כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. טיסה עם אתיופיאן 10/07/2008 13:38 לתגובה הבאה
  didish לא מחובר didish  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה
אנחנו רוצים לטוס לאפריקה בספטמבר, מנסים לעלות שוב על הסוס אנחנו סוחבים איתנו את בננו בן השנתיים וחצי(שמחכה כבר לנסוע לאפיקה)
יש לנו שתי אפשרויות טיסה - עם אל על (טיסה ישירה, נוחתת ב 9:30 בבוקר) ועם אתיופיאן(עצירה באדיס ל 3 שעות) מגיעים ב 13:30.
ההפרש במחיר הוא סביב 500$ לשלושתנו. כמובן שאם לא היינו עם ילד היינו בוחרים באופציה הזולה אבל עכשיו יש גם שיקולים נוספים....
האם הטיסה עם אתיופיאן סבירה? איך שדה התעופה - ידידותי למשתמש?
אני מניחה שאני מחפשת המלצות לכאן או לכאן בהתחשב בסיטואציה שלנו...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. טיסה עם אתיופיאן תגובה ל - 1 10/07/2008 16:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
eytanin eytanin לא מחובר eytanin  משתמש פעיל 548 הודעות עד כה
בהנחה שאתם טסים לדרום אפריקה....
אלו שתדירים על הקו מעדיפים טיסה ישירה.
אלו שכמוכם... (אם הילד בן 2.5 אז אתם צעירים) אין בעיה עם אתיאופיאן. התכוננו להפתעות. לפעמים הוא נוחת במקומות לא מתוככננים כמו דג'יבוטי.
השדה באדיס הוא סביר בהחלט.

מאזין לנאמר ומאמין למראה עיניים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. טיסה עם אתיופיאן תגובה ל - 1 25/07/2008 00:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלי אוגנדה לא מחובר אלי אוגנדה  משתמש מתחיל 18 הודעות עד כה
מנסיון שלי לא הייתי מציע לך לטוס עם האטיופים לדרום אפריקה. כאשר אתם טסים עם ילד בן שנתיים. ההמתנה באדיס היא סיוט מתמשך במיוחד עם ילדים מה עוד שההמתנה של שלוש שעות זו המלצה בלבד וזה יכול להיתארך לחמש שבע ואפילו יום שלם ואתם תקועים בשדה באדיס ללא אפשרות לצאת. אני ההיתי טס עם אל על ביגלל שמגיעים בבוקר וניתן ישר לזוז למלון להיתאושש ולהתחיל לטייל. עם האטיופים תצטרכו יום שלם להיתאוששות והילד שלכם פשוט יסבול סתם. במידה והחלטתם לטוס באטיופים תודאו עם הסוכן שאתם יושבים ביחד כי אין להם בעייה להושיב כל אחד במקום אחר במטוס כולל הילד וזה מנסיון. באדיס יש לאונץ בעלות של 15 דולר בצמוד לזה של הביסנס וניתן לישון שם עד 10 בבוקר. כל זה בתנאי שזה פתוח וזה לפעמים סגור.
בקיצור אם סימתם את תקופת התרמילאיות שלכם טוסו אל על זה שווה כל גרוש ביגלל הילד שלכם.
באתיופים טסים רק שאין ברירה אחרת.
תבלו ותהנו בדרום אפריקה ארץ נהדרת
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. טיסה עם אתיופיאן תגובה ל - 1 28/07/2008 23:09 לתגובה קודמת
אילנה אילנה לא מחובר אילנה  משתמש בינוני 126 הודעות עד כה
הייתי בשדה התעופה באדיס מספר פעמים, כל פעם לפרק זמן אחר של שעות (פעם אחרונה - 8 שעות..)
שדה התעופה בסדר גמור. יש בו מספר מסעדות ולא מעט חנויות.
יש הרבה ספסלים שאפשר לשבת עליהם. אין אטרקציות מיוחדות, אך בהשוואה לטרמינלים עלובים - הטרמינל באדיס בהחלט איננו עלוב. הוא קטן ונחמד.

הטיסה עם אתיופיאן היא טובה, הבעיה שהחברה הזאת לא אמינה וקרו לא מעט פעמים שטיסות התאחרו והתארכו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:זמן נסיעה מיוהנסבורג למהון
להודעה הבאה:טנזניה??

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר