כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. אתרי זלצבורג עם תינוק, אפשרי? 18/07/2008 01:04 לתגובה הבאה
נוני10  משתמש לא מוכר
אנחנו זוג+תינוק מתכוננים לטייל באזור זלצבורג. אילו מגבלות יש לנו באתרים?
הבנתי שבמערות הקמח והמלח אין כניסה לתינוקות. ומה עם הארמונות? הלברון למשל? לודוויג?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אתרי זלצבורג עם תינוק, אפשרי? תגובה ל - 1 18/07/2008 01:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ג'מוס ג'מוס לא מחובר ג'מוס  משתמש פעיל 3731 הודעות עד כה
התשובה בתמונות שצולמו בהלברון - בגן המזרקות.

הג'מוס
זאת לא שלי על הכתפיים של אבא שלה
זאת לא שלי(גודל:15.46KB)על הכתפיים של אבא שלה(גודל:18.02KB)

T TC TCP TCP/IP
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אתרי זלצבורג עם תינוק, אפשרי? תגובה ל - 1 18/07/2008 09:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yosi555 לא מחובר yosi555  משתמש פעיל 621 הודעות עד כה
בוקר טוב
אין כזה דבר מערות הקמח והמלח
ישנם מערות מלח ולפי החברים שכתבו הכניסה מגיל 5 נדמה לי
ומערות קרח לא חושב שיש הגבלה למעט שבאמת קר בפנים כ-0 מעלות לא יודע לגבי תינוק איך זה משפיע Crying or Very Sad
לגבי ארמון הלבורן ב-ANIF ,ארמונות לודוייג ב fussen או ארמון לינדהוף אין בעיית גיל כניסה
יום טוב
יוסי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אתרי זלצבורג עם תינוק, אפשרי? תגובה ל - 3 21/07/2008 15:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
נוני10  משתמש לא מוכר
אני לוקחת לתינוק עגלה ומינשא (קנגרו). אנו עומדים לטייל באתרים האלה: אגמים, לודוויג, קרימל, גולינג, לברון.

האם אפשר לקחת את התינוק בעגלה באתרים האלה, או שצריך את המינשא?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. אתרי זלצבורג עם תינוק, אפשרי? תגובה ל - 4 21/07/2008 17:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yosi555 לא מחובר yosi555  משתמש פעיל 621 הודעות עד כה
שלום
למרות שאין לי כבר ילדים קטנים אני יכול לומר לכם כך :
אגמים - זה טיול לאורך הטיילת של העיירות הללשטט או סט וולפגנג או בכל מיני עיירות זה שבילים לא הר ולא שבילי אופניים. ארמונות לודוויג- גם פה יש שביל עליה ברגל נכון שהוא לא קל לדחוף עגלה אבל אם היא מתקפלת אפשר לעלות עם הכרכרה והסוסים בארמון עצמו אין אפשרות לנוע בין החדרים עם עגלה כך שצריך מינשא או על הידיים אני חושב שיש בחוץ מקום לשמירת עגלות ילדים קרימל- זו עליה גם תלולה ולא קלה לדחיפת עגלה לאורך הכביש לא קל אפשרי לעלות בתשלום עם מונית אבל הירידה עם עגלה צריך "ברקסים "טובים. מפלי גולינג- לדעתי אין בכלל אפשרות לעגלת תינוקות ארמון הלברון -שוב זה שבילי הליכה אולי בגלל המקום הקטן וכמות האנשים תתקשו עם עגלה ולכן עדיף להשאירה באוטו ולקחת מנשא זה יותר נוח ויש שם השפרצות מים.
יוסי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. אתרי זלצבורג עם תינוק, אפשרי? תגובה ל - 5 21/07/2008 22:11 לתגובה קודמת
נוני10  משתמש לא מוכר
יוסי, תודה!!

מה עם הרכבלים ורכבות הקיטור וגלגלי השיניים? יש אפשרות להכניס עגלות?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מסלול אוסטריה
להודעה הבאה:אוסטריה בסוף שבוע