת שלו למקלחת והיה צריך לצאת חזרה לחדר (אחרי המקלחת...) כדי להביא אותה.
זה נכון שיש אכסניות יותר נעימות וביתיות מה-YHA, העניין הוא, שאם אתה מגיע לאיזשהו מקום שבו אין לך ממש מידע על אכסניות ואתה קצת תקוע ומחפש מקום לישון - ה-YHA הן אופציה טובה. נכון שהם לא יהיו הכי ביתיים ונעימים אבל הם גם כנראה לא יהיו מניאקים, החדרים שלהם יהיו נקיים, כלומר - יהיה איזשהו סטנדרט.
אגב האכסניה בוולינגטון, הייתי פעמיים בוולינגטון ובשתי הפעמים ישנתי בה. היא גדולה והמונית והיא נותנת תחושה של להיות במלון (חוץ מזה שחולקים חדר עם עוד אנשים) אבל זה דווקא התאים לי לאווירה העירונית של וולינגטון. חוץ מזה, שיש ממש ליד האכסניה סופר ואפשר לחנות בחינם בחניה של הסופר - זה מאוד מאוד נוח.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שאלת ויזה לאוסטרליה
להודעה הבאה:לבלות ב: Huskison Jervis Bay NSW

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

מחממים סורקים

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

חיפוש מהיר