כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. רוצים לקנות או לשכור רכב בדרום אפריקה 31/07/2008 18:43 לתגובה הבאה
  doron_hs לא מחובר doron_hs  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה
מחפשים לקנות או לשכור רכב בדרום אפריקה בתחילת אוגוסט למישהו יש הצעות או רכב?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. רוצים לקנות או לשכור רכב בדרום אפריקה תגובה ל - 1 01/08/2008 13:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
safnir safnir לא מחובר safnir  משתמש בינוני 53 הודעות עד כה
בוקר טוב,

לכמה זמן אתם מתכננים לסע?
מה המסלול שיש לכם בראש?

אני יכול להציע לכם את הרכב הדרום אפריקאי שלי בטנזניה, אבל אם תכוונו לצרככם, אולי אוכל לעזור יותר בטיפים...

אספניר

"... מצאתי את עצמי עומד בראש תל טרמיטים ומשקיף במשקפת על תל טרמיטים אחר. ידעתי שאני עומד בראש תל טרמיטים, אבל התאכזבתי מכך שהדבר שהשקפתי עליו אינו קרנף לבן..." (דגלס אדמס, הזדמנות אחרונה לראות)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. רוצים לקנות או לשכור רכב בדרום אפריקה תגובה ל - 1 03/08/2008 11:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  kinneret22 לא מחובר kinneret22  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
עלי ואני) נסענו לפני שנה (ספטמבר/אוקטובר) לדרום אפריקה ל- 3 שבועות ושכרנו רכב מהארץ דרך חברת אופרן- יצא הכי זול ודי משתלם בעיקר משום שאתה לא תלוי בכלום. בגדול לקחנו את הרכב מיוהנסבורג (שדה תעופה) והחזרנו בקייפטאון. תבקש מאיסתא הצעת מחיר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. רוצים לקנות או לשכור רכב בדרום אפריקה תגובה ל - 3 03/08/2008 17:31 לתגובה קודמת
safnir safnir לא מחובר safnir  משתמש בינוני 53 הודעות עד כה
בוקר טוב,

אם אתם טסים לחודשיים, אני מניח שלא תרצו להשקיע זמן בלמצוא רכב, לטפל בו ואז להשאיר זמן בסוף כדי למצוא קונה.
לכן, הייתי הולך על הזולה מבין האופציות הבאות (הזולה משתנה מרכב לרכב ומחברה לחברה) - שכירת רכב, או קנית רכב מחברה שמתחייבת לקנות אותו חזרה.
מומלץ לבחור את סוג הרכב שדרוש לכם והתקציב העומד לרשותכם ואז להשוות באינטרנט בין חברות שונות.
החברה הבאה, עוסקת לדוגמא בשני הדברים כך שקל להשוות (אבל לא בהכרח הזולה ביותר) - http://www.drivesouthafrica.co.za/index.php

אם בכל זאת תחליטו לקנות רכב בעצמכם, ההתנסות שלי הייתה במציאת רכב שטח, אבל אוכל כנראה לעזור עם הפרוצדורות של בדיקת הרכב והעברת הבעלות.
אגב, ביוהנסבורג תמצאו כנראה יותר רכבים ובמצב טוב יותר, אבל הסביבה הרבה פחות נעימה...

בהצלחה,
אספניר

"... מצאתי את עצמי עומד בראש תל טרמיטים ומשקיף במשקפת על תל טרמיטים אחר. ידעתי שאני עומד בראש תל טרמיטים, אבל התאכזבתי מכך שהדבר שהשקפתי עליו אינו קרנף לבן..." (דגלס אדמס, הזדמנות אחרונה לראות)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:חתונה בזנזיבר
להודעה הבאה:היי!

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר