כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon8.gif  איך להיות שבועיים בהולנד ולהחמיץ אותה לחלוטין 22/07/2008 08:02 לתגובה הבאה
  צביקה לא מחובר צביקה  משתמש פעיל 866 הודעות עד כה
לא ברור לי מדוע ynet בחרו לפרסם את הכתבה הזו. הכותב ומשפחתו בילו שבועיים שהם פארק נופש 2 פארקי שעשועים, דולפינריום וביקור קצרצר ומאכזב מבחינתם בהט לו. מזל שיום אחד הם גם ביקרו בחיטהורן ולשם שינוי נהנו. שבועיים !!! ואיפה חווית "הולנד" עצמה בשבועיים האלה ? מה דעתכם ?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. איך להיות שבועיים בהולנד ולהחמיץ אותה לחלוטין תגובה ל - 1 22/07/2008 12:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ענת. לא מחובר ענת.  משתמש פעיל 1193 הודעות עד כה
חבל שהוא קיבל במה עם חשיפה כל כך גדולה.
הדברים שהוא כתב ממש חוטאים לאמת ועושים עוול להולנד, מדינה מקסימה.
ועכשיו הוא גם יחשוב עצמו ל"מומחה להולנד"?
אני רק מקווה שאנשים שלא היו בהולנד, לא יקבלו רושם מוטעה מדבריו.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. צודק. צודק. צודק. תגובה ל - 2 22/07/2008 13:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
זיוה זיוה לא מחובר זיוה  משתמש פעיל 3844 הודעות עד כה
לא שמתי לב שהוא השמיץ את הולנד. הבעיה היא השטחיות המרגיזה שבה הוא מרשה לעצמו להיחשף.

לי מאוד מפריעים גם משפטים כמו, "ילדים לא אוהבים..."

איזה ילדים לא אוהבים? למה ההכללות?

וגם ה"חובה" הזה, שמחליף בכזאת קלילות את "לדעתי" היותר צנוע ויותר אמין - מעצבן בעיני, והגיע הזמן להיפטר ממנו גם כאן אצלנו בפורום.

צביקה, אז מה? ויתרתם על טיול השנה או שתהיו ספונטניים?

[עודכן ב:22 יולי 2008 13:38:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. הי זיוה תגובה ל - 3 22/07/2008 14:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כל מיני בעיות העסיקו אותי בזמן האחרון ולא היה זמן לתכנונים, לכן בינתיים אין שום טיול מתוכנן לאוגוסט ומתחיל למצוא חן בעיני לבלות סתם כך ביום ים, יום סרט עם הילדה, יום לבקר חברים בצפון בשילוב טיול באזור וכד'. אם בכל זאת אתקל באיזה דיל של הרגע האחרון שימצא חן בעיני, יתכן שאתפתה, בתנאי שזה לא בשבוע האחרון של אוגוסט (לצערי צריך לעבור ניתוח).
אם הכל יהיה בסדר, אני מתחיל דווקא לחשוב לכיוון חופשת החגים (אוקטובר).

מתי אתם נוסעים ?

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. איך להיות שבועיים בהולנד ולהחמיץ אותה לחלוטין תגובה ל - 1 22/07/2008 15:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  mitzmitz1 לא מחובר mitzmitz1  משתמש פעיל 459 הודעות עד כה
כתבה מרגיזה ביותר! הילדים שלי יושבים עכשיו לכתוב לו תשובה אחרי שנהנו לקרוא את התגובות לדבריו ה"חכמים".
מסכימה עם זיוה שההכללות מרגיזות במיוחד.

צביקה - בריאות שלמה.

רוית.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. רוית, תודה ! תגובה ל - 5 22/07/2008 15:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. איך להיות שבועיים בהולנד ולהחמיץ אותה לחלוטין.. תגובה ל - 6 22/07/2008 15:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ע ע לא מחובר ע ע  משתמש פעיל 355 הודעות עד כה
צביקה שלום,

תודה על ההפניה לכתבה. אני חושבת שרצוי להגיב או שמא לא שווה תגובה?

העיקר הבריאות. תרגיש טוב.

עפרה

[עודכן ב:22 יולי 2008 16:02:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. צודק. צודק. צודק. תגובה ל - 3 22/07/2008 16:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ג'מוס ג'מוס לא מחובר ג'מוס  משתמש פעיל 3320 הודעות עד כה
זיוה
לדעתי חובה להיפטר ממנו.... Laughing

צביקה תודה על ההפניה - יונית ענתה לכותב תשובה מלומדת ויפה - דיינו.
החלמה מהירה.

הג'מוס

[עודכן ב:22 יולי 2008 16:39:]

T TC TCP TCP/IP
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. צודק. צודק. צודק. תגובה ל - 8 22/07/2008 18:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
צביקה, אני מצטרפת לאיחולי ההחלמה ומקווה שהעניינים יעברו לך בקלות ובשלום.

אנחנו יוצאים מהבית ב-9/8 בערב ונחזור אליו (ולפורום) ב-18/8.

חזרתי עכשיו לכתבה לראות מה יונית כתבה לרשע התורן שלנו, וראיתי שלא רק היא אלא כמעט כל הכותבים קמו עליו בקול צעקה גדולה.
טוב, אז הוא כתב כתבה אידיוטית, ובאמת, לא צריך להגזים בחשיבות העניין. מי שרוצה להשקיע בטיול שלו - שישקיע, ומי שלא - שיהנה בדרכו. כל הכבוד לילדים החמודים של רוית, וכל גילוי מעורבות של ילדים ושל נוער ראוי לעידוד, אבל בינינו - יש דברים אחרים בעולם שצריך לשכב למענם על הגדר. מצד שני, תמיד אפשר להיות המגיב המאה ושתים עשרה, למה לא? Laughing

ג'מוס, הצחוק טוב לבריאות ויפה לקמטים. מי שרוצה להיות בריא על חשבוני - אין בעיה. סחטיין. Wink Thumbs Up

[עודכן ב:22 יולי 2008 18:44:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. העיקר הבריאות, צביקה תגובה ל - 4 22/07/2008 19:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אורנה1 לא מחובר אורנה1  משתמש פעיל 310 הודעות עד כה
החלמה מהירה ובריאות שלמה.
אורנה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. icon7.gif  תודה לכולם על האיחולים תגובה ל - 1 22/07/2008 22:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. הי זיוה תגובה ל - 4 23/07/2008 01:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ענתי לא מחובר ענתי  משתמש פעיל 1720 הודעות עד כה
הי צביקה,

מה שלומך?

קודם כל, והכי חשוב: החלמה מהירה, ובהצלחה בניתוח.
מקווה שהכל יעבור בשלום. Smile

שנית, לגבי הכתבה... בהחלט מאכזב.

היה נחמד לקרוא את התשובה של יונית.
גם עופרה שלנו הגיבה שם, לא? Shocked

רק לגבי דבר אחד הסכמתי איתו: לגבי הדולפינריום..... Very Happy
(הלו הלו, נא לא להתנפל עלי....)

אוהבת אתכם,

ענתי Razz
_10_0868.jpg __6_0809.jpg
_10_0868.jpg(גודל:5.40KB)__6_0809.jpg(גודל:4.85KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. תודה, ענתי תגובה ל - 12 23/07/2008 08:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
התגובה של יונית היתה מאוד עדינה. אני שקלתי האם להגיב לו ובסוף החלטתי שלא כדאי, כי אחרים הגיבו כבר מספיק ובכל מקרה לא נראה לי שהוא יבין על מה מדברים. נראה שמטרתם היתה סיור אקסטרים וזונות וכל מה שלא נפל בקטגוריה הזו לא גרם להם הנאה, פרט לחיטהורן שאפילו הם לא יכלו להתעלם מיופיה. אני אבל חושב, שיש להם תקווה. אם הם נהנו מחיטהורן, בהכוונה והדרכה נכונים, הם יוכלו להנות גם מהולנד האמיתית.

דולפינריום - אצלנו (למרות שבעברנו ביקורים גם ב-Sea World, אם כי ללא הילדה) נהנו, במיוחד הילדה שבמבחינתה מופע הדולפינים ובריכת הליטוף היו מקומות שקשה היה לנתק אותה מהם. לולא רצינו להגיע באותו יום גם לחטהורן, היינו נשארים שם עוד כולל לראות את המופע שנית, ללטף שוב את הדגים ולאפשר לה לשחק במשחקיה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. תודה, ענתי תגובה ל - 13 23/07/2008 08:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
וזיהוי המסעדה לגבי מנת האספרגוס היה נכון ? איך היה ?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. תודה, ענתי תגובה ל - 13 23/07/2008 09:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יונית יונית לא מחובר יונית - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 13151 הודעות עד כה
צביקה שלום
קודם כל תודה על ההפנייה.
שנית- הכותב לא ישנה את דעתו כנראה,אם הוא בכלל יטרח לחזור ולקרוא את מה שהעירו לו (ספק)
מה שיותר חשוב שאחרים שיחפשו בעוד שלש שנים את אחת המילים בכתבה,ימצאו גם את ההתייחסויות אל התרשמותו.
ולכן
דווקא חשובות התגובות אליו,כי הכתבות האלו נשמרות במאגרי המידע ולא פעם צפות בהקשרים הכי מוזרים שיכולים להיות .

זה שהוא ומשפחתו חיפשו פעילות מסוימת,והתאכזבו-זה לגמרי לגטימי,כי כל משפחה וההעדפות שלה.
לכל משפחה ההתרשמות שלה- לראייה משפחת ג'אמוס לא נהנה בדולפינריום,ואילו משפחתך נהנתה מאד .
זה שהוא לוקח את ההתרשמות שלו והופך אותה ל"עובדה" או "חובה" מכעיס מאד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. icon14.gif  יונית תגובה ל - 15 23/07/2008 10:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. העיקר הבריאות, צביקה תגובה ל - 10 23/07/2008 11:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גם ממני איחולי בריאות טובה והחלמה מהירה וקלה מהניתוח.

ענת
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. צר לי חברה, אתם נסחפים... תגובה ל - 11 23/07/2008 14:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  לימור א לא מחובר לימור א  משתמש בינוני 140 הודעות עד כה
הבן אדם אומר את דעתו. נכון, הוא לא מדייק אבל בהרבה דברים, לדעתי הוא בהחלט צודק. האפטלינג ממש לא משהו, הולנד עצמה היא מדינה חביבה, מדינת מישור, אך היופי ממנה והלאה!לאמסטרדם מספיק חצי יום וארומונות באשר הם מעניינים ילדים בדיוק 10 דקות.

האם מישהו מכם יחזור לטייל בהולנד? לא! הולנד היא מדינה לביקור חד פעמי! בניגוד להרבה ממדינות אירופה שרוצים לחזור אליהם עוד ועוד... אז מה נדלקתם???

הולנד היא המדינה היחידה שהבת שלי ביקשה....הביתה....!

צביקה, אל תתרגז...(כל עוד אין לך בעלות על נכסים תירותיים בהולנד Smile

החלמה מהירה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. אני גם אוסיף תגובה (תשובה ללימור) תגובה ל - 18 23/07/2008 15:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  veredant לא מחובר veredant  משתמש בינוני 62 הודעות עד כה
להולנד דווקא בהחלט מתחשק לחזור שוב - ביחוד לאמסטרדם שבה היינו יום אחד בלבד והרגשתי שרק טעמתי על קצה המזלג.
הייתי חוזרת שוב אפילו לאתרים שהייתי בהם כבר.

הילדים דווקא התרשמו מהחדרים והגנים בארמון הט-לו.
האפטלינג ממש כיפיי (גם למבוגרים בינינו שרצו ביקור חוזר).
גם הדולפינריום היה מהנה.
בכלל, הולנד דווקא נעימה מאד למרות מישוריותה.

והכי מרגיז לקרוא בכתבה לכמה מעט מקומות הם הלכו בשבועיים ימים שלמים! אפשר היה להספיק הרבה יותר ולמצות יותר את הביקור!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. אני גם אוסיף תגובה (תשובה ללימור) תגובה ל - 19 23/07/2008 15:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לימור צודקת.

הולנד, לדעתי, היא מדינה "חד-פעמית".

אנחנו לא היינו חוזרים להולנד, לא דווקא כי ישנם עוד המון מקומות בהם לא ביקרנו, אלא משתי סיבות אחרות עיקריות:

האחת - הילדים התבגרו מאז שהיו בהולנד בפעם הראשונה. אני חושבת שהולנד מתאימה לילדים קטנים יותר. אולי אופי הטיול שעשינו - קבע זאת בסופו של דבר, אבל בכל זאת - בדרך כלל ממליצים למשפחות שעדיין לא טיילו בחו"ל עם הילדים - לנסוע להולנד.

ושנית, לא פחות חשוב - ישנם מקומות הרבה הרבה יותר יפים מהולנד, אליהם הייתי חוזרת בפעם השניה. להולנד - לא. אולי בזוג. אולי.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. אני גם אוסיף תגובה (תשובה ללימור) תגובה ל - 20 23/07/2008 16:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה

לענתי וללימור,

אני רוצה להקדים לדברי שאני מסכימה עם לימור בכך שכל אחד ודעתו ואין צורך להגיע כאן להסכמה. אבל אני לא מסכימה שיופי או עניין באזור גיאוגרפי מסוים נקבע רק לפי מדד גובה ההרים (ואף שלא נסעתי עדיין לאלפים), ובכלל - שהדבר היחיד המעניין והיפה הוא הנוף הדרמטי או כמו שנירית פעם קראה לו, "נוף גלויה".
אחרי שהייתי בשלושה טיולים בארצות השפלה (ענתי, אמנם לפרקי זמן קצרים מהטיולים שלכם) יש לי עדיין רצון לחזור לכל האזורים שהייתי בהם: להולנד, לבלגיה וללוקסמבורג. זה כולל גם את בן-הזוג שלי שאמר בצער בסוף הטיול האחרון שבטח עוד יעברו שנים רבות עד שנחזור לאזור, כי יש רצון לראות עוד קצת עולם.
לידיעתכן, אני מתכננת לחזור בעתיד. אולי אני קצת חריגה. אני בטוחה שיש עוד משוגעים. חלקם לא מעזים להגיד. ענת ומשפחתה העזו אחרי שהבן החמוד שלהם אמר שבטיול בר המצווה שלהם הוא רוצה לחזור לאותו מקום שהיה בו בטיול הקודם. גם נילי ומשפחתה חזרו להולנד.
כשנסענו לבלגיה בעלי רצה בעצם לנסוע שוב להולנד, אבל במשפחה אמרו לו שיש עוד מדינות. אז נסענו לשכנים ובינתיים התאהבנו באזור ההוא Smile .
יש אופנות. אם אני אסע הרבה פעמים לאוסטריה ימחאו לי כפיים ואם אסע פעם שנייה להולנד או לבלגיה ירימו גבה. האפנה החזקה ביותר היא לנסוע פעם אחת להולנד, כטיול ראשון, ואח"כ לא לחזור אליה לעולם.

ועדיין, אחרי שכל אחד מאיתנו נשאר בדעתו - הדבר המעצבן ביותר הוא ההמלצות הגורפות של העשה ואל תעשה, המילה "חובה" וכל התרבות הזאת של ההמלצות. זאת הביקורת ולא השאלה אם הדולפינריום נחמד או אם ארמון הט לו מהנה ילדים. אלו הדברים שגם יונית אמרה לו בביקורת שלה ואלו הדברים שקוממו רבים מהגולשים של ynet, שלא מכירים כלל את הפורום הזה.

לימור, דבר אחרון: מצב רוח כזה או אחר של ילד הוא גם עניין של עיתוי. אני מרגישה שהבת הצעירה שלי, שהיא בערך בגילה של בתך, נהנית יותר ויותר מהטיולים ככל שהיא מתרגלת לטקס הזה של הטיול השנתי וככל שהיא גדלה. אבל זה כמובן אינדוידואלי, ואני מקווה שאת לא כועסת עלי ועל הנאום שלי לאומה.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. צביקה תגובה ל - 1 23/07/2008 17:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Trico Trico לא מחובר Trico  משתמש פעיל 1262 הודעות עד כה
לא הייתי כאן מספר ימים ואת נושא הכתבה בYNET כבר כולם מיצו אז :
תרגיש טוב החלמה מהירה - כל השאר הבל הבלים ! Smile

I'll be back
סמן להדפסה   הוספת תגובה
23. צר לי חברה, אתם נסחפים... תגובה ל - 18 23/07/2008 17:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מיכל א מיכל א לא מחובר מיכל א  משתמש פעיל 1408 הודעות עד כה
אני הייתי שמחה לחזור שוב להולנד.
יש עוד הרבה מקומות שרציתי לראות ולא הספקתי. מקומות שלא התאימו לטיול עם ילדים אבל יהיה לי נחמד להגיע לשם בזוג (למשל אמסטרדאם).
היות ואנחנו לא מטיילים כל כך הרבה אני לא יודעת אם זה יקרה, וחבל לי שכך.

Since light travels faster than sound, people appear bright until you hear them speak.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
24. אני גם אוסיף תגובה (תשובה ללימור) תגובה ל - 21 23/07/2008 17:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אמנם לא הייתי בהרבה מקומות, אבל בהולנד היינו פעמיים.
ואם תהיה לי אפשרות אחזור אליה שוב, אולי כי נורא בא לנו לבלות באמסטרדם בלי הילדים (עם כל הכבוד אליהם, ויש כבוד).

אני באמת חושבת שלכל אחד יש את הזכות להביע את דעתו,אבל אני נגד השמעת דיעות נחרצות, גם בפורום כאן, לגבי אתרים ומקומות שהם must.
ובאותה מידה, גם הצד השני של המטבע.
אני נגד השמעת דיעה נחרצת נגד מקום מסוים.

הנאה היא ענין מאד אישי, לכל אחד הטעם שלו והעדפות שלו.
וכבר כתבנו כאן לא פעם שמספיק שאחד מבני המשפחה יקום בבוקר על צד שמאל, כדי שכל היום יהיה עקום והפוך ולא משנה באיזה אתר נבקר.

אז אני רוצה להאמין שאנשים בוגרים יוכלו להפעיל שיקול דעת ולקבל את הדברים שנכתבו בפרופורציות הנכונות.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
25. איך אומרים.... על טעם וריח... תגובה ל - 23 23/07/2008 17:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לכל הנוסעים להולנד היום, מחר או בעוד שנים

תהנו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
26. זיוהלה.. תגובה ל - 21 23/07/2008 18:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה

מה קורה איתך ועם לוקסמבורג? חתונה קתולית? אני רואה שהיא לא יוצאת לך מהראש?? Smile

יש מצב שאני משכנעת אותך לעזוב אותה ולהתמקד, נניח, בטיול לתאילנד?? מה את אומרת?? Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
27. ענתי, יקירתי, תגובה ל - 20 23/07/2008 18:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תמיד ידעתי שאנחנו באותו ראש Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
28. אני גם אוסיף תגובה (תשובה ללימור) תגובה ל - 21 23/07/2008 18:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שירלי לא מחובר שירלי  משתמש פעיל 1185 הודעות עד כה
מצטרפת לדעתה של זיוה. הכל עניין וטעם אישי! מי קבע שהולנד היא מדינה ראשונה לטיול עם ילדים? דווקה לדעתי כל עוד הם קטנים ולא יזכרו שום דבר ולא דורשים פארקים, אפשר לנסוע קודם למדינות עם טבע בלבד. הילדים יהנו בכל מקרה. אנחנו דווקה החלטנו לשמור את הולנד לעוד קצת שהילדים יגדלו ויזכרו מכל השפע שיש לה להציע!
ומי שנהנה מאוד, יחזור אליה, ואני מכירה כמה שחזרו!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
29. עוד קצת... תגובה ל - 28 23/07/2008 18:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  mitzmitz1 לא מחובר mitzmitz1  משתמש פעיל 459 הודעות עד כה
הנושא מעמיק ומעמיק...
האמת היא שבכייף הייתי חוזרת להולנד, יש עוד כ"כ הרבה מה לראות... אחד הטיולים שבהם הכי נהננו (ולא שהיה טיול כלשהו שלא נהננו בו).

אני חושבת שיש משהו מאוד כייפי בלחזור למדינה שכבר ביקרת בה, אתה מגיע הרבה יותר נינוח ובעל בטחון, חש "מומחה" לעניני האיזור ואולי אפילו נהנה יותר...
בתור אחת שחזרה אינספור פעמים לטייל באנגליה (בלי קשר להסטוריה המשפחתית) אני מוכנה מחר בבוקר לטוס אליה שוב (אבל לא במקום הטיול הקרב לאוסטריה...) וזו גם תחושתי לגבי הולנד - לא היינו בצפון וגם לא בדרום, בקיצור חייבים לחזור!

החבר'ה בבית שממש הזדעזעו מהכתבה של מישל כתבו שלדעתם אם החלטת מראש לא להינות ורק לחפש מה רע בטיול לא תהנה בשום מקום, הם אפילו כתבו משהו שנראה לי שלא פורסם (אולי נעלבו במערכת מהביקורת שילדים בני 10+ מעבירים על בן 40+)...

בכל אופן אם כבר נוסעים - לא כדאי גם לנסות להנות?!?
רוית.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
30. ענתי תגובה ל - 20 23/07/2008 18:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Trico Trico לא מחובר Trico  משתמש פעיל 1262 הודעות עד כה
ענתי ? Shocked מוכר לי השם הזה Shocked תזכירי לי מי את Shocked
"איפה את "

I'll be back
סמן להדפסה   הוספת תגובה
31. חדשות טובות לכולם תגובה ל - 12 23/07/2008 19:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מה אני אגיד לכם ......
כל מה שמעבר לדיוטי - אני אוהב.
אז שתדעו כולם שכל פעם אני מתאהב מחדש וממש לא אכפת לי איך קוראים לגברת העיקר שהיא גרה בחו"ל....
גם עומר שלי חושב ככה. לבנות במשפחה דיעה קצת שונה...

אני מצרף משהו שכבר פרסמתי אבל תמיד טוב לראות שוב.

תהנו בהולנד ובכל מקום אחר

הג'מוס
IMG_3735.JPG
IMG_3735.JPG(גודל:16.25KB)

T TC TCP TCP/IP
סמן להדפסה   הוספת תגובה
32. אני גם אוסיף תגובה (תשובה ללימור) תגובה ל - 21 23/07/2008 19:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
זיוה'לה יקרה Smile

לא רציתי שזה יישמע כל כך גרוע. זה נשמע כאילו מיציתי וחוויתי וזהו. מעין סנוביות כזו. ממש ממש לא.

הכוונה שלי היא שמכיוון ש"תפוגת" הנסיעות עם הילדים הולכת וקרבה (הבנתי שכשהם גדלים, הם לא מעוניינים לראות אותנו ממטר, בטח לא בחו"ל Smile), רוצים לראות ולנסות מקומות חדשים.

לא חרשתי את הולנד עד הקצה, ובטח שיש לי עוד המון לראות.
אבל יש לי עוד המון לראות גם במקומות אחרים, ומכיוון ששם כבר הייתי, אני מעדיפה לנסוע למקומות אחרים.

בהולנד ביקרנו בטיול הראשון שלנו, והיום, יש לי הרגשה ש"התקדמנו" ואנחנו רוצים לטעום משהו אחר.

אוסטריה בהחלט עונה על הנ"ל. לא זוכרת מקום אחר שבו נהנינו כל כך.

זאת אומרת שאם יש באפשרותי לבחור בין נסיעה להולנד לבין נסיעה לאוסטריה, נניח, הפור ייפול חד משמעית על אוסטריה.

אבל זה הכל. בהחלט נהנית לשמוע שאחרים נהנו והם נוסעים שוב.
Smile

אוהבת

ענתי

סמן להדפסה   הוספת תגובה
33. ענתי, יקירתי, תגובה ל - 27 23/07/2008 19:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Razz Very Happy

זה הכל בגלל הדולפינריום.... Laughing Laughing

סמן להדפסה   הוספת תגובה
34. אני גם אוסיף תגובה (תשובה ללימור) תגובה ל - 28 23/07/2008 19:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ממוש, את יכולה להירגע?? Laughing Laughing

כמה סימני קריאה במשפט אחד... Shocked Laughing

אף אחד לא קבע.
אני זוכרת, שלפני הנסיעה הראשונה עם הילדים, בעלי קנה לי ספר שאוצר בתוכו מספר המלצות למקומות יפים בחו"ל (נדמה לי של רות לויאב? יכול להיות?)
אני זוכרת שבחרתי הולנד על פי הספר.
בנוסף גם קיבלתי המלצות לנסוע להולנד עם הילדים.

לא חובה, נכון, אבל יכולה להגיד היום, בפה מלא, שאם הייתי נוסעת תחילה לאוסטריה, ולאחר מכן להולנד, נראה לי שהייתי נהנית פחות.
אבל שוב, זו דעה אישית לחלוטין.
אין ספק שמשחק פה גם העניין של מזג האוויר, ויותר חשוב מזה: הזכרון. את חושבת שאני זוכרת כל מה שעשינו בהולנד????

וחוץ מזה - מאד נהנינו בהולנד.
ו... חיטהורן .... אין בשום מקום אחר.

אולי בעצם אני אחזור לחיטהורן. בזוג. Very Happy Laughing

נשיקות.

ענתי

סמן להדפסה   הוספת תגובה
35. עוד קצת... תגובה ל - 29 23/07/2008 19:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רגע רגע חמודות שלי....

שלא תבינו לא נכון...

כל מה שכתבתי אינו קשור ולו במעט לכתבה שפורסמה.

לא בעד הכתבה ולא בעד הפגנת דעות קיצוניות לכאן או לכאן.

כל הדבר נכתב כשדיברנו על טעם ועל ריח.

אז עכשיו כולכם יודעים שבהולנד נהניתי. ובבלגיה מאד נהניתי.
ובאוסטריה נהניתי הכי.

זאו.

Razz
סמן להדפסה   הוספת תגובה
36. חדשות טובות לכולם תגובה ל - 31 23/07/2008 19:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה

מה דעתן של הבנות? דווקא מעניין.

לימור, אני מקווה שכל המקומות שאבקר בהם ישארו לי בראש וישארו איתי הרבה זמן.
לגבי לוקסמבורג באופן ספציפי - אם מעניין אותך מה הייתה המשיכה שלי אליה, הסברתי את זה קצת בסיפור הגולשים שכתבתי.

תאילנד כרגע לא מושכת אותי (אף על פי שאת הבת שלי כן, כי היא שמעה מחברים). אירופה כולה מעניינת אותי - המערב והמזרח, הדרום והצפון, גם רוסיה למשל. אני רוצה להיות בהמון מקומות אבל היות שאני יודעת שלא אוכל, יש לי איזה חלום לעשות טיול לאורך חופיו של המפרץ הפיני: הלסינקי, סנטפטרבורג, טאלין וריגה (בריגה יש לי גם שורשים. בהלסינקי יש לנו חברים. רוסיה פשוט מרתקת וסנט פטרבורג, שאני עדיין קוראת לה סטלינגרד, כנראה מרהיבה באופן מיוחד). מסקרן אותי לראות את המעבר בין הצחצוח הסקנדינבי ותרבות העיצוב הפינית לבין התרבות הרוסית והאסתטיקה שלה. זה חלום שאגשים בוודאי בעוד כמה שנים ואני מאמינה שהוא יהיה לפני שאגיע לנורווגיה המרהיבה.

נראה לי שהיבשת של אמריקה גם תעניין אותי.

אה...ויפן. אני מוכרחה לנסוע פעם ליפן. האסתטיקה היפנית היא הפסגה של כל הדברים בעולם, ומעניין לנסות להבין מאיפה היא נולדה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
37. ענתי תגובה ל - 30 23/07/2008 19:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עסוקה בענייני הולנד... Laughing
סמן להדפסה   הוספת תגובה
38. עו"ד ג'מוסי היקר תגובה ל - 31 23/07/2008 19:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אתה המגשר????

בחיים עוד לא רבתי עם אף אחד. נו, טוב, כמעט.
רבתי אתמול עם הגגן. סליחה, הגנן.
הם תמיד טובים רק בהתחלה.
אוף.

אז מה קורה חמוד? מה חדש בהולנד?

מחר אנחנו נוסעים עם ילדי המושב לסופרלנד...
מותר לציין שזו פעם ראשונה??? Very Happy

אני כבר אדווח לך איך היה... Laughing Laughing Laughing

סמן להדפסה   הוספת תגובה
39. עו"ד ג'מוסי היקר תגובה ל - 38 23/07/2008 19:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ענתי
אנחנו בעינייני ריקודים השבוע.
אוטוטו בפסטיבל כרמיאל.הגדולה נמצאת שם כבר מיום שני.
ניסע גם מחר למופע הסיום.
אמת דיברתי - נהניתי בהולנד ועכשיו גם באוסטריה היה כיף.
הבנות היו מעדיפות לנסוע פחות והן גם אוהבות יותר מישור.
שרית נדלקה על דרום גרמניה ושמנו שנינו עין על הדרך הרומנטית לטיול זוגי.ניצן אהבה יותר את הולנד אבל מסיבה אחרת לגמרי . לפני שנה היא לא היתה מלאת געגועים לארץ כמו השנה.כמה שהשנה הזאת ביגרה אותה.
נופר הקטנה בכלל רוצה לטייל בהולנד שבוע שלם לבושה כמו בפורים-זוכרים את התחפושות?

סופרלנד? אם ישעמם לך תקפצי להורים שלי ....אל תשכחי להביא מתנה לאמא - יש לה יום הולדת היום!!

הג'מוס

T TC TCP TCP/IP
סמן להדפסה   הוספת תגובה
40. עו"ד ג'מוסי היקר