|
|
|
|
|
|
|
| 8. אני ישנתי בשק"ש חצי מהזמן... תגובה ל - 4 |
22/07/2008 15:40   |
|
|
אני ישנתי בשק"ש שלי חצי מהזמן בניו זילנד. בחלק גדול מהאכסניות מצעים ושמיכות הם בתשלום נוסף (בדורם, בכל אופן) ואם אין לך שק"ש אין לך במה לישון. קיץ ניו זילנדי יכול בהחלט להיות כמו חורף ישראלי, ואתה מאוד תצטער אם לא תהיה לך שמיכה. אם כבר יש לך שק"ש טוב וחם אז ברור שתיקח אותו, וגם אם אין לך - תחשוב על התשלום הנוסף כל לילה עבור שמיכות ועל עלות ההשכרה של שק"ש לטרק, לא בטוחה שיותר משתלם לשכור מאשר לקנות וזהו.
|
|
|
|
|
|
| 11. אני חושב שזה כבר לא ככה תגובה ל - 9 |
23/07/2008 20:31   |
|
בזמן שהייתי בניו זילנד הייתי צריך פעם אחת לישון בשק"ש, פשוט כי לא היה, גם אם רציתי להשכיר, ובלי שום קשר היא הייתה אחת האכסניות הטובות שהייתי בהן (ב national park village ליד טאראנקי).
dunlop זו לא רק חברה לצמיגים
|
|
|
|
| 12. נשיונל פארק וילג' זה באזור הטונגרירו תגובה ל - 11 |
23/07/2008 21:25   |
|
|
יכול להיות שאתה מתכוון לאגמונט וילג' או שהתבלבלת בהר?
בכל מקרה, יכול להיות שדברים השתנו וחוקים חוקקו מאז שאני טיילתי, אבל עדיין עובדתית - חצי מהזמן הייתי בשק"ש. גם בהיטים, למשל, לא תמיד יש שמיכות ולפעמים יש אבל אתה עצמך מעדיף לישון בשק"ש ולא במצעים שלהם (אם כי אני מאמינה שזה נפוץ יותר בקרב בנות...).
|
|
|
|
| 13. נשיונל פארק וילג' זה באזור הטונגרירו תגובה ל - 12 |
23/07/2008 23:27   |
|
אופס.. אל תזכרי לי את זה לרעה נשיונל פארק ויליג' זה בטונגרירו. התכוונתי לאגמונט וילג' ליד טראנקי.
dunlop זו לא רק חברה לצמיגים
|
|
|
|
| 14. זאת היתה האכסניה עם האופנים? תגובה ל - 13 |
23/07/2008 23:33  |
|
|
woodden leg או משהו כזה? אם כן - אתה צודק, היא באמת טובה וכיפית...
אגב, יצא לי לישון ביותר מהיט אחד בהם מבחירה ישנתי בשק"ש ולא במצעים של המארחים. שוב, אולי דברים השתנו, אבל אז רוב האכסניות לא נתנו שמיכות בדורמס ולפעמים היה באמת קר ורצית שמיכה.
|
|
|
|