כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. הפעם זקוקה לעזרה דחופה- לינה ל-5 במזרח ארה"ב 23/07/2008 22:37 לתגובה הבאה
  גלית הותיקה לא מחובר גלית הותיקה  משתמש פעיל 1720 הודעות עד כה
חבריי יוצאים בעוד שבועיים לטיול שנבנה בעזרתו האדיבה והידועה של מוני.
מדובר בזוג + 3 (אשר עקב בעיות טכנולוגיות שונות אינם יכולים לגלוש פה בפורום אז ביקשו שאהיה להם לפה).
הילדים: 15, 12, 9.
זקוקים למקומות לינה שיקבלו 5.מעדיפים לא לקחת 2 חדרים גם אם יש דלת מקשרת.
מפאת לו"ז קצר, זקוקים לעזרה דחופה בהמלצות מנסיונכם.
המסלול:
וושינגטון
קורנינג
איתקה
ניאגרה (עדיפות לצד הקנדי)

יש כבר לינה מסודרת בניו יורק.
כמובן שנעדיף לשמור על רמת מחירים שפוייה.
בשמם, בשם ילדיהם ובשמי, רוב תודות ולילה טוב.

"אין לראות את הדברים היטב אלא בלב בלבד. כי הדבר החשוב באמת, סמוי מן העין". הנסיך הקטן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אין לי המלצה על מקום ספציפי אבל תגובה ל - 1 24/07/2008 09:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  eliaayel לא מחובר eliaayel  משתמש מתחיל 46 הודעות עד כה
מנסיון, באינטרנט מציינים שמקסימום התפוסה בחדר הוא 4 אך כשמתקשרים ישירות למלון, ברוב המקרים אין בעיה להכניס 5. לעיתים מוסיפים ספה נפתחת. יש גם אפשרות ליצור קשר עם ההזמנות דרך המייל.
אפשרות נוספת - דירה.

בהצלחה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אין לי המלצה על מקום ספציפי אבל תגובה ל - 2 24/07/2008 09:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה, אבל לצערי זה לא עוזר. בכוחות משותפים ניסינו בימים האחרונים למצוא מקומות וזה קשה מאד עד בלתי אפשרי. חלק מהמלונות כבר בתפוסה מלאה, חלק לא מוכנים לקחת הזמנה לפחות משלושה ימים.

"אין לראות את הדברים היטב אלא בלב בלבד. כי הדבר החשוב באמת, סמוי מן העין". הנסיך הקטן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אין לי המלצה על מקום ספציפי אבל תגובה ל - 3 24/07/2008 09:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  טוטר לא מחובר טוטר  משתמש מתחיל 22 הודעות עד כה
גלית שלום

חזרנו לפני שבועיים ממסלול דומה, היינו 5 ובכל מוטל הכניסו לנו מיטה נוספת בעלות של 7-10 $.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. אין לי המלצה על מקום ספציפי אבל תגובה ל - 4 24/07/2008 14:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  תאיר לא מחובר תאיר  משתמש פעיל 191 הודעות עד כה
הי גלית
הכנתי שיעורי בית לגבי נושא זה בנוגע למערב ארצות הברית. אני יכולה רק לתת עצות כלליות על בסיס אותם שיעורי בית מולהמחשב. אבל לפני כל דבר אני מציעה מהר מהר לנסות לתפוס את סוזי לפני שהיא נוסעת מפני שהיא מטיילת במזרח ארצות הברית בהרכב של 5 נפשות ואין לי ספק שלמדה את הנושא ביסודיות רבה.
אני מציעה לאור לחץ הזמן שתנסו לחפש ברשת בסט ווסטרן שהומלצה פה בפורום. האתר שלהם מאד ברור לגבי איזה מקומות הם בתפוסה של עד 4 נפשות וזה יכול לחסוך טלפונים מייגעים למרכז ההזמנות שלהם. נכון הדבר שאפילו במקומות בהם מותר לארח 4 נפשות רשמית בפועל ניתן לעיתים להוסיף מיטה רולאווי בעלות קטנה נוספת , אבל אני מניחה שהחברים שלכם רוצים להיות בטוחים שזה אפשרי.אם אין מקומות היכן שהם רוצים תמיד ניתן מעט להתרחק. כך למשל כשחיפשתי בסן דייגו מצאתי בבסט ווסטרן מקום שמתאים למשפחות רחוק יותר מהמרכז.אם יוכלו להרשות לעצמם לבחור כדאי לנסות להצליב מידע עם הטריפאדוויזור.
עשיתי ניסיון בעצמי והקלדתי וושינגטון הבירה, המלונות עולים לפי סדר הקירבה שלהם למרכז העיר . הכנסתי את ה7.8.08 בתור הלילה המבוקש והתעקשתי על 5 נפשות.נאלתי להתרחק באופן ניכר מהמרכז אבל מצאתי מלון שעונה על הדרישות, ב 90 $ ללילה אם כי עם דבל בד ולא קווין, קצת צפוף.וכאמור רחוק מהמרכז.
בהצלחה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. אין לי המלצה על מקום ספציפי אבל תגובה ל - 5 24/07/2008 14:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מוני לא מחובר מוני  משתמש פעיל 6353 הודעות עד כה
הי גלית
ידוע לי שסוזי הולכים ללון בקורנינג כל 5 הנפשות,מניח שבאמת יהיה למכרייך קל יותר להשיג שם,
אתר המלון:-
http://www.radisson.com/corningny

בעצם אני בטוח שכבר בדקת שם.
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. אין לי המלצה על מקום ספציפי אבל תגובה ל - 6 24/07/2008 20:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איריס ס. איריס ס. לא מחובר איריס ס.  משתמש פעיל 1131 הודעות עד כה
גלית

היינו במקומות הבאים בהרכב של 5

ניאגרה וושינגטון מלונות סויטות מרשת

embassy suites מומלץ. סויטות של חדר שינה עם שתי מיטות קווין וסלון עם ספה נפתחת. מחירים בינוני +

בקורנינג - חדר אחד לחמישה , מומלץ. זול יחסית. נגישות טובה לכביש. כולל ארוחת בוקר צנועה.

[עודכן ב:24 יולי 2008 20:28:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. אין לי המלצה על מקום ספציפי אבל תגובה ל - 7 25/07/2008 12:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה רבה לכל מי שעזר.
נכנסנו לכל האתרים ואנחנו מתחילים להתקדם. לצערי, בוושינגטון אין מקומות ובניאגרה המחיר ללילה עומד על כמעט 350 דולר, אבל אנחנו מתקדמים ומקווים שבעזרת הטיפים שלכם, אנחנו בכיוון הנכון.
סוף שבוע נעים.
נ.ב. סליחה על הבורות, האם מישהו יכול לתרגם לי מה זה אומר number beds?
ראיתי את זה כבר בכמה מלונות שבהם אין פירוט של ההתייחסות למיטות.
הנה, זה מה שכתוב ברדיסון
Our exclusive sleep number bed with air chambers allows you to adjust the firmness of the mattress to your exact level of comfort with the touch of a button. To further enhance comfort, you will appreciate our bed?s quality linens and down pillows finished with a premium down-filled comforter nestled in an ultra-soft duvet cover.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. אין לי המלצה על מקום ספציפי אבל תגובה ל - 8 25/07/2008 15:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גלית
אם תחזרי לטקסט הכתוב בפירסום של המלון תראי את האות R קטנה נתונה
בעיגול זה מעיד על כך שזהו סימן רשום כלומר סמל מסחרי של מיטות שמורכבות ממזרונים בעלי תאי אוויר הנתנים לכיוון ע"י לחצן כדי להתאים את דרגת הקושי של המזרון.

מצרף לינק לפירמה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. אין לי המלצה על מקום ספציפי אבל תגובה ל - 9 25/07/2008 15:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
האתר המקורי של הפירמה מסרב לעלות לכן אנסה לצרף את המותג דרך אתר
פירסום שנוגע במלון רדיסון
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. אין לי המלצה על מקום ספציפי אבל תגובה ל - 10 25/07/2008 23:00 לתגובה קודמת
  rmatarasso לא מחובר rmatarasso  משתמש בינוני 121 הודעות עד כה
גלית
אני יכולה להמליץ רק בניאגרה פולס
הנסיון שלנו בהמקום המדהים הזה הוא שלמרות לצד הקנדי נחשב יפה יותר, נעים להיות ולטייל הרבה יותר בצד האמריקאי

הצד הקנדי לדעתי הומה, ממסוחר, ובעיקר מלא פקיסטנים ועוד מזרח תיכוניים.

אננחו ישנו במלון הולידי אין בגרנד איילנד עם נוסף קסום לנהר הנייאגרה.
אנחנו קיבלנו חדר ענק!!!
חדר הורים עם דלת מקשרת לחדר ילדים עם 4 ספות שניפתחות ל-4 מיטות זוגיות

מדובר ב-15 דקות נסיעה למפלים. מלון מקסים נעים ונוח.

רוית

רוית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:America's Best Attraction Passes
להודעה הבאה:מסלול בסאן פרנסיסקו וכביש מספר 1

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף