כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. דרושים אנשים לפני טיול גדול 22/07/2008 15:47 לתגובה הבאה
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1958 הודעות עד כה
שלום לכם,
אני אורחת מפורום אוסטרליה נ"ז, אך הפעם ההודעה גם בשבילכם:

יש לי איזשהו פרוייקט שאני צריכה בשבילו אנשים שנמצאים עכשיו בשלבים של התכנון של הטיול. עדיף אנשים שמתכוונים לנסוע בסביבות אוגוסט-ספטמבר, ואם הם נוסעים לבד אז אפילו עוד יותר טוב.
הכוונה לטיול תרמילאים, לא ירח דבש וכד' (גם תרמילאים "מבוגרים" יתקבלו בשמחה) ולא אכפת לי אם בנים או בנות.

אם אתם מוכנים לעזור לי, אני אשמח אם תשלחו לי מייל, דרך האתר או פשוט לכתובת שלי , רק תציינו בנושא שזה בקשר להודעה בפורום או משהו כזה.

תודה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. דרושים אנשים לפני טיול גדול - עדכון תגובה ל - 1 24/07/2008 17:58 לתגובה קודמת
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1958 הודעות עד כה
בהמשך להודעה הקודמת שלי, אני אשמח גם לשמוע מאנשים שנמצאים עכשיו בטיול שלהם. אני רוצה מישהו שמטייל כבר לפחות שבועיים-שלושה: חשוב שזה יהיה טיול תרמילאים, אבל לא אכפת לי אם אתם בנים או בנות או בני כמה אתם. רק תרמילאים, לא מישהו שנסע לעבוד, ללמוד, לגור או משהו כזה. אם אתם זוג נשוי שמטייל טיול תרמילאים - זה הולך, ירח דבש או משהו כזה - פעם אחרת...
עוד דבר חשוב מאוד - אני חייבת שתהיו זמינים ביום ראשון 3.8 סביב 15:00-16:00 שעון ישראל. אתם צריכים להיות בסביבת טלפון כדי שיהיה אפשר ליצור איתכם קשר מהארץ. אם לא תוכלו להתחייב על זה, אז תודה בכל זאת, אבל אני צריכה מישהו שכן.

תודה בכל מקרה ונסיעה טובה לכולם!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיול אופניים באוגנדה
להודעה הבאה:הזמנת מדריכים בקניה

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר