|
| 2. רוצים לקנות או לשכור רכב בדרום אפריקה תגובה ל - 1 |
01/08/2008 13:20   |
|
בוקר טוב,
לכמה זמן אתם מתכננים לסע?
מה המסלול שיש לכם בראש?
אני יכול להציע לכם את הרכב הדרום אפריקאי שלי בטנזניה, אבל אם תכוונו לצרככם, אולי אוכל לעזור יותר בטיפים...
אספניר
"... מצאתי את עצמי עומד בראש תל טרמיטים ומשקיף במשקפת על תל טרמיטים אחר. ידעתי שאני עומד בראש תל טרמיטים, אבל התאכזבתי מכך שהדבר שהשקפתי עליו אינו קרנף לבן..." (דגלס אדמס, הזדמנות אחרונה לראות)
|
|
|
|
|
| 4. רוצים לקנות או לשכור רכב בדרום אפריקה תגובה ל - 3 |
03/08/2008 17:31  |
|
בוקר טוב,
אם אתם טסים לחודשיים, אני מניח שלא תרצו להשקיע זמן בלמצוא רכב, לטפל בו ואז להשאיר זמן בסוף כדי למצוא קונה.
לכן, הייתי הולך על הזולה מבין האופציות הבאות (הזולה משתנה מרכב לרכב ומחברה לחברה) - שכירת רכב, או קנית רכב מחברה שמתחייבת לקנות אותו חזרה.
מומלץ לבחור את סוג הרכב שדרוש לכם והתקציב העומד לרשותכם ואז להשוות באינטרנט בין חברות שונות.
החברה הבאה, עוסקת לדוגמא בשני הדברים כך שקל להשוות (אבל לא בהכרח הזולה ביותר) - http://www.drivesouthafrica.co.za/index.php
אם בכל זאת תחליטו לקנות רכב בעצמכם, ההתנסות שלי הייתה במציאת רכב שטח, אבל אוכל כנראה לעזור עם הפרוצדורות של בדיקת הרכב והעברת הבעלות.
אגב, ביוהנסבורג תמצאו כנראה יותר רכבים ובמצב טוב יותר, אבל הסביבה הרבה פחות נעימה...
בהצלחה,
אספניר
"... מצאתי את עצמי עומד בראש תל טרמיטים ומשקיף במשקפת על תל טרמיטים אחר. ידעתי שאני עומד בראש תל טרמיטים, אבל התאכזבתי מכך שהדבר שהשקפתי עליו אינו קרנף לבן..." (דגלס אדמס, הזדמנות אחרונה לראות)
|
|
|
|