כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. דחוף!!! לונדון וסקוטלנד 08/10/2008 01:39 לתגובה הבאה
  idoshno לא מחובר idoshno  משתמש בינוני 78 הודעות עד כה
שלום לכולם!
אנחנו זוג + 3 (10,7, ושנה) נוסעים ביום ראשון הקרוב ללונדון והחלטנו לשלב גם את סקוטלנד יש לנו סה"כ 10 ימים. מה שהצלחתי לעשות אני אכתוב כאן אשמח לכל תגובה, הערה, הארה והמלצות במיוחד תודה.
יום שני 1:00 בלילה טיסה ללונדון נחיתה ב5:00 בבוקר בגיטוויק.
נסיעה לדירה בEDJWERE.
אין חשיבות לסדר בלונדון הכל לפי תחזית מזג האויר.
יום 1 ארמון בקינגהאם, ביג בן, האורוות, ווסטמניסטר (אפשר לוותר עליו?) ולונדון איי.
יום 2 לגו לנד וטירת ווינזדור.
יום 3 מאדאם טוסו + ופארק רי'ינט .
יום 4 טירת לונדון, הייד פארק, מוזיאון הטבע ונוטינג היל.
יום 5 - רח' אוקספורד, כיכר פיקדילי, כיכר טרפלגר, קובנט גארדן הצגת מלך האריות.
יום 6 נסיעת בוקר ברכבת לסקוטלנד (החישוב לקחת רכבת ולא טיסה - חוויתי ולאו דווקא יותר איטי). אדינבורו - ומחפשת מקום לינה שם.או לקחת רכב ולצאת לישון מחוצה לה.
יום 7 - אדינבורו.
יום 8 - דנקלנד, פיטלוכרי, טירת בלייר + הגנים ונסיעה לפי ההספק חיפוש לינה באזור אבימור.
יום 9 - נסיעה ללוך נס, פורט וויליאמס - ועכשיו ההתלבטות היא האם להכנס לאי סקאי במעבורת ולחזור דרך הגשר? וללון באובן.
או לחילופין לנסוע לאולפול למפלים, גני אינבריו, לוך מרי, מפלי ויקטוריה.
יום 10 מאובן חזרה לאדינבורו - כמה זמן נסיעה ? אין לי ברירה לחזור לישון בלונדון כי למחרת יש לנו טיסה ב11 בבוקר.
עוד התלבטות: הטיסה שלנו היא ביום ה-11 בשעה 11 בבוקר חיפשתי רכבת שיוצאת מוקדם מאדינבורו כדי שנוכל למצות את כל הימים ממש ואת היום ה10 לבלות עדיין בסקוטלנד אבל הטיסה הראשונה שיוצאת היא בשעה 08:20 בבוקר ומגיע לגיטוויק בשעה 09:50 והטיסה שלנו היא ב11:00 מה שלא משאיר לנו זמן לכרטוסים או איחורים . אשמח אם מישהו יוכל לעזור בהמלצות ...
תודה וחג שמח!!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. דחוף!!! לונדון וסקוטלנד תגובה ל - 1 10/10/2008 01:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  niritle לא מחובר niritle  משתמש מתחיל 39 הודעות עד כה
יש לי כמה הארות לגבי לונדון. אנחנו חיים כאן בארבע השנים האחרונות (גילאי 8,5 ושנה). לא ברור לי מהתכנון האם וויתרתם על חילופי המשמרות? אין חובה להכנס לווסטמינטר אבל מעניין לראות את הכנסיה עם הקברים. לגבי לגולנד - זה יום שלם, אם אתם רוצים לראות גם את ווינדזור, אז תתחילו שם, אחרת הילדים לא יתנו לכם לצאת מהפארק. אם אתם מגיעים ללגולנד מאוחר, יש כרטיסים מוזלים.
היום הרביעי מפוזר מידי - אם אתם הולכים לטוור, תתחילו בסיבוב בסיטי, אם הילדים חובבי הארי פוטר אל תוותרו על לידנהול מרקט. אחה"צ אפשר להמשיך בשיט לגריניץ.
לא בטוחה שמדאם טוסו מצדיק את העלות. אני הייתי עושה פה את מוזיאון הטבע ואחד הפארקים (ריג'נט הוא המועדף עלינו, אבל כולם יפים)
בכיכר טראפגאר מומלצת הגלריה הלאומית (החמניות של ואן גוך).
המיוזיקאל מאוד ארוך, תבדקו אפשרות להצגת צהריים (אני חושבת שיש בימי רביעי).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. דחוף!!! לונדון וסקוטלנד תגובה ל - 1 10/10/2008 17:14 לתגובה קודמת
  galit26 לא מחובר galit26  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
שלום,
ראשית בחרתם יעד אידאלי לילדים ובטוחני שתהנו מאוד. מדי שנה אני טסה עם שתי בנותיי 6 ו-3 ללונדון למשך כשבועיים וחצי ומדי שנה אנחנו שבים. התכנון נראה לי קצת עמוס ומתיש את הילדים. האם חובה לנסוע לסקוטלנד?? בעונה הזו גשום וקר בלונדון ויש לקחת בחשבון שיהיו ימים שבהם לא תוכלו למצות את המסלול בחוץ. כשקר וגשום רצוי לעשות את " המוזאונים" המדע והטבע מרתק כיף והילדים מאוד נהנים באותו היום לשלב צ'לסי והייד פארק.
9 ימים זה צפוף ללונדון אז בשילוב יעד נוסף זה נראה לי יותר מדי, בייחוד עם ילדים.

הימים יותר מדי גדושים ויש לקחת בחשבון ש"אטרקציה" אחת ליום באופן כללי זה בסדר.
יהיו גם מקומות שהילדים כל כך יאהבו שתרצו לשוב, כמו קובנט גרדן.

בחיבור של רחוב אוקספורד לכיכר פיקדילי זהו רחוב ריג'נט מאוד יפה וסוהן, שם תוכלו לראות את הסימטה של הביטלס מבלי לסטות מהמסלול וכן את אמליס חנות הצעצועים הגדולה שגם לשם צריך להשאיר זמן.

שתהיה לכם טיסה נעימה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיולמשפחות עם ילדים קטנים
להודעה הבאה:טיול לצפון איטליה