כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. כניסה לארה"ב עם ויזה בתוקף בדרכון ישן 23/07/2008 12:23 לתגובה הבאה
  asyael לא מחובר asyael  משתמש מתחיל 43 הודעות עד כה
היינו במשרד הפנים לבדוק אם צריך להחליף תמונה של הילדים, ונאמר שחייבים להחליף דרכון כיוון שהתמונה מלפני מספר שנים. בדרכון הישן יש ויזה (חדשה!!!) לארה"ב. האם יש למישהו נסיון עם כניסה לארה"ב עם דרכון ישן כולל ויזה + דרכון חדש ללא ויזה ? לא יעשו לנו בעיות עם זה ?

תודה

יעל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. כניסה לארה"ב עם ויזה בתוקף בדרכון ישן תגובה ל - 1 23/07/2008 12:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שמוליק לא מחובר שמוליק  משתמש בינוני 142 הודעות עד כה
יעל,
את יכולה להיות רגועה. אם הויזה בתוקף את צריכה לקחת איתך את שני הדרכונים. לא תהיה לך שום בעיה (מניסיון). הרי נדיר שאפשר לסנכרן את מועדי הדרכון והויזה כך שכמעט תמיד מגיעים למצב שצריך להחליף דרכון והויזה עדיין בתוקף.
נסיעה טובה,
שמוליק
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. כניסה לארה"ב עם ויזה בתוקף בדרכון ישן תגובה ל - 2 23/07/2008 12:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ריקי 5 לא מחובר ריקי 5  משתמש פעיל 1310 הודעות עד כה
גם אני אגיד לך - אין בעיה. רק להביא את שני הדרכונים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. כניסה לארה"ב עם ויזה בתוקף בדרכון ישן תגובה ל - 2 23/07/2008 12:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  asyael לא מחובר asyael  משתמש מתחיל 43 הודעות עד כה
תודה על התגובה המהירה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. כניסה לארה"ב עם ויזה בתוקף בדרכון ישן תגובה ל - 1 23/07/2008 15:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  orlb לא מחובר orlb  משתמש מתחיל 13 הודעות עד כה
יעל שלום
אנו חזרנו לפני שבוע לבננו יש דרכון עם תמונה מגיל צעיר ולא היתה בעיה. לי היתה ויזה בדרכון ישן .יש לקחת את שני הדרכונים הישן והחדש
ובתנאי שהויזה תקפה לפחות לחצי שנה הקרובה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. כניסה לארה"ב עם ויזה בתוקף בדרכון ישן תגובה ל - 5 23/07/2008 19:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  cc123 לא מחובר cc123  משתמש מתחיל 13 הודעות עד כה
וזה לא משנה גם שמספר הדרכון החדש שונה מזה של הישן? גם אני עשיתי דרכון חדש והמספר דרכון החדש שונה מהישן ואני אמור ליסוע עוד חודש וחצי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. כניסה לארה"ב עם ויזה בתוקף בדרכון ישן תגובה ל - 6 23/07/2008 23:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עודד עודד לא מחובר עודד  משתמש פעיל 8047 הודעות עד כה
אין לך מה לדאוג. מספר הדרכון תמיד משתנה כשמחליפים דרכון. אני נכנסתי ככה עם שני דרכונים לארה"ב במשך שנים ללא בעיה.

לטיול יש התחלה וסוף אבל החוויות נשארות לנצח
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. כניסה לארה"ב עם ויזה בתוקף בדרכון ישן תגובה ל - 7 24/07/2008 09:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לינה לינה לא מחובר לינה  משתמש פעיל 795 הודעות עד כה
גם אני נוסעת כבר מס' שנים לארה"ב עם שני דרכונים והדבר אינו מהווה בעיה ואף לא הרמת גבה מצד שלטונות ההגירה.

התמונות שלי :http://picasaweb.google.com/blinab הבלוג שלי : http://linaberman.blogspot.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. כניסה לארה"ב עם ויזה בתוקף בדרכון ישן תגובה ל - 8 24/07/2008 10:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אופיר אופיר לא מחובר אופיר  משתמש פעיל 2042 הודעות עד כה
זאת ההמלצה הרשמית של ארה"ב - לנסוע עם שני הדרכונים. אין להם טעם להציף את השגרירויות בעוד אלפי בקשות לויזה על כל מי שמחליף דרכון.

http://usembassy-israel.org.il/consular/niv/faqs.aspx#15

My passport has expired, but I have a valid B1/B2 visa in it. Do I need a new visa?

No. Any traveler with a valid visa in an expired passport and a new valid passport is welcome to enter the United States carrying both passports. Such travelers will be admitted, barring any other ineligibility, at any time prior to the date of the visa’s expiration. It is not necessary to obtain another visa in the new passport.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. כניסה לארה"ב עם ויזה בתוקף בדרכון ישן תגובה ל - 5 24/07/2008 11:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  segev_cohen לא מחובר segev_cohen  משתמש מתחיל 19 הודעות עד כה
הערה חשובה לדואגים:
לא צריך ןיזה בתוקף לחצי שנה, די שהיא בתוקף בעת תאריך הכניסה לארה"ב:

My valid visa expires two days after I need to travel to the United States. Can I travel with this visa?
Yes. You may travel to the United States at any time during the validity of the visa. The duration of your visit in the U.S. is not determined by the length of visa validity, but by the immigration official at the port of entry when you arrive in the United States.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. תוקף הדרכון חייב להיות לפחות חצי שנה תגובה ל - 5 24/07/2008 13:35 לתגובה קודמת
  דודו מרמת גן מחובר דודו מרמת גן  משתמש פעיל 3976 הודעות עד כה
תוקף הדרכון חייב להיות לפחות חצי שנה

הויזה חייבת להיות בתוקף ברגע הכניסה לארה"ב.
לדוגמה אם תוקף הויזה עד 25.07.08 והנחיתה בארה"ב בשעה 22:00, יש לויזה תוקף של שעתיים וניתן לעבור איתה את ההגירה. פקיד ההגירה ייתן ויזת שהייה בין חודש ל 6 חודשים.

לאחר חצות הויזה כבר לא תהיה בתוקף וקיים סיכוי רב שכבר בארץ לא ייתנו לעלות על הטיסה, אם יגלו שהנחיתה היא לאחר חצות.

צריך לשים לב שמי שייצא לקנדה או מקסיקו - לא יוכל להכנס בחזרה.

כפי שנאמר כאן כבר - צריך לצאת עם שני הדרכונים.

דף שאלות ותשובות בעברית בלינק המצורף

http://usembassy-israel.org.il/consular/niv/heb/faqs.aspx

[עודכן ב:24 יולי 2008 13:36:]

יש דברים שאי-אפשר לגלות, אבל גם את זה לא תדע לעולם אם לא תנסה שוב ושוב, עד שתבין שלעולם לא תבין. - (מרק טווין)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:לינה בברוקלין או ניו ג'רזי??
להודעה הבאה:מה יש לעשות בין לאס ווגאס לסן פרנסיסקו?

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף