|
| 2. שאלה לגבי מערב אוסטרליה תגובה ל - 1 |
23/07/2008 20:12   |
|
הי דוביל'ה.
לא הייתי בווסטרן אוסטרליה אז אני לא יכול לתת לך עצות למקומות.
לגבי תיקים, יש כמה רשתות גדולות באוסטרליה, שלדעתי באמת מוכרות תיקים רבים במחירים לעתים זהים ולרוב נמוכים מהארץ. זה פשוט כי שם יש לזה יותר ביקוש. יש יותר תרבות של טרקים.
הוספתי קישורים לרשתות, כולן בפריסה בכל היבשת.. מקווה שיש גם בווסטרן.
אם יש או יהיה לך כרטיס yha, יש הטבות ברבות מהרשתות: הנחות, כרטיסי חבר חינם ועוד.
שים לב- קטמנדו ומאונטיין דיזיינס מייצרים לעצמם חלק מהציוד, גם התיקים. במגזינים שקראתי בנושא באוסטרליה, הביקורות לתיקים של קטמנדו לא היו חיוביות במיוחד, אלה של מ"ד דווקא כן. בחודש אוקטובר לרבות מהרשתות יש מבצעי הנחות.
aussie disposals זולה, אבל מצד שני מוכרת לרוב מותגים עלומי שם באיכות לא משהו.
אישית מאוד אהבתי את mountain designs- מחירים טובים, בעיקר בהנחות שיש לחברי מועדון (זה חינם!). מוכרים מאוד מקצועיים, שגם יכולים לתת לך עצות לגבי טרקים ולבסוף- מגוון רחב של ציוד ומותגים.
dunlop זו לא רק חברה לצמיגים
|
|
|
|
| 3. שאלה לגבי מערב אוסטרליה תגובה ל - 1 |
23/07/2008 21:03   |
|
|
לא ממש הבנתי אם אתה מדבר על צפון החוף המערבי או על הטריטוריה הצפונית.בצפון החוף המערבי יש את כל איזור הקימברלי שהוא איזור פראי ומיוחד.יש שם את הבאנגלס באנגלס שהוא נחשב לאחד מהפארקים הכי יפים באוסטרליה.אבל הוא מצריך רכב שטח או טיול מאורגן.אחת הדרכים הטובו לראות את הייחודיות של הפארק זה בטיסת מסוק/מטוס מעל הפארק.
איזור ברום הוא מאוד יפה וגם העיר עצמה מאוד מאוד כיפית.היא עיר קיט מקסימה עם חוף מדהים ואווירת חופש.אני מאוד אהבתי.
לדעתי חובה להקדיש יומיים לטיול בקאריג'יני שהוא פארק מדהים ביופיו.באמצע המדבר יש מפלי מים ובריכות צלולות בתוך קניונים אדומים.מדהים!!!
לידו יש את המילסטרים,לא הייתי בו ומשיחה עם מישהו שכן היה רצוי רכב שטח שם.שווה לבדוק.
גם איזור אקסמאות' מאוד יפה.יש שם מסלולי הליכה מאוד מיוחדים ואפשר גם לצלול ולשנרקל שם.השונית ממש קרובה לחוף.
|
|
|
|
|
| 5. שאלה לגבי מערב אוסטרליה תגובה ל - 4 |
24/07/2008 15:47  |
|
|
האמת היא שלא עבדתי בחוות חקלאיות שם אבל דווקא נשמע לי יותר הגיוני שהאיזור שדרומי לפרת' יהיה רווי בחוות חקלאיות כי הוא פשוט הרבה יותר ירוק ואת רוב הגידולים דווקא ראינו שם.האיזור שצפוני לפרת' הוא יותר מדברי וצחיח.אם כי יכול להיות שגם באיזור הזה יהיו. אני מציעה לך להריץ קצת חיפוש בגוגל בנושא.אולי תמצא איזה פורום של ארגון שמתעסק בזה.
בהצלחה!!!
|
|
|
|