| 1. חודש וחצי באירופה! סיועכם נדרש... |
22/07/2008 23:36  |
| סיגל כ |
 |
|
|
|
שלום לכולם,
את סוף התואר החלטתי לחגוג כראוי באירופה, אחרי טיול של חודש בספרד שנה שעברה, שרק השאיר לי טעם של עוד. כרגע, על הפרק עומדות איטליה או אנגליה+אירלנד, שמבחינת תרבות, טבע ונופים הכי מעניינות אותי,אם נתעלם כרגע (וזה קשה) מהפן הכספי. לא הצלחתי למצוא יותר מדי מידע על אנשים שעשו את אחת המדינות הללו לאורך זמן כה רב, לבד (בחורה), ובלי רכב - שזו המציאות שלי. ניסיתי קצת לחפש על תחבורה ציבורית ונראה שבשתיהן המצב בסדר.
אני מאד אשמח להצעות למסלולים בלי רכב במדינות הללו, וכמובן גם חלופות יתקבלו בברכה. הטיול שלי הוא עירוני ברובו, עם קצת טיולי יום בשל אילוצי התחבורה והלבד.
תודה מראש לכל העונים! =)
|
|
|
|
| 2. חודש וחצי באירופה! סיועכם נדרש... תגובה ל - 1 |
23/07/2008 17:26   |
| |
נורית |
763 הודעות עד כה |
|
|
שלום
אם לא נתעלם משום אספקט (כלכלי, טבע, נוף אורבני, אוכל, אנשים, וכו...) הרי שבכל המדדים,לדעתי, איטליה לוקחת ובגדול.
ניתן לעשות טיול עירוני (ערים, עיירות, כפרים +) משגע.
כדאי לך לקרוא את ההמלצות הרלוונטיות ב1001 טיפים של למטייל (לינק מצורף) גם בנושא איטליה וגם אנגליה. ספרי טיולים גם יכולים לעזור.
את, כמובן, מוזמנת לשאול שאלות ספציפיות באתר זה לאחר שתתגבשי קצת.
|
|
|
|
| 3. אני לא יודעת עד כמה אני אוכל לעזור, אם בכלל, תגובה ל - 1 |
23/07/2008 18:13   |
| |
Irlondonit |
23 הודעות עד כה |
|
|
|
אני הולכת לעשות טיול של חודש באירופה באירלנד ואנגליה.
עדיין לא הייתי שם, אין ממש חויות לספר.
(גם באיטליה עוד לא הייתי.)
אני לא נוסעת לבד, אם חברה טובה, וגם אנחנו מסתמכות על תחבורה ציבורית.
רכשתי שני ספרים - על אנגליה ועל אירלנד, של לונלי פלנט- הגרסה באנגלית. יש שם המון מידע, הצעות למסלולים (גדולים וקטנים), מידע לגבי תחבורה ציבורית, מקומות לינה, בילוי, אתרים, קניות, אוכל, הכל!
אנחנו עתידות לסוע באמצע אוקטובר (כך שאם את נוסעת אחרי אני כבר אוכל לתת לך רשמים מהטיול).
נכון להרגע, עם כל עמוד שאני קוראת בספר אני מתלהבת יותר ויותר מהמדינות.
|
|
|
|
|