כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. שלושה שבועות בקנדה וצפון מזרח ארצות הברית 23/07/2008 10:55 לתגובה הבאה
  anathashavit לא מחובר anathashavit  משתמש מתחיל 27 הודעות עד כה
שלום ,
אני ובן זוגי מתכננים טיול של שלושה שבועות בחגים בקנדה וצפון מזרח ארצות הברית. לא הצלחנו להשיג טיסה חזרה מניו יורק אלא רק מטורונטו ולכן המסלול שלנו נראה כך:

1 לאוקטובר : הגעה לטורונטו
1-6 לאוקטובר , טורונטו, שהייה אצל חבר.
6-7 מפלי הניאגרה ( נפגשים על חברים שגם מטיילים)
7: טיסה מבטפלו לניו יורק.
7-13: ניו יורק ( באמצע יום כיפור, לא נטייל)
13: לוקחים אוטו ועוזבים את ניו יורק לכיוון בוסטון
13-15: בוסטון
15-18: אזור ורמונט
19- נסיעה חזרה לטורונטו , הטיסה ב 11 בלילה.

איך נראה לכם ?
אשמח לעצות.
ענת
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. שלושה שבועות בקנדה וצפון מזרח ארצות הברית תגובה ל - 1 23/07/2008 14:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ריקי 5 לא מחובר ריקי 5  משתמש פעיל 1298 הודעות עד כה
מסגרת המסלול נראית בסדר.
בדרך לבוסטון הייתי עוצרת ללילה בניו פורט ורק למחרת בצהרים נוסעת לבוסטון. זה משאיר לך רק יום וחצי בבוסטון אבל למיטב דעתי כדאי.
כשאת אומרת "איזור ורמונט" אני מניחה שמדובר על מסלול מבוסטון לטורונטו שעובר דרך ניו המפשייר, ורמונט אדירונדק ואלף האיים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. שלושה שבועות בקנדה וצפון מזרח ארצות הברית תגובה ל - 1 23/07/2008 17:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מוני לא מחובר מוני  משתמש פעיל 6353 הודעות עד כה
שלום ענת
נכון שכמסגרת אין לכם בעיה,הדבר היחידי שאפשר להעיר ביחוד כשמדובר בתחילת אוקטובר,הוא שריפת השבועיים הראשונים בתיור מסיבי בערים גדולות ,ויציאה קצת לטבע בשבוע השלישי ,וכשאני אומר טבע בשבועיים הראשונים של אוקטובר אני מתכוון לעונת השלכת שבנקודות צפוניות בוורמונט כשנכנסים לשבוע השלישי זה בדרך כלל קצת מאוחר.

אבל מאחר ולא הזכרתם את הנושא של השלכת מי אני שאחלוק על החלוקה העירונית הפשוטה שלכם שלבטח מראש לא התבססה על יותר מדי טבע.

איחולי להנאה מלאה.
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. שלושה שבועות בקנדה וצפון מזרח ארצות הברית תגובה ל - 3 23/07/2008 18:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שלום מוני ,
תודה על ההערה , דווקא כן קיווינו לתפוס את השלכת ולעשות טיולים באזור ורמונט.
הבעיה שלנו היא רק הטיסה שחוזרת מטורונטו ולכן נראה לנו טבעי לעלות למעלה עם אוטו מניו יורק. אני מניחה שאפשר לעשות הפוך , לרדת עם אוטו , להחזיר אותו בניו יורק ומשם טיסה או רכבת.

ויש לי עוד שאלה
בדיוק התקשרה אלי סוכנת הנסיעות והיא מצאה טיסה ב 28 . כלומר עוד 3 ימים . איפה מומלץ להשקיע אותם?
דוב תודה ,
ענת
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. שלושה שבועות בקנדה וצפון מזרח ארצות הברית תגובה ל - 4 23/07/2008 19:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ענת
ראשית לא הסבתי תשומת ליבך לכך ששכירות בניו יורק והחזרה בטורונטו
מהווה קושי לא קטן וקנס החזרה גבוה .

לא כל כך הבנתי על האפשרות הנוספת שהעלית,היכן לשכור בנקודות הצפוניות.

לעומת זאת אולי תטוסו לניו יורק ובחזרה מניו יורק לטורונטו,כמו כן שווה שתורידו יום ביקור מניו יורק יום ביקור בבוסטון תוסיפו אותם למסלולים בטבע,והכי כדאי שתצאו למסלול שלכת שיצא מניו יורק כבר ב-7/10 ,ורק לאחר חזרתכם מהסיבוב תקדישו לניו יורק,כל זאת בגלל החשש שלי שיש סיכוי גדול -אני חוזר אומנם רק סיכוי אבל כמעט ממשי שב-14/10 ההנאה שלכם בנקודות הצפוניות לא תהיה מלאה,אם בכלל !

מרגישה שבלבלתי אותך ענת? המשיכי להקשות,אל תהססי1
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. שלושה שבועות בקנדה וצפון מזרח ארצות הברית תגובה ל - 5 24/07/2008 16:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי מוני,
היו לנו בעיות אם הטיסה ( חברת התעופה ביטלה את הטיסה ) וכנראה הטיסה החדשה שלנו נוחתת בטורנטו וממריאה מניו יורק, ולכן כנראה נבלה את השבוע הראשון בטורונטו , לאחר מכן נחצה את הגבול, נשכור רכב בארצות הברית, נתחיל בוורמונט ומשם נדרים , בוסטון- ניו יורק, ונסיים בניו יורק. השאלה היא באמת מאיפה אפשר לשכור רכב באיזור ורמונט ואיך הכי קל להגיע מקנדה לשם.
תודה על העזרה,
ענת
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. שלושה שבועות בקנדה וצפון מזרח ארצות הברית תגובה ל - 6 24/07/2008 17:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ענת

למה לשכור בוורמונט? אם אתם מתכונים לחצות את הגבול ולהשכיר רכב
בצד האמריקאי ,מדוע שלא תעשו זאת מבאפלו שבמדינת ניו יורק חצי שעה מהמפלים האמריקנים(חבר טוב היה מסיע אותכם לשם?),ותחזירו בניו יורק.

האם עדיין אפשרית הטיסה ב-28 כפי שרשמת בתגובה קודמת?
לדעתי עקב בזבוז זמן רב בטורונטו,תלכו על התאריך הזה וכך יש סיכוי להגיע לאיזורי וורמונט וניו המפשייר בזמן טוב.
רשמי לי את המועדים לטיסות ונחיתות נכון לעכשו ונראה איך מציעים לכם לחלק את השהות.
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. שלושה שבועות בקנדה וצפון מזרח ארצות הברית תגובה ל - 7 24/07/2008 17:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה

הטיסות עדיין לא סגורות בגלל כל הבלגן אבל כרגע מסתמן נחיתה בטורונטו ב 30 והמרא מניו יורק ב20 או 21 לאוקטובר . החבר הטוב לא יכול לעזוב את קנדה כי הוא בתהליכי קבלת אזרחות. אין בעיה להשכיר רכב מבפאלו , רק שהוא אמר לנו שלא נהוג לעבור את הגבול ברגל עם מזוודות אז כן צריך לדאוג לאמצעי תחבורה מהגבול לעיירה .

ענת
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. שלושה שבועות בקנדה וצפון מזרח ארצות הברית תגובה ל - 8 24/07/2008 18:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יש שאטל מניאגרה פאלס לשדה התעופה בבפאלו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. שלושה שבועות בקנדה וצפון מזרח ארצות הברית תגובה ל - 9 24/07/2008 18:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מעולה,
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. שלושה שבועות בקנדה וצפון מזרח ארצות הברית תגובה ל - 8 24/07/2008 19:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
קודם כל פרט לאי נוחות שבגרירת המזוודות לאורך גשר ה-Rainbow
במו עיני ראיתי אנשים עושים זאת.

בהחלט חשוב שהחבר הטוב יברר לכם ויבדוק עבורכם איך מבחינה לוגיסטית אתם הולכים לעשות את המעבר לצד האמריקאי,עד לנקודת השכירות של הרכב.

ואגב מה בענין התוכנית הראשונית לטוס מטורונטו טיסה לניו יורק
ומיד לצאת למעגלי שיעלה אותכם אל ניו המפשייר וורמונט ובנותיה ויחזור לניו יורק לא לפני שתבקרו גם על פי תוכניתכם גם בבוסטון

ענת במטוטא :-

1)מה-30/9 לבזבז כל כך הרבה ימים במיתחם שבין טורונטו וההניאגרה טעות מיסודה,

2)תורידו מחשבון הימים בניו יורק יום אחד, ומבוסטון חצי יום

3)תעזבו את הביקור בניו יורק לסוף!

מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. שלושה שבועות בקנדה וצפון מזרח ארצות הברית תגובה ל - 11 25/07/2008 16:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי מוני ,
הבעיה שלנו היא שחברת התעופה בטילה את הטיסה הלוך ושוב טורנטו והיינו צריכים למצוא טיסה אחרת במחיר פחות או יותר סביר ומה שמצאנו עכשיו זה טיסה לטורונטו ומניו יורק ב 1400 דולר וזה היה הכי זול שהצלחנו למצוא . אז נשאיר באמת את ניו יורק לסוף ונעשה טורונטו -ורמונט- בוסטון- ניו יורק.
הסיבה שאנחנו מבלים זמן רב בטורונטו היא אותו חבר שחבר שלי לא ראה כבר חמש שנים והיה שמח לבלות איתו קצת יותר זמן, יש לו גם אותו ואיתו ניסע לטייל באזור.
הוא אומר דרך אגב שאים מה לעשות במפלי הניאגרה יותר מיום מה דעתך?
כמה ימים היית ממליץ לנולבלות בוורמונט? אנחנו די מתלהבים מטיולים , רכיבה על סוסים וצלילה באיזור .
שוב , ודה על העזרה ,
ענת
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. שלושה שבועות בקנדה וצפון מזרח ארצות הברית תגובה ל - 12 25/07/2008 19:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ענת
אכן צודק החבר אפשר להסתפק בכמות הזמן שהוא אמר בניאגרה.
לגבי וורמונט אפשר בהחלט כולל אותו יום שתגיעו אליה 2-3 ימים,אבל מה- אתם לא מעונינים גם קצת ניו המפשייר?.
ובכלל על מנת לנסות לפתור את התשבץ שלכם לא אוכל לזרוק הצעה לפני שאקבל תאריך יציאה סופי מבאפלו ותאריך שבו יהרג ובל יעבור אתם חייבים להתחיל את הביקור בניו יורק.
תסגרו ענינים,חייבים לראות תאריכים תכלס.
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. שלושה שבועות בקנדה וצפון מזרח ארצות הברית תגובה ל - 13 27/07/2008 15:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי מוני
בשעה טובה כרטסנו ובידי תאריכים סופיים
יציאה מבפאלו ב 5.10 על הבוקר
טיסה מניו יורק 20.10
כלומר יש לנו קצת מעל לשבועיים .
לעבור בניו המפשיר נשמע לי מעולה כל עוד יש זמן.
ענת
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. שלושה שבועות בקנדה וצפון מזרח ארצות הברית תגובה ל - 14 27/07/2008 20:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ענת
5/10 עוזבים את באפלו-בסדר.

עכשו מהו תאריך הכי מאוחר שאתם מעונינים להכנס לניו יורק?

בוסטון מדובר על 3 ימים כפי שרשמת בהודעת הפתיחה?
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. שלושה שבועות בקנדה וצפון מזרח ארצות הברית תגובה ל - 15 27/07/2008 21:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי מוני ,
לגבי ניו יורק נראה לי ה לכל המאוחר14. שנינו אף פעם לא היינו בניו יורק, נראה לי חבל פחות מ 6 ימים .
לגבי בוסטון אני מאוד גמישה אם שלושה ימים זה יותר מידי אין בעיה לקצץ
ענת
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. שלושה שבועות בקנדה וצפון מזרח ארצות הברית תגובה ל - 16 28/07/2008 00:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ענת
אני מנסה קודם כל הצעה ראשונית כללית ,שעקב העובדה שאתם ביציאה למסלול הרכוב נמצאים בסופו של השבוע הראשון של אוקטובר,לפחות את היומיים הראשונים אזרז ברשותך.
תבדקו אם התוואי מדבר אליכם:-
5/10 אצבעות

6/10 יום מאומץ(נסיעה ארוך) לדעתי היחידי מבין 9 ימי המסלול הרכוב הגעה מהאצבעות ללייק פלאסיד שבאדירונדאק.

7/10 2 השלמות ביקור בלייק פלאסיד ותנועה מזרחה כולל 2 אתרי טבע ירידה בכיוון לייק ג'ורג וממנו מזרחה ל-3 לילות התמקמות בישוב
מן מרכז וורמונטי כזה ,דוגמית -Ludlow שעל כביש 100 ואו Woodstock
שעל כביש 4

8/10 מעגלי לאיזור צפון וורמונט חוזר לוודסטוק (אם יהיה רלוונטי ארשום מיפוי)

9/10 מעגלי לאיזור דרום וורמונט חוזר לוודסטוק(אם יהיה רלוונטי ארשום מיפוי)

10/10 ירידה על ה-91 בכיוון גרינפילד מסצ'וסטס,ממנה מערבה כביש מס 2 בנתיב מוהוק עד ויליאמסטאון ,ומממנה ירידה אל גבעות ועיירות הברקשיירס-מערב מסצ'וסטס,אפשרות לנוע כבר ביום הזה בכיוון בוסטון
ככל שירשה השעון.

11-12/10 בוסטון

13/10ירידה בכיוון הרטפורד ומערב קונטיקט שם גבעות ליצ'פילד ועמק הנהר Hausatonic(אם יהיה רלוונטי ארשום מיפוי),ממליץ על לינה ב-Danbury סמוך לכביש 84.

14/10 מערבה עם ה-84 אל עמק ההדסון וריאתו הצבעונית אני מקוה של פארק הרימן והכבישים הצדדיים של כביש הפליסדס שעליו תרדו אל גשר וואשינגטון המכניס אותכם לעיר המבוקשת והקצת יקרה.
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. בקשר ל-7/10 תגובה ל - 17 28/07/2008 03:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
LUDLOW היא עיירה נחמדה מאד בוורמונט. יש שם DINNER עם אוכל מצוין.
ישנו שם ב-BEST WESTERN LUDLOW COLONIAL . לא מפואר אבל נקי מאד, צוות מקסים, יש אינטרנט בחדר, וממוקם טוב.

עצה שלי, תעשו מהר החלטות ותזמינו מלונות כי בתקופה הזו באיזורי השלכת זו "העונה".

[עודכן ב:28 יולי 2008 03:20:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. ריקי , הוא יקר רצח זה שב-Ludlow תגובה ל - 18 28/07/2008 08:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. ריקי , הוא יקר רצח זה שב-Ludlow תגובה ל - 19 28/07/2008 09:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כבר כתבו פה שכל אחד ממליץ על איפה שהוא היה.
בדקתי עכשו לגבי התאריך שלה. אנחנו היינו לקראת סוף אוקטובר (עוד היה סימני שלכת) ושלמנו כמעט חצי ממה שרוצים עכשו עבור תחילת אוקטובר.

[עודכן ב:28 יולי 2008 09:10:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. ריקי , הוא יקר רצח זה שב-Ludlow תגובה ל - 20 28/07/2008 09:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מודה בטעות שלי
כמי שמתוך 26 לילות 18 מהן הולכות להיות בבסט ווסטרנים,התגובה שלי
בענין Ludlow היתה מאוד לא במקום ומיותרת.
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. שלושה שבועות בקנדה וצפון מזרח ארצות הברית תגובה ל - 17 29/07/2008 10:01 לתגובה קודמת
תודה מוני
המסלול מעולה ומתאים לנו מאוד.
ב 8-9 אין צורך לרשום וואי מכיוון שזה יום כיפור ואנחנו לא נטייל
המון תודה על העזרה,
ענת
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:תיכנון טיול לארה"ב
להודעה הבאה:עזרה - מלון או מוטל נחמד בניו יורק במיקום נוח

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל