כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. טיול אופניים באוגנדה 24/07/2008 11:21 לתגובה הבאה
  yarono22 לא מחובר yarono22  משתמש מתחיל 11 הודעות עד כה
היי,

יש לי מספר שאלות לפני שאחליט על טיול אופניים באוגנדה:

1. האם בטוח לטייל לבד באופניים (הכוונה לרכוב ממקום למקום)? השאלה גם מבחינה של שודים וכד' וגם מבחינת התנועה בכבישים?

2. האם אוכל להתחבר בקלות עם מטיילים אחרים ו/או מקומיים? אני אדם חברותי, השאלה אם אוכל לפגוש תרמילאים באכסניות ב-DORMS ולטייל איתם וכו'. אני לא רוצה להיות כל הטיול לבדי.

3. מזג אוויר באוקטובר - אני יודע שזהו עונה קצרה גשומה, האם עדיין סביר לרכוב באוגנדה? (רוב הזמן אהיה בחוץ ולא תחת קורת גג).

4. האם מישהו טס עם איג'פט אייר? האם יוכל להעיד לרעה או לטובה?

בתודה מראש,
ירון
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. טיול אופניים באוגנדה תגובה ל - 1 25/07/2008 00:14 לתגובה קודמת
  אלי אוגנדה לא מחובר אלי אוגנדה  משתמש מתחיל 18 הודעות עד כה
אין בעייה לטייל באופניים באוגנדה. אופנים הם כלי תחבורה נפוץ מאד באוגנדה. המדינה די בטוחה אבל בסופו של דבר זו אפריקה והכל יכול לקרות.לגבי הגשם אין חשש בעונה הגשומה יורד שעה שעתיים גשם ואחרי כן השמש זורחת כך שזה לא נורא. לאורך המסלול שלך במידה ואת מטיל באזורים המטויילים תמצא עשרות מטילים ובאזורים הלא מטוילים תפקוש הרבה עובדים של אירגוני סיוע ואין בעייה ליצור קשר תלוי בך עם אתה יוצר קשר עם אנשים. אין הרבה זרים שמטילים באופנים באוגנדה.
לגבי התנועה, בערים הרשיות תהיה לך בעייה כי אין דין ואין דין על הכביש מחוץ לערים אין בעייה הכבישים די ריקים.
לגבי אגיפט אייר טסתי אתם פעם אחרונה לפני שבע שנים כך שאיני יכול לעזור.
יש באוגנדה מספר חברות ישראליות שפזורות לאורך הכבישים הראשיים אם תפנה אלי ישירות אשמח לקשר אותך אתם.
טיול נעים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:זנזיבר
להודעה הבאה:דרושים אנשים לפני טיול גדול

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר