| 1. קלאב מד? |
06/09/2008 08:03  |
| |
איתן |
63 הודעות עד כה |
|
|
שלום חברים,
כמו בכל שנה כשמגיע חודש ספטמבר אני מתחיל להזיז עניינים לקראת חופשת הסקי המתקרבת.
אחרי 3 שנים בUCPA ו4 שנים באוסטריה אני רוצה לחזור שוב לצרפת ולנסות קלאב מד. אני לא מכיר את קלאב מד בכלל ובגלל זה אני צריך קצת עזרה. אני מחפש מרכז שבו לא יהיו ילדים (חובה), שיהיה מה לעשות גם מחוץ לקלאב מבחינת חיי לילה ושתהיה אווירת חו"ל ולא 250 ישראלים מתוך 400. האם יש קלאב מד שעונה לתנאים האלה?
תודה לעוזרים.
“I now realize that the small hills you see on ski slopes are formed around the bodies of forty-seven-year-olds who tried to learn snowboarding.”
|
|
|
|
|
|
| 4. קלאב מד? תגובה ל - 2 |
06/09/2008 11:34   |
 |
רק לבן - הנהלת הפורום |
2007 הודעות עד כה |
|
|
בואו חשבון...
יש כ-25 קלאבי מד באלפים, מתוכם כ-20 בצרפת, נניח לרגע כי בכל שבוע נתון בכל אחד מהם יש 250 ישראלים...אתה רוצה להגיד לי שקלאב מד טרם העבירו את ההנהלה הראשית לארץ???
זה 20 שבועות X 20 קלאבים X 250 איש ==> 100,000 גולשים.
סיפור על מדענים והסקת מסקנות
לכנס מדענים באמסטרדם נסעו אנתרופולוג, פיזיקאי ומתמתיקאי, בדרך במונית האנתרופולוג אמר, בהסתמך על מה שראינו בדרך, אני מוכן להגיד כי 80% מהפרות בהולנד הם שחור-לבן והיתר חומות.
הפיזיקאי מיד טען, כי הוא לעומתו מוכן להגיד כי 80% מהפרות באזור הזה ושהם ראו הם שחורות-לבנות והיתר חומות.
ואילו המתמתיקאי מיד אמר, שזו בדיוק הבעיה של חוסר דיוק, והוא לעומתם מוכן להגיד, כי....
80% מהפרות שהם ראו...צד אחד שלהם הוא שחור-לבן
רוצה אני להגיד כי, בחנוכה, ובפורים ישנם כמה קלאבים בודדים, שבהם יש רוב ישראלי.
וזו משתי סיבות, כי אנחנו רוצים (לילדים יותר כייף עם ילדים ישראלים אחרים) וכי הקלאב רוצה, ואז הוא מציע דילים טובים יחסית לקלאבים הספציפיים הללו.
ועכשיו לשאלה, בדוק באתר של קלאב מד, אילו קלאבים הם למבוגרים בלבד. http://www.clubmed.co.il
בברכת סקיטוב,
רק לבן,
raklavan@gmail.com
|
|
|
|
|
| 6. val thorens תגובה ל - 3 |
07/09/2008 05:03   |
| |
petit_prince |
28 הודעות עד כה |
|
|
|
הוא המועדון היחידי למבוגרים בלבד.
ישנם 4 מועדונים נוספים בהם אין מסגרות לילדים ו/או פעילות לנוער אך אין זה אומר שאין בהם ילדים אך סביר שכמות הילדים בהם תהייה קטנה יותר, ואלו הם:
Val d'isere
meribel aspen park
meribel l'antares
meribel le chalet
לא הייתי באף אחד מהם.
אני מסכים עם מי שכתב כי על אף הכמויות "העצומות" לכאורה של ישראלים, במקרה שלי כ- 120, היה זה תמיד אחל'ה של חבר'ה.
הייתי דוקא שמח לפגוש את אותם ישראלים שוב.
לעיתים זה היה ממש מחמם את הלב לפגוש את אותם ישראלים עם יהודים מקומיים והחיבור היה ממש מיידי ונפלא.
בכל מקרה בו הייתה נדרשת עזרה כלשהי, לאו דוקא בענייני סקי, היו אלו הישראלים הראשונים להושיט עזרה.
דוקא היו אלה מספר זרים שהשתוממו על החיבור שקיים בין הישראלים שחשבו כי זו קבוצה מלוכדת אשר נמצאת יחד מספר שנים, הם פשוט לא הצליחו לתפוס איך זה שמספר ישראלים שנפגשו לפני דקות מעטות יכולים לחלוק שולחן משותף ולנהל שיחה כה קולחת אשר נראתה להם כאילו מדובר במכרים ותיקים.
בעניין ילדים, היה זה ממש מגניב לראות את אותם דרדקים, שמגיעים לי בקושי עד הברך, גולשים נהדר.
הרי אתר הסקי עצמו אינו חף מילדים.
דבר אחרון, ילדים הם העתיד שלנו, הם מגשימי החלומות שלנו, הם מקור השמחה שלנו, לא הילדים הם אלו שגורמים לבלאגן, אלו דוקא ההורים שלהם שמהם הייתי מעדיף להתרחק והם לאו דוקא ישראלים.
הנסיך הקטן
|
|
|
|
|
|
|
|