כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. צריך עצות לתכנון המסלול... 27/08/2008 16:38 לתגובה הבאה
  avihai911 לא מחובר avihai911  משתמש מתחיל 49 הודעות עד כה
שלום..

אני יוצא עם חברה שלי לטיול בתחילת נוב'
ובינתיים תיכננתי בערך את ההתחלה אבל צריך קצת עצות..

אנחנו נוחתים בבואנוס ונהיה שם כנראה כ-5 ימים בבוקה, גן חיות של אריות מסוממים,ועוד דברים שאני לא זוכר כרגע..
יש איזה מקום שהכי כדאי להגיע ולישון בו בימים האלה ולהזמין מהארץ? או להיות נגיד יומיים במקום אחד ואח"כ עוד 3 במקום אחר בבואנוס??

משם התכנון זה לנסוע לפוארטו מדרין ללוויתנים ואח"כ או בארילוצה ומשם לרדת לאושוויה או לרדת לאושיווה ואז לטפס עד בארילוצה, מה עדיף מבין 2 האופציות? כי מצד אחד הנסיעה לאושיווה לוקחת הרבה זמן באוטובוסים וגם ""תבזבז" יומיים, אבל אתה מתחיל את הטרקים בין צי'לה לארגנטינה עם הרבה כוח של ההתחלה ומגיע בסוף להפתנק בבארילוצה ופוקון, ואם אנחנו עושים את זה הפוך אז חסכנו כמה שעות בנסיעה עד בארילוצה, ואח"כ יורדים לטרקים, פשוט אולי נהנה כלכך מבארילוצה ופוקון כמו ששמענו שנרצה להשתקע שם קצת.. ואז לא נראה את הלוויתתנים ונקח טיסה מאוושיוה לבואנוס.

והאם 3 חודשים זה לא יותר מידי זמן יחסית לטייל באזורים האלה, כי אז מגיעים לפבר' ולקרנבל בברזיל, שאם נגיד נעשה מבואנוס ודרומה בחודש וחצי-חודשיים נגיע בינואר לברזיל והבנתי שהיא יקרה ואולי לא כדאי "לשרוף" שם חודש עד הקרנבל..
זה כרגע התכנית לפי הנחיתה\המראה (מריו) שהזמנו

העניין הוא שאנחנו לא מוגבלים כלכך בזמן אבל תכננו על כ-5 חודשים, ושמענו מחברים וממה שקראתי שמאוד כדאי גם לטייל בבולביה ופרו ויש שם מלא טרקים ודברים לראות ואז אולי נאריך את הטיול בכחודש לכל מדינה, ואז אם נעשה מבואנוס ודרומה בחודש וחצי-חודשיים במקום עוד חודש יקר בברזיל נוכל לעבור לבולביה ומשם לפרו...

האם חלק מהדרך יש אפשרות לקצר בטיסות או שהם משמעותית יקרות יותר מאוטובוס??

מצטער על האורך שיצא...

תודה למי שיוכל לייעץ..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. טוב ויפה תגובה ל - 1 27/08/2008 17:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yotami_casazoola לא מחובר yotami_casazoola  משתמש פעיל 456 הודעות עד כה
שלום אביחי
התכנית שלך נראית לי יותר מבסדר !
בהחלט מתאים להדרים מבואנוס איירס לחצי האי ואלדס (לוויתנים), משם דרומה לאושואיה (אפשר למשוך כמה ימים מקסימים לאורך החוף האטלנטי של ארגנטינה וכך לחלק את הנסיעות באוטובוסים לקצרות יותר), ואח"כ לזגזג צפונה לאורך האנדים הפטגוניים.
שלושה חדשים בפטגוניה הם פרק זמן מצויין, שיגרום למטיילים רבים לקנא בכם (אני מודה שגם לי), ולרבים אחרים להרים גבה (שירימו גם את השנייה- אתם תעשו חיים !).
לצורך העניין ממליץ לכם לקרא את ספרי "טרקים וטרמפים בפטגוניה" (ניתן להשיג גם ב"למטייל"), שיעזור לכם בכל נושא ההבנה וההכנות לקראת הטיול וכן במהלך הטיול עצמו. הספר ייתן לכם את הידע והכלים ליצירת טיול שיתאים במיוחד עבורכם !
בנוגע להמשך, שימו לב שהעונה היבשה בבוליביה ובפרו מתחילה בסוף מרץ-ראשית אפריל. ניתן אמנם לטייל שם בעונה הרטובה, אך הנושא מסוכן יותר, איטי יותר, מעונן יותר וצפוי הרבה פחות.
אם יהיו לכם שאלות נוספות כתוב לי ואשמח לעזור !
להתראות, יותם, "קאסה זולה", בואנוס איירס
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. טוב ויפה תגובה ל - 2 27/08/2008 18:41 לתגובה קודמת
  avihai911 לא מחובר avihai911  משתמש מתחיל 49 הודעות עד כה
היי יותם,

בי בולביה אם אני מגיע בפבר' אני קצת מקדים את העונה, אבל מצד שני צריך להיות איפשהו.. וחבל להיות יותר מידי זמן בברזיל בגלל שהיא יקרה ולכן אמרתי להיות קצת בברזיל (ואולי לוותר על הקרנבל) ולהמשיך לבוליביה ופרו...

לגבי דאום ארגנטינה שמעתי מהרבה מטיילים שחודש וחצי-חודשיים זה בערך מספיק זמן לכל הטרקים והערים.. ואם יצ לנו ככה אז אני מגיע לברזיל מוקדם מידי יחסית לקרנבל.. ובגלל זה המחשבה להקדים הגעה לבוליביה (כרגע היא עוד בסימן שאלה מבחינת תכנון)
פשוט חבר שלי חזר לא מזמן משם והיה 5 חודשים, בערך חודש בכל מדינה-ארגנטינה צי'לה ברזיל בוליביה ופרו, ואז במקום ה-5 חודשים שכרגע יש לי ומתוכננים על ארגנטינה וצי'לה בעיקר ועוד קצת ברזיל (חודש בערך, בגלל כרטיס טיסה), אמרתי אפשר לתפוס יות באותו הזמן...(ואולי גם בפחות הוצאות..Smile )

ולגבי הקאסה זולה, איך התפוסה אצלכם בתחילת נוב' והאם המחירים באתר מעודכנים לתקופה הנוכחית, כי מה ששמעתי שעולה בערך 30 פסו לאדם בחדר זוגי ברוב המקומות ואצלכם קצת יותר יקר 25$ או שהמחיר שונה??
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:ארגנטינה - עזרה עם מסלול
להודעה הבאה:מחירים טובים לדרום אמריקה

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף