1. עוד 36 שעות לספירה לאחור |
21/07/2008 08:14  |
| |
mabat |
1647 הודעות עד כה |
|
|
אז כן. גם תורי מגיע, ובעוד 36 שעות אני יוצאת לכיוון שדה התעופה, בדרכי לאלסקה הרחוקה. חלום ישן שלנו עומד סוף סוף להתגשם.
המזוודה ארוזה עוד מהשבוע שעבר (דבר שמאד לא אופייני לי פשוט הבעל נסע לפני, והיה צריך כבר לקחת איתו מזוודה אחת), וחסר לי ממש להכניס את הדברים הקטנים האחרונים.
מחכים לנו עכשיו 10 ימים של טיול יבשתי, ואחריהם עוד 4 ימי שיט במעבר הפנימי. הימים האלה יהיו מלאים בחוויות חדשות עבורינו.
אני מנצלת את ההזדמנות להודות לתמי מסיאטל, לרמיה, לעופר,לדוד ולאחרים כאן, שבהם נעזרתי לא מעט בשלב התכנונים. מבטיחה לספר חוויות ורשמים לאחר החזרה.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 7. עוד 36 שעות לספירה לאחור תגובה ל - 1 |
21/07/2008 10:16   |
|
|
נסיעה טובה, והתכונני מראש לקחת את הטיסות הלא-קלות בקלות.
וטיפ לדרך שבוודאי את כבר מכירה, אבל הוא נכון במיוחד כשמדובר במרחק כזה: התכונני מראש לאפשרות של תקלה בהגעת המזוודות (למרות שהסבירות לכך קטנה). במהלך הצ'ק-אין שימי לב באופן אישי (מנסיון של הנסיעה האחרונה שלנו לאלסקה וגם מנסיעות נוספות) שמדבקות הברקוד עם המסלול ונתוני הטיסות ששמים לך על המזוודות ממוענים נכון לאורך כל הדרך עד לתחנת היעד (אנקורג' מן הסתם). וליתר ביטחון, קחי בתיק היד כל מה שצריך כדי לשרוד ביממה הראשונה לאחר הטיסה ללא מזוודות.
ד"ש לאלסקה!
דוד
|
|
|
|
| 8. תודה גדולה, מוני תגובה ל - 5 |
21/07/2008 12:41   |
| |
mabat |
1647 הודעות עד כה |
|
|
אתה נמצא לי על הכוונת לטיול הבא שאני מתכננת באמתחתי: טיול שלכת לצפון-מזרח ארה"ב. לא יודעת אם נוכל להגשים אותו כבר בסתיו הקרוב, אבל בכל מקרה צפה פגיעה
|
|
|
|
|
| 10. תודה, אורית תגובה ל - 2 |
21/07/2008 12:45   |
| |
mabat |
1647 הודעות עד כה |
|
|
נראה לי, שגם לנו יישאר בטח טעם של עוד בסוף הטיול הזה, כי חלק גדול מהדברים שנורא רצינו לא נספיק לעשות בזמן המצומצם שיש לנו (שבועיים נטו). אבל באמת שאי אפשר לבלוע את הכל ביחד
|
|
|
|
|
| 12. תודה, דוד, על תוספת הטיפים של הרגע האחרון :-) תגובה ל - 7 |
21/07/2008 13:50   |
| |
mabat |
1647 הודעות עד כה |
|
|
הטיסות הארוכות לא מפחידות אותי. אני די מורגלת בהן, ומנצלת אותן הכי טוב שרק אפשר: אני פשוט ישנה חלק גדול מאד מהזמן.
תודה גם על הטיפ לגבי המזוודות. אני באמת תמיד מקפידה שיהיה אתי במטען היד ציוד ליום אחד, כך שאם יש פנצ'ר - אפשר להסתדר בלי לרוץ להתחיל לקנות כל דבר.
על המזוודות הגדולות יש לנו תגי זיהוי של אייר קנדה, שיודעים לאתר אותנו בכל יעד שבו אנחנו נמצאים. כבר קרה בעבר שמזוודה שלנו הלכה לטייל, ובעלי קבל אותה כעבור 24 שעות ביעד שבו הוא היה. בכל אופן תודה על הטיפ החשוב לגבי הברקוד.
אני אמסור לאלסקה ד"ש ממך. כבר מתגעגע, הא?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 18. עוד 36 שעות לספירה לאחור תגובה ל - 1 |
21/07/2008 18:47   |
|
|
mabat היקרה !
נסיעה טובה מלאת חוויות והנאה....נשמח לשמוע על טיולך באלסקה שכן היא ברשימת היעדים המועדפים לטיולים הבאים.
רק שתדעי שאת המלצותיך לגבי הניאגרה קיבלנו בשמחה ובטוחה שיהיה נהדר. נשארו לנו רק עוד 59 יום...
להשתמע
אורלי
|
|
|
|
|
|
|
| 22. שמחה לשמוע שסייעתי עם ההמלצות לניאגרה תגובה ל - 21 |
21/07/2008 19:31   |
|
|
59 יום או 1420 שעות עוברים לאט לאט.
כשמטיילים לעומת זאת הזמן טס...
מאחלת לכם שהזמן יעבור לאט גם במהלך הטיול ושתהנו מכל רגע.
אורלי
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 29. שיהיה טיול מהנה mabat... תגובה ל - 1 |
21/07/2008 22:22   |
|
|
האמת היא שממש לא זכור לי שמישהוא שאל אי פעם בפורום על אלסקה אז
עכשיו תביאי לנו תמונות:)
|
|
|
|
| 30. תודה, תאיר תגובה ל - 26 |
21/07/2008 22:30   |
| |
mabat |
1647 הודעות עד כה |
|
|
שמחה מאד שהצלחתי לעזור לכם. בעצם בשביל זה אני פה כמו שכתבתי קודם, ברור לגמרי שאשתף ואייעץ גם בעקבות הטיול הנוכחי שלנו.
|
|
|
|
|
|
|
|