כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. לינה בקטעים הראשונים של שביל ישראל 21/07/2008 14:52 לתגובה הבאה
  devilh לא מחובר devilh  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
אני מעוניין לעשות על שלושה ימים את החלק הראשון השני והשלישי של שביל ישראל.
החלק הראשון(דן עד תל חי) מאוד קצר, בניגוד לשניים הבאים שהם יותר ארוכים וקשים.
לכן ביום הראשון אני רוצה להיכנס כבר לחלק השני, והשאלה היא כמה,איפה ללון,איפה יש מים ואיפה אני יכול לקנות אוכל.
חשבתי על שלוש נקודות לינה-לגבי כל אחת מהן אני צריך לדעת האם יש במקום/או מה המרחק ל:מים(ברז,ללא טיהור),שטח אפשרי ללינה,מקום להצטייד באוכל:
1. אם אני לא מצליח למשוך לתוך החלק השני,אז בחניון האריה השואג
2.בחניון רועים(ליד עין רועים)
3.בנקודה המסומנת במפה שצירפתי כנקודה מספר 3 (שממנה אפשר ללכת לשביל הגיאולוגי,לרדת לקרית שמונה,או להמשיך אם שביל ישראל)
(המפה הוצאה מאתר "מפה")

תודה לכל העוזרים, ושימו לב,אני זקוק לכמה שיותר פירוט
5EB_MAPA_1216578950553.jpg
5EB_MAPA_1216578950553.jpg(גודל:6.58KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. icon6.gif  לינה בקטעים הראשונים של שביל ישראל תגובה ל - 1 24/07/2008 22:44 לתגובה קודמת
  ilandan63 לא מחובר ilandan63  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
אחי , עשיתי את הדרך עם שני ילדים קטנים והגענו בלילה לעין רועים. ממליץ לישון שם. מים נקיים מברז יש באנדרטת האריה השואג בתל חי.
בעין רועים יש שוקת עם מים שבהם יש אפילו דגי זהב. בחיי. המים לא לשתיה אבל אפשר להתרחץ בהם(עכשיו בקיץ אולי זה יבש?!) יש שם חורשת אורנים עם שולחנות קק"ל.
לילה שני - במצודת כ"ח - יש שם משטח גדול , נוף, מים מברז. ושם כל השביליסטים ישנים.
לילה שלישי כדאי בקיבוץ יראון. יש שם חדר לשביליסטים , למרות שאני והילדים הלכנו בסוף היום הזה בחושך וישנו בשטח. אבל שמעתי עליו מאחרים שישנו שם בלילה. תשלום סמלי 10 שקלים משהוא כזה. וכולל ארוחת בוקר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:רכב שכור בק'צקר תורכיה
להודעה הבאה:מלון palmet resort בקמר- מישהו שמע עליו?????