כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. שאלת ויזה לאוסטרליה 22/07/2008 23:52 לתגובה הבאה
oren_a_tlv oren_a_tlv לא מחובר oren_a_tlv  משתמש מתחיל 22 הודעות עד כה
שלום לכולם,
אני מתכנן טיול בן כשבעה חודשים למזרח. את 3 החודשים האחרונים מעונין להעביר באוסטרליה.
הבעיה:
ניתן להוציא ויזה לאוס' רק לחצי שנה.מה שאומר, שגם אם אקבל את הויזה יופ לפני היציאה מהארץ, היא לא תספיק..(חודש אחרון עם ויזה לא בתוקף...)
האם ניתן לבקש שהויזה תחול מתאריך מסוים, ולא מרגע קבלתה?
אחרת, מה עליי לעשות?

תודה.
אורן.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אפשר לבקש ויזה לשנה תגובה ל - 1 22/07/2008 23:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1711 הודעות עד כה
למה אפשר לקבל ויזה רק לחצי שנה? אפשר לקבל ויזה עם תאריך אחרון כניסה אחרון של 9 חודשים ואף של שנה. צריך לבקש ובטופס הבקשה לכתוב מה התכניות שלך.
במידה ואכן תקבל ויזה רק לחצי שנה, תצטרך להתאים את הטיול במזרח לזה. ייתכן ותצטרך לפצל / לקצר אותו. בכל מקרה, אין לך אפשרות "לדחות" את התחלת הויזה. אתה יכול או לבקש ויזה לשנה או לבקש ויזה כשכבר תהיה במזרח. לאפשרות הראשונה יש יותר סיכוי להצליח.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אפשר לבקש ויזה לשנה תגובה ל - 2 23/07/2008 10:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
oren_a_tlv oren_a_tlv לא מחובר oren_a_tlv  משתמש מתחיל 22 הודעות עד כה
היי שקד,
ויזה לשנה זה אידאלי מבחינתי..השאלה אם יתנו.
לגבי ויזה עם תאריך כניסה אחרון - את זה אני לא ממש מכיר. תוכלי להסביר?
תודה!
אורן.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אפשר לבקש ויזה לשנה תגובה ל - 3 23/07/2008 10:39 לתגובה קודמת
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1711 הודעות עד כה
בכל מקרה בויזה שלך יש 2 פרמטרים - אחד של תאריך כניסה אחרון ואחד של משך שהיה מותר בכל כניסה. יכול להיות לך תאריך כניסה אחרון של חצי שנה ומשך שהיה מותר של 3 חודשים בכל פעם (לדוגמה). נניח שתקבל את הויזה מחר בבוקר - זה אומר שעד ה-24 בינואר תוכל להכנס ולצאת מאוסטרליה כרצונך. כל פעם שתיכנס תוכל לשהות 3 חודשים. תוכל למשל לטוס בעוד שבוע, להיות באוסטרליה עד סוף אוקטובר, לטוס משם לנ"ז לחודשיים-שלושה, לחזור לאוסטרליה לפני 24 בינואר ולקבל עוד 3 חודשים של שהיה באוסטרליה.
אם תקבל ויזה עם תאריך כניסה אחרון של עוד שנה, זה אומר אותו דבר רק שתוכל להכנס ולצאת מאוסטרליה כמה פעמים שתרצה רק עד סוף יולי 2009. לגבי משך זמן השהיה שיתנו לך - אני משערת שמשהו כמו חצי שנה.
אתה צריך לבקש את זה בבקשה של הויזה ותכתוב שאתה מתכנן קודם לטייל במזרח כמה חודשים. יכול להיות שהם יתנו לך ויזה כזאת.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:הבלוג שלי על ניו זילנד ועוד
להודעה הבאה:היכן ניתן לקנות את כרטיס ה-V.I.P ?בארץ?איפה? תודה

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

מחממים סורקים

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

חיפוש מהיר