| 1. טראק אמריקה |
24/07/2008 10:12  |
| |
ranit |
1 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום,
שמי רנית ואני זקוקה נואשות לעזרתכם.
לפני כמה חודשים פניתי לחברת "טרק אמריקה" ורכשתי חבילת טיול ל-42 יום לתאריך 06.08.08 ברחבי ארה"ב. החבילה עלתה לי 3771$ +175$ דמי הרשמה.
לצערי הרב, יש לי אח שחולה בניוון שרירים, לפני כמה חודשים חלה החמרה במצבו הבריאותי והוא נזקק למכונת הנשמה לצמיתות.
אחי כבר 5 חודשים בבתי חולים אך מאחר והמצב היה יציב ידעתי שאני יכולה לנסוע. לפני שבוע הוא הובהל תוך כדי סכנת חיים לטיפול נמרץ בבי"ח "שערי צדק".
אחי זקוק להשגחה תמידית של 24 שעות, אבא שלי נמצא איתו יום ולילה אך אנחנו הבנות מגיעות מדי יום לעזור לו איתו ואף עושות תורנויות של לילות בבי"ח.
לצערי נאלצתי לבטל את הטיול של "אחרי צבא" שכ"כ חלמתי עליו מאחר ומשפחתי זקוקה לי וזו השעה הקשה שבה אני חייבת לעמוד לצד משפחתי בנטל הקשה של
הטיפול באחי אלון.
פניתי לפני שבוע לחב' טרק אמריקה שנמצאת באנגליה, דיברתי שם עם מישהי בשם נינה, הסברתי את המצב אך לשווא, היא הסבירה לי שניתן להחזיר לי רק 20% שזה 750$ ביקשתי שיתנו לי את האופציה למצוא מישהו שיסע במקומי, נינה נתנה לי שבוע לעשות זאת. ביקשתי מהם שאם הם מוצאים מישהו שיחזירו לי את הכסף,
ניסיתי לפנות בכל דרך לאנושיות שבהם אך לשווא, יש לי מסמכים רפואיים שמעידים על מצבו הקשה של אחי אלון ועל כך שאלון זקוק לסיעוד של 24 שעות ביממה בגלל מצבו הקשה.
אנא עזרתכם! עבדתי קשה מאוד בשביל הכסף הזה ובשביל הטיול הזה!
|
|
|
|
|
| 3. טראק אמריקה תגובה ל - 1 |
24/07/2008 10:24   |
|
|
בהזנמת טיול חתמת בעצם על חוזה עם המון סעיפים קטנים. בעסקים, כמו בעסקים - הרגש משחק תפקיד אפסי עד לא קיים. כפי שריקי ציינה, רק ביטוח יכול לכסות ביטול נסיעה - אי אפשר לצפות מהחברות העסקיות לספוג את ההפסד בגלל נסיבות אישיות שלך.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 13. טראק אמריקה תגובה ל - 1 |
06/08/2008 12:29  |
 |
פיאסטה שרלילה |
1 הודעות עד כה |
|
|
נראה לי יש לך אופצייה לנסות ולחזיר את הכסף... כנסי לפה
http://www.moital.gov.il/cmsTamat/SendMail.aspx
תרשמי להם מייל . זה של משרד התעשייה התעסוקה והמסחר
תספרי להם את הסיפור ותראי אם הם יכולים לעזור לך
בגלל שזה מקרה רפואי נראה לי שהם יכולו לעזור לך.
מקווה שתיסתדרי .
|
|
|
|