כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. תאילנד-נגד יתושים 23/07/2008 15:45 לתגובה הבאה
  noganp לא מחובר noganp  משתמש מתחיל 28 הודעות עד כה
אנחנו נוסעים לתאילנד בקרוב ורובינו "מושכי יתושים". קבלנו את כל החיסונים ונאמר לנו להמרח בחומר בעל תכונות מסוימות (לפחות 25% חומר פעיל, עדיף "דיט"). איננו מצליחים למצא חומר כזה (אמרו לנו שדיט לא נמכר יותר בארץ והרכוז המקסימלי שמצאנו הוא 20%). האם מישהו מכיר חומר מתאים יותר הנמכר בארץ? האם יש חומר מקומי שכדאי לקנות בתאילנד?
תודה לכולכם מראש
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. תאילנד-נגד יתושים תגובה ל - 1 23/07/2008 16:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  בוב הבנאי לא מחובר בוב הבנאי  משתמש מתחיל 12 הודעות עד כה
אנחנו נוסעים לתאילנד בקרוב ורובינו "מושכי יתושים". קבלנו את כל החיסונים ונאמר לנו להמרח בחומר בעל תכונות מסוימות (לפחות 25% חומר פעיל, עדיף "דיט"). איננו מצליחים למצא חומר כזה (אמרו לנו שדיט לא נמכר יותר בארץ והרכוז המקסימלי שמצאנו הוא 20%). האם מישהו מכיר חומר מתאים יותר הנמכר בארץ? האם יש חומר מקומי שכדאי לקנות בתאילנד?

* ממש לא חובה (כמות ה%)ובטח שניתן להשיג בתאילנד בכל חור וגם במחיר הרבה יותר זול מהארץ...
בקיצור אין ממה לדאוג(גם בלי חיסונים זה בסדר אבל תמיד עדיף להיות בטוח יותר), תאילנד שלפניי 10 שנים וגם לפניי 3 שנים זו לא תאילנד של היום...ניתן להשיג הכל ובזול לא צריך להביא בית מרקחת אתך בתיק ...לפי השאלה הפולנית אני מבין שזה התכנון שלך!!!
בכל מקרה תהנו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. תגיעו לתאילנד תגובה ל - 1 23/07/2008 16:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
elvisbrant elvisbrant לא מחובר elvisbrant  משתמש פעיל 503 הודעות עד כה
כנסו לאחד מבתי המרקחת שיש בכל חור
או אפילו אני חושב שזה נמכר גם ב 7/11 כל 2 מטר..

אל תכנסו לפאניקה..מנסיון אני יכול להגיד לכם שהחומרים התאילנדים עדיפים על מה שנמכר פה. בכל מה שקשור ליתושים בתאילנד.
בקשר לנתונים הביוכימיים שהעברת אין לי מושג

בכל מקרה התכשירים שקניתי שם נתנו מענה ראוי ליתושים..

האמת שאני לא מושך יתושים אבל זבובים בהחלט כן Laughing

שיהיה טיול מהנה

phi mia bay.jpg sanke in botel.jpg
phi mia bay.jpg(גודל:30.75KB)sanke in botel.jpg(גודל:41.44KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מחבט חשמלי תגובה ל - 3 23/07/2008 17:51 לתגובה קודמת
brasileiro brasileiro לא מחובר brasileiro  משתמש בינוני 113 הודעות עד כה
תקני בתאילנד תמחבט החשמלי.זה ניראה כמו מחבט טניס,רק ששם הרשת חשמלית ושורפת תישתושים,גדול.הציל לי תחיים גם בברזיל.זה גם כייף לרדוף אחריהם בחדר ולטגן אותם.לא יותר מ 150 באט.
אלויס מה קורה?
רבי חנוכה2.gif
רבי חנוכה2.gif(גודל:38.92KB)

האתר שלי : http://ron-bombom.spaces.live.com/photos . תצוגות תמונות שלי: http://www.youtube.com/user/eufbiwef
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מתי כדאי לטוס לתאילנד???
להודעה הבאה:מזג אויר בצפון הודו

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף