כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. שאלה לגבי מערב אוסטרליה 23/07/2008 12:43 לתגובה הבאה
  dobila20 לא מחובר dobila20  משתמש מתחיל 7 הודעות עד כה
אז ככה החלטנו אני וחברי הטוב לנחות בפרת לקנות אוטו בפרת ולעבור בין החוות החקלאיות ישמח לשמוע תגובות ממישהו שעשה את זה האם אני צריך להרשם לאיגוד החוות האוסטרליות הבנתי שישנו כרטיס חבר .איזה מסלולים אתם ממליצים לעשות בצפון ?!!!
שאלה נוספת לגבי תיק משא הבנתי שהתיקים באוסטרליה ממש זולים יחסית לארץ ישמח לקבל כמה אתרים כמו למטייל באוסטרליה האם יותר משתלם לרכוש תיק בארץ או שם ??
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. שאלה לגבי מערב אוסטרליה תגובה ל - 1 23/07/2008 20:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
dekelbz dekelbz לא מחובר dekelbz  משתמש בינוני 97 הודעות עד כה
הי דוביל'ה.
לא הייתי בווסטרן אוסטרליה אז אני לא יכול לתת לך עצות למקומות.
לגבי תיקים, יש כמה רשתות גדולות באוסטרליה, שלדעתי באמת מוכרות תיקים רבים במחירים לעתים זהים ולרוב נמוכים מהארץ. זה פשוט כי שם יש לזה יותר ביקוש. יש יותר תרבות של טרקים.
הוספתי קישורים לרשתות, כולן בפריסה בכל היבשת.. מקווה שיש גם בווסטרן.
אם יש או יהיה לך כרטיס yha, יש הטבות ברבות מהרשתות: הנחות, כרטיסי חבר חינם ועוד.
שים לב- קטמנדו ומאונטיין דיזיינס מייצרים לעצמם חלק מהציוד, גם התיקים. במגזינים שקראתי בנושא באוסטרליה, הביקורות לתיקים של קטמנדו לא היו חיוביות במיוחד, אלה של מ"ד דווקא כן. בחודש אוקטובר לרבות מהרשתות יש מבצעי הנחות.
aussie disposals זולה, אבל מצד שני מוכרת לרוב מותגים עלומי שם באיכות לא משהו.
אישית מאוד אהבתי את mountain designs- מחירים טובים, בעיקר בהנחות שיש לחברי מועדון (זה חינם!). מוכרים מאוד מקצועיים, שגם יכולים לתת לך עצות לגבי טרקים ולבסוף- מגוון רחב של ציוד ומותגים.

dunlop זו לא רק חברה לצמיגים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. שאלה לגבי מערב אוסטרליה תגובה ל - 1 23/07/2008 21:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
reuti22 reuti22 לא מחובר reuti22  משתמש פעיל 485 הודעות עד כה
לא ממש הבנתי אם אתה מדבר על צפון החוף המערבי או על הטריטוריה הצפונית.בצפון החוף המערבי יש את כל איזור הקימברלי שהוא איזור פראי ומיוחד.יש שם את הבאנגלס באנגלס שהוא נחשב לאחד מהפארקים הכי יפים באוסטרליה.אבל הוא מצריך רכב שטח או טיול מאורגן.אחת הדרכים הטובו לראות את הייחודיות של הפארק זה בטיסת מסוק/מטוס מעל הפארק.
איזור ברום הוא מאוד יפה וגם העיר עצמה מאוד מאוד כיפית.היא עיר קיט מקסימה עם חוף מדהים ואווירת חופש.אני מאוד אהבתי.
לדעתי חובה להקדיש יומיים לטיול בקאריג'יני שהוא פארק מדהים ביופיו.באמצע המדבר יש מפלי מים ובריכות צלולות בתוך קניונים אדומים.מדהים!!!
לידו יש את המילסטרים,לא הייתי בו ומשיחה עם מישהו שכן היה רצוי רכב שטח שם.שווה לבדוק.
גם איזור אקסמאות' מאוד יפה.יש שם מסלולי הליכה מאוד מיוחדים ואפשר גם לצלול ולשנרקל שם.השונית ממש קרובה לחוף.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. שאלה לגבי מערב אוסטרליה תגובה ל - 3 24/07/2008 13:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  dobila20 לא מחובר dobila20  משתמש מתחיל 7 הודעות עד כה
ואיייייייייי תודה רבה על כול האינפורמציה בכול מקרה צצה לי עוד שאלה..אני בסוף מתחיל בפרת ומישם אני מתכנן לקנות רכב ולעשות את האיזור הצפוני הבנתי שהאיזור עשיר בחוות חלקאיות שמאפשרות לינה +עבודה ישמח לשמוע ממכם האם מישהו עבד בחוות ??איך העבודה בחוות תודה מראש איתי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. שאלה לגבי מערב אוסטרליה תגובה ל - 4 24/07/2008 15:47 לתגובה קודמת
reuti22 reuti22 לא מחובר reuti22  משתמש פעיל 485 הודעות עד כה
האמת היא שלא עבדתי בחוות חקלאיות שם אבל דווקא נשמע לי יותר הגיוני שהאיזור שדרומי לפרת' יהיה רווי בחוות חקלאיות כי הוא פשוט הרבה יותר ירוק ואת רוב הגידולים דווקא ראינו שם.האיזור שצפוני לפרת' הוא יותר מדברי וצחיח.אם כי יכול להיות שגם באיזור הזה יהיו. אני מציעה לך להריץ קצת חיפוש בגוגל בנושא.אולי תמצא איזה פורום של ארגון שמתעסק בזה.
בהצלחה!!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מסלול ל3 חודשים, בין נובמבר לפברואר
להודעה הבאה:מילפורד סאונד

שאלות נפוצות

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

מחממים סורקים