כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. שלום !!!עזרה בתכנון מסלול לדרום אמריקה החל מפברואר 03/09/2008 01:47 לתגובה הבאה
  tomerlevin21 לא מחובר tomerlevin21  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
שלום וברכה לכל המטיילים והעוזרים !

יש לי מספר שאלות תהיו סבלניים איתי אני מקווה שתוכלו לעזור!
אני מתכנן לנחות בבואנוס איירס בסוף ינואר ולטייל בדרום אמריקה.
הכיוון הוא חצי שנה פלוס מינוס.

שאלתי הראשונה היא-
איזה מסלול לעשות? חשוב לי לציין שאני ככל הנראה מוותר על ברזיל ומתכוון לעשות ארגנטינה צ'ילה בוליביה פרו וכנראה שגם את גלאפאגוס.
התכנון שלי זה לא רק לרבוץ בטיול אלא לשלב גם טראקים.

שאלתי השנייה היא-
שמעתי שיש שיטה לשנות את מועד תאריך הטיסה חזרה ללא חיוב וללא הגבלה רציתי לדעת אם אתם יודעים משהו על זה ...

תודה רבה לכם

[עודכן ב:03 ספטמבר 2008 01:56:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. שלום !!!עזרה בתכנון מסלול לדרום אמריקה החל מפברואר תגובה ל - 1 03/09/2008 15:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  tomerlevin21 לא מחובר tomerlevin21  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
מישהו ? בבקשה ? Rolling Eyes
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. סביר תגובה ל - 2 03/09/2008 16:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yotami_casazoola לא מחובר yotami_casazoola  משתמש פעיל 473 הודעות עד כה
אהלן
התכנית נראית לי סבירה.
התחל לטייל וראה לאן זה מתפתח, רק זכור שכל תכנית היא בסיס לשינויים !
אם אתה מעוניין בתכנון מפורט יותר התחל לאסוף מידע ממקורות שונים, החל בספרים, דרך תכניות וסרטי טבע רלוונטיים וכלה בחיפוש באינטרנט ובהרצאות. ככל שהידע שלך יהיה רב יותר- כך יקל עליך לבצע שינויים ולקחת החלטות שיהיו נכונות עבורך, לפני ובמהלך הטיול שלך.
לצורך העניין מציע לך לקרא את ספרי "טרקים וטרמפים בפטגוניה", שיעזור לך בכל הנושא של ההבנה והתכנון של הטיול. ספר זה ייתן לך את הידע והכלים הדרושים ליצירת טיול שיתאים במיוחד עבורך !

לגבי שינוי מועד טיסה ללא תשלום נוסף = הנושא קיים לפחות בחברת תעופה אחת אם לא יותר. עליך לברר בסוכנויות הנסיעות בארץ ולמצוא את הדיל שמתאים לך ביותר.

אם יהיו לך שאלות נוספות כתוב לי ואשמח לעזור.
להתראות, יותם, "קאסה זולה", בואנוס איירס
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. שלום !!!עזרה בתכנון מסלול לדרום אמריקה החל מפברואר תגובה ל - 2 04/09/2008 11:16 לתגובה קודמת
  adi_g לא מחובר adi_g  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
בנושא הכרטיס תבקש כרטיס פתוח (בדר"כ לשנה) עם שינוי ראשון חינם. אם הוא לא חינם אז בד"כ זה עולה 100 דולר, וסתם חבל על הכסף..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מסלול ל3 שבועות לברזיל
להודעה הבאה:חיסונים לברזיל

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף