כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. צילה באוקטובר 06/09/2008 16:35 לתגובה הבאה
נקר  משתמש לא מוכר
אני מתכוון לטייל בצילה במהלך אוקטובר עם בני בן ה- 13 למשך כ- 3-4 שבועות, האם תוכלו להמליץ על - דרכי הגעה, מסלול טיול - כולל טרקים (לא heavy duty), האם מומלץ לשכור רכב - באיזה קטעים? האם יש קטעים שמומלץ לטוס בינהם (בהתחשב במשך הזמן הקצר לטיול)? מהי העלות הממוצעת ליום?
תודה
נקר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. צילה באוקטובר תגובה ל - 1 07/09/2008 01:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  einat9 לא מחובר einat9  משתמש מתחיל 25 הודעות עד כה
כדי לענות לך היה עוזר אם היית מציין איפה אתה נוחת, ומה אתה מחפש, אני תשובה חלקית, אני בילתי חודש מברילוצה ( בארגנטינה- על הגבול עם צילה) למטה, כך שלגבי כל מה שצפוני לזה אין לי מושג....
מברילוצה - שהיא עיירה מדהימה, שכרנו רכב 4X4 ועשינו את ה"קרטרה אוסטרל" במשך שבוע, חוויה מדהימה, טבע טבע וקצת חזרה בזמן- עיירות לא מפותחות שאין תחנות דלק, קונים דלק בבקבוקים בבית של מישהו. (זה לא כל הזמן זה היה בעיירה אחת). ישנן עיירות מומלצות לעצירה שיש טיולי יום באזור. מחזירים את הרכב בעיר אחרת - משלמים על זה קנס אבל אין מה לעשות כשקצרים בזמן.....
משם אפשר לקחת אוטובוס לאל קלפטה- הקרחון המתנפץ. מדהים!!! לא לוותר.
משם נסענו לפוארטו נטאלס, שמשם יוצאים לטרק "טורס דל פיינה" זו שמורת טבע ואפשר לעשות שם טרקים של כמה ימים או טרקים יומיים, איך שמתאים לכם.
מקווה שעזרתי, המסלול שציינתי לקח לי חודש...
תהנו!!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. צילה באוקטובר תגובה ל - 2 07/09/2008 20:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  granica לא מחובר granica  משתמש מתחיל 9 הודעות עד כה
העניין הוא שאנחנו יוצאים מהארץ והמטרה היא סנטיאגו דה צ'ילה ודרומה. האם בכלל יש מה לעשות באיזור או כדאי להתמקד בברילוצ'ה ודרומה? אם כן, היכן כדאי לנחות בבואנוס איירס ולקחת טיסה דרומה או בסנטיאגו? מהו התקציב היומי (ללא טיסות) עליו כדאי לתכנן?
תודה על הסיוע
נקר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. הקרטרה אוסטרל/ אזור שבעת האגמים תגובה ל - 2 08/09/2008 17:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Talim  משתמש לא מוכר
יש לי שאלה,
אני כבר כמה ימים מנסה להבין אם הקרטרה אוסטרל ואזור שבעת האגמים נחשבים לאותו דבר?
אשמח להבהרה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. הקרטרה אוסטרל/ אזור שבעת האגמים תגובה ל - 4 08/09/2008 18:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אזור האגמים זה צפונית מברילוצה, והקרטרה זה דרומית לברילוצה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. צילה באוקטובר תגובה ל - 3 08/09/2008 18:41 לתגובה קודמת
כמו שאמרתי - אני לא יודעת על האזור הצפוני- לא הייתי שם, אולי כדאי שתשאל שאלה נוספת בפורום כמו ששאלת אבל קצת יותר מפורטת לגבי לאן אתה מגיע, מה חשבת לעשות, אם תשאל שאלה מפורטת יענו לך- שאלות כלליות אנשים בדרך כלל לא עונים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:לינה בלימה
להודעה הבאה:ברזיל וארגנטינה - תכנון

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף